Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire kracht aan de onderkant van de Schorpioen-horoscoop laat nog steeds een periode van voorbereiding en evaluatie zien voor wat betreft je carrière en bestemming.
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Schorpioen horoscoop geeft aan dat de energie van de buitenwereld steeds sterker wordt en je de balans moet vinden tussen thuis en carrièremogelijkheden. Samenwerking en aanpassing aan anderen en situaties om je doelstellingen te bereiken zijn terugkerende thema’s in deze periode.
De focus deze maand ligt op carrière, financiën en relaties. Gezondheidskwesties vragen je aandacht.

Liefde en Relaties
Samenwerking is het thema deze maand in de relatie, zowel in de liefde als op zakelijk gebied.
Een project dat je samen onderneemt wordt een groot succes. Het is mogelijk dat dit project de aanleiding is tot een volgende stap in de relatie. De single Schorpioen is op jacht naar een liefde die de professionele ambities kunnen ondersteunen, dus iemand in een leidinggevende rol. Mei 2018 is een bloeiende maand van vriendschappen, sociale activiteiten, netwerken en bijeenkomsten.
De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
Aan het eind van mei 2018 kunnen er wat conflicten zijn in de relatie.

Familie en Huis
De invloed van Mars vanaf 17 mei 2018 laat een periode zien van huiselijke activiteiten. Tot half augustus 2018 is dit een prima periode om te klussen, maar de invloed van Mars maakt ook defensief, beschermend en controlerend. Als je iets in je hoofd hebt, ben je niet op andere gedachten te brengen, maar dat geldt ook voor je familie. Thuis kan de sfeer dus gespannen zijn, maar zolang je duidelijk en eerlijk bent naar elkaar toe, kan er vooruitgang worden gemaakt.
Ga op je gevoel af deze maand, want jouw intuïtieve vermogens zijn feilloos. De tweede helft van mei 2018 is een geweldig moment om een feestje te organiseren.

Carrière
De reis van Uranus in Ram door jouw Huis van Werk heeft in de afgelopen zeven jaar jouw houding ten aanzien van je werk veranderd. Een nieuwe baan met uitdagingen en met meer vrijheid of veranderingen in je dagelijks leven door minder verplichtingen. De periode tot 15 mei 2018 staat nog steeds in het teken van veranderingen in je werk, want Uranus op de laatste graden in Ram staat garant voor onverwachte wendingen. Sta open voor nieuwe ideeën en kijk wat er gebeurt! De eerste helft van de maand staat in het teken van onderhandelen en afspraken maken. Hou je ogen en oren wijd open, want een goede tip kan tot open deuren leiden. Een goede planning wordt aan het eind van mei 2018 beloond. De retrograde Pluto in Steenbok vraagt je een stapje terug te doen. Door een stapje terug te doen kun je alles beter overzien.

Financiën
Jupiter is jouw planeet van Financiën. Jupiter in Schorpioen is retrograde en blijft retrograde tot 9 juli 2018. Dat betekent dat er meer tijd nodig is om financieel onderzoek te doen naar de financiële haalbaarheid van een project. De retrograde Jupiter is je deze maand financieel goed gezind. Speculatieve investeringen zullen deze maand een goed rendement opleveren. Voorzichtigheid blijft echter geboden voordat je belangrijke aankopen of een investering doet.
Financiële vooruitgang is grotendeels afhankelijk van de keuzes die je maakt. Vanaf 22 mei 2018 reist de Zon door Tweelingen. Dit is van invloed op geldkwesties met de partner zowel privé als zakelijk gedeelde financiën, dus ook investeerders. Door de Zon in Tweelingen kan het alle kanten opgaan, dus wees uiterst voorzichtig en duidelijk bij financiële onderhandelingen.
De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Dit laat voor de volgende maand meer geld zien door salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
Uranus is jouw planeet van Familie en Huis. Tot 15 mei 2018 blijft Uranus in jouw Huis van Gezondheid. Het is mogelijk dat een gezondheidskwestie al een langere tijd een transformerende rol heeft gespeeld in jouw gezin of familie. Na deze periode ebt deze invloed weg.
De invloed van Mars in Steenbok pept je mentale energie wat op tot half mei 2018.
Over het algemeen kan worden gesteld dat je gezondheid wat kwetsbaar is deze maand.
Richt jezelf deze maand op ontspanning en ontgifting van het lichaam en het stoppen met slechte gewoonten, je weet wel wat ik hiermee bedoel. Een gezond en uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven. Ga zoveel mogelijk naar buiten om de Zon te begroeten!

Advies
De invloed van Uranus in Stier vanaf 16 mei 2018 in het Huis van Relaties is het begin van een zevenjarige reis waarin persoonlijke relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid worden bedreigd.
Voorzichtigheid blijft geboden door de retrograde Jupiter voordat je belangrijke aankopen of een investering doet.
Sta open voor nieuwe ideeën en kijk wat er gebeurt! De eerste helft van de maand staat in het teken van onderhandelingen en afspraken maken. Hou je oren wijd open, want een goede tip kan tot open deuren leiden. Een goede planning wordt aan het eind van mei 2018 beloond.

error: Content is protected !!