Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Ook in februari 2018 staan de meeste planeten nog aan de onderkant van de Weegschaal-horoscoop. De Nachtkant. Dus ook deze maand ligt de focus op huis, familie en emotioneel welzijn. De periode van het opbouwen, voorbereiden en het creëren van stabiliteit zodat je je kunt richten op je carrière. Een succesvolle carrière is pas mogelijk als er thuis stabiliteit en vrede is.
Februari 2018 is een fantastische maand voor liefde en relaties, maar financiën kunnen deze maand een uitdaging zijn. Creativiteit vormt deze maand een belangrijke schakel in het geheel.

Liefde en Relaties
Februari 2018 is een zinderende maand voor de liefde. De single Weegschaal gaat op jacht. De liefde wacht op je op feestjes, sociale bijeenkomsten, op je werk, vakantieoorden, gezondheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties, overal waar mensen samenkomen. Vooral de eerste drie weken van februari 2018 staan in het teken van spannende ontmoetingen, plezier, romances en liefde. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Voor de Weegschaal betekent dit in de komende zes maanden het begin of het einde van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of de verdieping van een bestaande relatie.

Familie en Huis
Deze maand ligt de focus op huis, familie en emotioneel welzijn. Je mag rekenen op liefdevolle ondersteuning en toewijding van je gezin en familie in alles wat je doet.
Met de aanwezigheid van jouw planeet Venus in het Huis van Creativiteit en Kinderen deze maand vindt je het heerlijk om gezellig thuis creatief bezig te zijn met familieleden en kinderen. Februari 2018 is een maand van feestjes en gezelligheid voor de hele familie. Creativiteit vormt deze maand een belangrijke schakel in het geheel. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, maar ook ben je creatief bezig thuis. Het mooiste zou zijn als je van je hobby je werk zou kunnen maken! Kinderen spelen de hoofdrol deze maand. Kinderen hebben jou nodig. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 vindt plaats in het Huis van Kinderen. Dit kan het begin zijn van een nieuwe ontwikkeling in het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving. De Maansverduistering van 27 juli 2018 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen.

Carrière
Er gaan dingen veranderen in je carrière. De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, zoals het volgen van een bedrijfsgerichte cursus en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
De Maan is heerser van jouw Huis van Carrière. De Maan is van 16 tot 1 maart 2018 in haar Wassende fase. De Maan is Afnemend van 1 tot 14 februari 2018. Dus gebruik de Wassende fase om carrièredoelen te verwezenlijken. De fase van de Afnemende Maan is geschikt om zaken af te werken of losse eindjes aan elkaar te knopen.
Welke veranderingen wil ik in mijn carrière maken? Hou ik nog van mijn werk? Waar gaat mijn hart naar uit?
In de eerste week van februari 2018 kom je voor een uitdaging te staan waarbij deze vraag sterk naar voren komt. Luister naar je innerlijke stem. Aan het eind van februari 2018 gaan de puzzelstukjes op hun plaats vallen, Weegschaal. Vanaf volgende maand vindt er al een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.
Het is de opmaat naar een periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden.

Financiën
Door de weldadige invloed van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Financiën blijft jouw financiële plaatje stabiel. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen zijn er ongekende financiële mogelijkheden zoals door een goed aanbod in je onderneming of nieuwe baan met betere vooruitzichten.
De rode strijder Mars heeft vorige maand de weg vrijgemaakt voor nog meer financiële mogelijkheden. De vliegende start van 2018 heeft een positieve financiële invloed op de rest van het jaar. In de eerste drie weken van februari 2017 zijn er positieve vooruitzichten en een gunstige periode voor het doen van een investering. Er komt door jouw creatieve aanpak voldoende geld binnen. Vooral in de eerste helft van februari 2018 spelen sociale verbanden een belangrijke rol in de financiële positie. Er zijn naast jouw eigen inkomen ook inkomsten van je geliefde of huwelijkspartner, zakelijk partnerschap, familieleden en oudere collega’s zullen jou financieel ondersteunen en nieuwe financiële openingen bieden.
Vanaf 19 februari 2018 zijn er wat financiële uitdagingen.

Gezondheid
Door de invloed van Neptunus door jouw Huis van Gezondheid en Werk loop je kans om verkouden te worden of met griep in bed te belanden. Een gezondheidsprobleem in de eerste helft van februari 2018 heeft te maken met stress op het werk.
Jouw planeet Venus betreedt op 11 februari 2018 jouw Huis van Gezondheid en Werk. Voldoende rust, maar ook sporten, regelmatige lichaamsmassages, meditatie, yoga, ontspanning en een zuiverend dieet zijn heilzaam.
Gebruik je energie op de juiste manier en pieker niet zoveel. Blijf niet met iets rondlopen, maar praat erover. Je gezondheid is je allergrootste bezit!

Advies
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 laat ook zien dat je met hart en ziel een droom aan het najagen bent en nu tot de conclusie komt dat je deze droom niet meer wilt.
Als dat zo is, laat het dan gaan.
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen. Deze maand en tot de Zomer van 2018 worden vriendschappen worden op de proef gesteld. Vrienden komen, vrienden gaan. Het kaf wordt van het koren gescheiden. Mars is Heerser van het Huis van Relaties voor de Weegschaal. Mars “loopt” direct en dat geeft frictie in de vaste relatie. Je verwacht teveel of je wil teveel, dan wil je weer alleen zijn en dat voelt ook weer niet goed.
Niet doen alsof er niets aan de hand is, maar doe er iets aan.

error: Content is protected !!