Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman april 2017

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de onderkant van de Waterman horoscoop. De focus ligt op je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis! Het biedt het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd. Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen. Het gezin en familie is van groot belang. De eerste helft van april 2017 is geschikt om huiselijke en emotionele problemen aan te pakken. Jouw briljante en strategische manier van denken zal je meerdermalen van pas komen in deze drukke maand!

Liefde en Relaties
Er zijn problemen van emotionele aard in de relatie. Je voelt dat een relatie niet meer werkt of dat vriendschappen of hobby’s niet worden gedeeld of je moet je partner emotioneel bijstaan.
Een probleem van emotionele aard dient zich aan in de eerste helft van april 2017. Mars reist van eind april 2017 tot begin juni 2017 door jouw Huis van de Liefde. Tijdens deze periode ben je verliefd op de liefde, wil je de liefde delen en de verbinding maken. In de eerste week van april 2017 gebeuren er spannende dingen! De vrije Waterman gaat actief daten of vindt een nieuwe liefde op school, tijdens een seminar of lezing, in het buurthuis, tijdens een wandeling in de buurt of misschien wel bij de buren. Je hoeft dus niet ver te zoeken deze maand.

Familie en Huis
Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode is er een verhuizing, een verbouwing of renovatie. Er wordt een huis gekocht of verkocht of je gaat meer tijd doorbrengen met je gezin of familie. Maar door de retrograde Venus tot 14 april 2017 is het aan te raden om niet hals over kop aan iets te beginnen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Een gunstige periode om de onderlinge band te versterken met je gezin of met personen die je als familie beschouwt. Van 9 april tot 19 april 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode worden herinneringen opgehaald. Je gaat terug naar de plek waar je vroeger hebt gewoond. Deze periode is bedoeld om schoon schip te maken. Vanaf 15 april 2017 ontstaat duidelijkheid in een onduidelijke familiesituatie wanneer Venus weer direct gaat. Vanaf 15 april 2017 is een betere periode om een huis te kopen of te verkopen. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing of reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit grote schoonmaak te gaan houden of een huis te kopen of je huis verkoopklaar te maken.

Carrière
De meeste planeten bevinden zich aan de onderkant van de Waterman horoscoop. Je hebt de meeste carrièredoelen behaald en nu is het tijd voor je privéleven, je gezin en je familie. De Volle Maan van 11 april 2017 laat een gunstige periode zien om op reis te gaan, maar ook om een beroepsopleiding te doen of een studie die jouw carrière bevordert. Je bent in deze periode meer afhankelijk van de medewerking, mening en inbreng van anderen bij alles wat je doet. In Blijf echter wel actief en laat je niet ondersneeuwen. Blijf gefocust en laat je niet door onbelangrijke zaken afleiden. In de laatste week van april 2017 wordt jouw hulp op prijs gesteld en dat wordt beloond.

Financiën
Ook in april 2017 moet je terughoudend zijn met speculaties of financiële risico’s. Je bent bezig met het opbouwen van financiële zekerheid. Hou dat goede voornemen vast, want in de komende maanden zul je merken dat dit haar vruchten gaat afwerpen! In de eerste helft van april 2017 is Venus retrograde en dat kan tot eventuele moeilijkheden leiden. Dit is misschien niet de beste tijd om grote financiële beslissingen te nemen of je vertrouwen te schenken aan iemand die jouw financiële zaken wel zal regelen. Wees zuinig en koop alleen wat je echt nodig hebt. Stel jezelf bij iedere uitgave die je doet de vraag: Heb ik dit echt nodig? Kan ik me deze uitgave veroorloven?

Gezondheid
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Maan is van tot 11 april 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf de Nieuwe Maan van 26 april 2017. Zorg voor een gevarieerd dieet, voldoende rust en ontspanning tussendoor. Ook hier moeten prioriteiten worden gesteld. Wat heb ik nodig? Wat heeft mijn lichaam nodig? Wat is het beste voor mij?
Zorg ervoor dat een probleem wordt opgelost. Blijf niet rondlopen met die zware zak op je rug. Niet goed voor je. Veel beter is om die zak los te laten en lekker naar buiten te gaan en zorgeloos te kunnen genieten van de Lente!

Advies
Luister naar die goede raad. Sta open voor wijze ervaring.
De meeste planeten staan al aan de onderste helft van de Waterman horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat.
Verspil deze maand niet je kostbare energie aan dingen en mensen die je niet nodig hebt . Richt je aandacht liever op wat werkelijk waardevol is op dit moment: de liefde!
Samen gaan picknicken onder de sterrenhemel. Of met je gezin gezellig naar het strand!

error: Content is protected !!