Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen juni 2017

Algemeen
De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 was het begin van een nieuwe universele zonnecyclus. Deze Nieuwe Maan geeft je de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen. Tweelingen varen tijdens deze periode hun eigen koers zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Juni 2017 laat echter wel een verschuiving zien naar je privéleven. Je gaat merken dat samenwerking en vooral medewerking van anderen in de komende maanden een grote rol gaat spelen bij het bereiken van je doelen.

Liefde en Relaties
Juni 2017 belooft een veelbelovende maand voor de liefde te worden! Tweelingen hebben een onweerstaanbare uitstraling, dus de liefde komt als vanzelf jouw kant op. Er is iemand in jouw omgeving die meer voor je voelt als je zou denken. Jouw behulpzame houding krijgt een vervolg, let maar op. De Volle Maan van 9 juni 2017 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende periode wordt je relatie versterkt door belofte, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. Ook in de tweede helft van juni 2017 is jouw sociale netwerk een ware vijver waarin de mooiste vissen zwemmen! De Tweelingen in een vaste relatie krijgt te maken met wat problemen. Aan de buitenkant lijkt alles koek en ei, maar er zijn toch scheurtjes die gelijmd moeten worden. Juni 2017 eindigt met een extra romantische noot. Belangrijk is communicatie, laat weten wat je voelt en wat je denkt.

Familie en Huis
Deze maand is het een drukte van belang bij jou thuis. Er zijn bezoekjes, feestjes of etentjes met vrienden en familie. Jouw sociale netwerk is deze maand ook een belangrijk element in je privéleven. Communicatie kan deze maand echter roet in het eten gooien. Vooral in het eerste weekend van juni 2017 kunnen er misverstanden zijn. Niet iedereen begrijpt jouw ongetwijfeld goede bedoelingen. In juni 2017 komt het thema gezinsuitbreiding aan de orde!

Carrière
Juni 2017 is niet echt een voorspoedige maand voor je carrière. Het begin van de maand laat echter wel spannende ontwikkelingen zien als je een nieuwe richting ambieert. Nu is het tijd om er voor te gaan!
Communicatie is ook hier de sleutel om te krijgen van wat je wilt. Let wel op, want niet iedereen gunt jouw podiumplek of ziet jouw goede bedoelingen. Netwerken en samenwerking is van cruciaal belang vooral in de tweede helft van de maand. .
Werkgelegenheid vindt je in de directe omgeving, dus zoek het niet te ver. Aan het eind van de maand zie je het resultaat van jouw inspanningen. Jouw zelfvertrouwen zie je vertaald in succes!Juni 2017 is een prima maand voor de studerende Tweelingen, maar ook voor het onderwijs, schrijvers, media en journalistiek. In de loop van juni 2017 vindt er een verschuiving plaats van carrière naar huiselijke en emotionele zaken zullen verschuiven. De komende periode is kosmisch bedoeld als een rustperiode waarin je gaat visualiseren over toekomstige carrièremogelijkheden en hoe je deze het beste kunt bereiken.

Financiën
Juni 2017 ziet er over het algemeen goed uit voor wat betreft je financiën, Tweelingen. De tweede helft van juni 2017 ziet er beter uit dan de eerste helft. Er kan sprake zijn van een tijdelijk financieel probleem dat te maken heeft met je huwelijkspartner of zakenpartner. Deze maand ga je een lucratieve investering doen voor je huis. Er zijn inkomsten door een investering te doen, te adverteren of door verkooppromoties. Je mag financiële ondersteuning verwachten van je familie en vrienden deze maand.
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Dat betekent een financieel voordeel in de laatste week van juni 2017. Blijf echter wel waakzaam en spaarzaam.

Gezondheid
Juni 2017 is een gunstige maand voor je gezondheid. Raadzaam is om deze maand een bezoekje te brengen aan de wellness, want daar ben je wel aan toe! Belangrijk is ook om geen maaltijd over te slaan. Weet je dat een gezond en voedzaam ontbijt de allerbelangrijkste maaltijd is van de dag?
Veel bewegen helpt je om in conditie te blijven, want je hebt een druk leven. Op tijd naar bed en tussendoor een powernap en je bent weer helemaal jezelf, Tweelingen.

Advies
Met de Zon in Tweelingen sta je in het zonnetje, Tweelingen. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe Zonnejaar. Jouw bijzondere energie wordt door jouw omgeving gevoeld. Juni 2017 is de maand om met nieuwe projecten en initiatieven te beginnen. Neptunus in het teken Vissen brengt verwarring en onduidelijkheid over je carrière. Je wil het ene, maar ook het andere. Wees echter voorzichtig met verandering op carrièregebied. Geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe aan je voeten hebt.

 

error: Content is protected !!