Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman oktober 2019

Algemeen

De meeste planeten staan in deze tijd van het jaar aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop. Oktober 2019 staat in het teken van carrière-ontwikkeling, sociale activiteiten, liefde, relaties, studie en reizen, maar de financiën en familie staan onder druk.

Hou er voorlopig rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen.

Liefde en Relaties

Met de Zon in Weegschaal zijn de eerste drie weken van oktober 2019 een sociale periode van reizen en nieuwe vrienden maken. Je carrière vergt veel tijd, zodat er weinig tijd overblijft voor de liefde of toewijding in de vaste relatie of voor je vrienden. Je bent nooit alleen in een relatie en als je dat anders ervaart, is het tijd voor verandering. De single Waterman gaat op zoek naar de liefde in het buitenland of wordt verliefd op iemand met een andere culturele achtergrond. Geef niet teveel geld uit om indruk te maken op je geliefde. Het gaat om jou en niet om de auto die je je eigenlijk niet kunt veroorloven! In de vaste relatie moet de weg van het compromis worden gevolgd. Vanaf de laatste week van oktober 2019 komt alles in rustiger vaarwater terecht en komt er weer ruimte voor de magie van de liefde.

Familie en Huis

Tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Stier symboliseert het privé-leven van de Waterman. Tijdens deze periode moeten er keuzes worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. Door de grote drukte in je carrière blijft er minder tijd over voor je gezin en familie. Tegen het einde van de maand zul je je echter realiseren dat je gezinszaken en carrièregroei in evenwicht moet houden. Succes is je carrière is alleen mogelijk wanneer er sprake is van een stabiele thuissituatie. De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Dit is een verwijzing naar een reisje, een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken of je krijgt thuis zelf bezoek! Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon aanschaft. Kinderen doen het goed op school, dus er worden goede resultaten geboekt.

De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 laat de noodzaak zien van een vakantie of meer behoefte aan vrije tijd.

Carrière

Op 7 oktober 2019 is Mercurius in jouw Huis van Carrière opposiet Uranus in Stier en dat betekent onverwachte gebeurtenissen in je carrière of thuis. Deze ontwikkelingen kunnen de oorzaak zijn van spanningen. Op 12 oktober 2019 staat Venus in jouw Huis van Carrière tegenover de retrograde Uranus in Stier en dat geeft spanning en opwinding in de carrière. Een nieuwe romance op het werk kan zeker spannend zou zijn, maar is van korte duur. Zet niet alles op het spel, weet wat je hebt, hou vast aan je zekerheden en denk aan de toekomst.

Op 28 oktober 2019 staat de Zon in het Huis van Carrière tegenover Uranus in Stier. Ook dan zijn er dan weer verleidingen waar je het hoofd aan moet zien te bieden.

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière tot eind november 2019. Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt deze maand vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Ook nieuwe kansen voor je studie zoals het krijgen van een studiebeurs. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen.

Financiën

De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Financiën laat zien dat ook deze maand financiën aan schommelingen onderhevig zijn. Je moet voorzichtig zijn met financiële adviezen. Het is mogelijk dat je om de tuin wordt geleid. Het is belangrijk dat je eerst oude schulden aflost voordat je aankopen doet die je jezelf niet kunt permitteren. In de eigen onderneming wordt je geconfronteerd met financiële conflicten met werknemers of er is een financieel meningsverschil met je baas, oudere of hogergeplaatste.

Pas vanaf 24 oktober 2019 komt er verbetering in de financiële situatie. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 kan problemen opleveren met nieuwe contracten en klanten, dus zorg voor een appeltje voor de dorst.

Gezondheid

Regelmatig bewegen is ook in oktober 2019 van essentieel belang.

Een frisse start van de dag staat garant voor een hele dag energie! Drink voldoende water en let op je ademhaling, Waterman.

In de tweede helft van oktober 2019 vindt je het fijn om samen met vrienden te gaan sporten of een groepsactiviteit met collega’s te organiseren. Niet alleen fysiek is het goed om in conditie te blijven, maar ook geestelijk. Praat met anderen over wat je dwars zit.

Praten en loslaten. Saturnus en Pluto in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn laten de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen.

Advies

Oktober 2019 is een gunstige maand voor de studie en zakenreizen.

Denk groot en stel je open voor nieuwe kansen aan het eind van de maand.

De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 kan een periode zijn van communicatieproblemen met het management. Wel een goede periode om te solliciteren, te netwerken of een bedrijfsgerichte training te volgen.

error: Content is protected !!