Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft maart 2017

Algemeen
In maart 2017 zijn er grote uitdagingen. Maart 2017 is een zeer actieve en hectische maand waarin veel te gebeuren staat. Vanaf het moment dat de Zon het teken Ram betreedt breekt er een periode van zelfstandigheid aan. Er vindt dan een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop. Wanneer de Lente begint, begint ook een periode van onafhankelijkheid. Natuurlijk zullen er in het komende halfjaar periodes zijn dat de je water bij de wijn moet doen, maar over het algemeen ben jij aan de bal!

Liefde en Relaties
De eerste drie weken van maart 2017 verlopen stroef, maar vanaf de Lente-Equinox is er een verbetering te zien in de liefde en jouw sociale leven. De retrograde Venus laat vertragingen zien in de liefde. Het heeft geen zin om een avontuur aan te gaan of de dingen proberen te versnellen op relatiegebied, want dat gaat niet lukken, Kreeft. Er is sprake van vele tegenstrijdige belangen en inmenging van buitenaf. Soms is het alsof de kloof tussen jullie niet te overbruggen is. En dat geeft stress. Maar ook dit gaat weer voorbij.

Familie en Huis
Op 1 maart 2017 is Mars conjunct Uranus in Ram opposiet Jupiter in Weegschaal in jouw Huis van Familie en Huis. Op die dag kunnen de gemoederen thuis hoog oplopen. Eigenlijk is maart 2017 een maand van uitdagingen. Het gaat er in grote lijnen om jouw grote ambitie in evenwicht te brengen met jouw privéleven, je gezin, je huis. thuis en je emotionele welzijn. Het ene kan niet zonder het andere. De retrograde Venus (heerser Huis van Familie en Huis) en de retrograde Jupiter in het Huis van Familie en Huis laten zien dat problemen thuis niet opgelost gaan worden. Het heeft tijd nodig, want je carrière zal het voorlopig winnen. De Volle Maan op 12 maart 2017 valt in je Huis van korte reizen, communicatie, kennissen, broer of zus en buren. In de komende twee weken is er een uitstapje buiten de stad, naar het water of naar een nabijgelegen stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer, mobiele telefoon of telefoon koopt deze maand. Er zijn deze maand meer e-mails, sms’jes en telefoontjes.

Carrière
Jouw carrière gaat op dit moment voor alles, Kreeft. Door de invloed van de Zonsverduistering van 26 februari 2017 worden plannen met betrekking tot het buitenland of uitgestelde studieplannen van vorig jaar nu wel in gang gezet. Mars is jouw planeet van Carrière. Mars blijft nog tot 10 maart 2017 in jouw Huis van Carrière. Door in de invloed van Mars ben je zeer ambitieus. Je moet hard werken en misschien werk je langer dan normaal om je doelen te bereiken. Mars versterkt de uitdagende energie van Uranus in Ram in het Huis van Carrière. Uranus in Ram blijft tot maart 2019 in jouw Huis van Carrière! Tot die tijd vinden er grote veranderingen plaats in jouw carrière. Venus vergezelt sinds 4 februari 2017 Mars op zijn reis door jouw Huis van Carrière. De retrograde Venus in Ram laat vanaf 4 maart 2017 vertraging zien in je carrière dat te maken heeft met je privéleven. Kreeft is verbonden met de Maan. De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 laat in het komende halfjaar van 2017 grote veranderingen zien in je carrièregroei, geld en winstprognoses. De Nieuwe Maan in Ram op 28 maart 2017 valt in jouw Huis van Carrière. In de komende twee weken is er kans op het krijgen een promotie of vooruitgang in je carrière. Het is ook een moment om met nieuw project of een zakelijke onderneming van start te gaan.

Financiën
Financieel gezien wordt maart 2017 een positieve maand. De Maansverduistering van 11 februari 2017 in jouw Huis van Financiën was de kosmische poort naar een gezonde financiële situatie en financiële afwikkeling. In de eerste drie weken van maart 2017 mag je vertrouwen op je financiële intuïtie, Vooral op 1 en 2 maart 2017 zal jouw intuïtie je leiden bij financiele beslissingen. De Zon symboliseert jouw financiën. De Zon staat in de eerste drie weken gunstig! Ook vanaf 21 maart 2017 mag je rekenen op financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie. Investeer in je carrière door een studie of een reis. De financiële ontwikkelingen verlopen in een hoog tempo, maar zijn instabiel. Plotselinge en onverwachte financiële veranderingen, maar ook onverwachte korte termijn uitgaven. Pas op met het doen van ondoordachte uitgaven. Volgende maand komen de de financiële gemoederen tot rust.

Gezondheid
Jouw gezondheid is in de eerste drie weken van maart 2017 goed, maar de laatste week van de maand vraagt toch wel wat aandacht. Jouw carrière is zo hectisch, zo veeleisend en tijdrovend en dat betekent stress en vermoeidheid. Een ontspannende massage, op tijd naar bed en een powernap tussendoor zijn noodzakelijk om jouw energie op peil te houden. Richt je op wat werkelijk belangrijk is. Focus op wat essentieel is. Zoek afleiding en ontspanning wanneer een donkere wolk verschijnt. Laat alcohol en koffie zoveel mogelijk achterwege.

Advies
Kreeft is verbonden met de Maan. De Maan is van 1 tot 11 maart 2017 en vanaf 29 maart 2017 in haar Wassende fase. Tot en met de Volle Maan is jouw beste tijd van de maand! Tijdens deze periode voel je fysiek sterker, gezonder, enthousiaster en optimistischer. De beste tijd om dingen in je carrière in gang te zetten en belangrijke dingen te plannen. De periode na de Volle Maan, dus vanaf 13 maart 2017 is de fase van de afnemende Maan. De periode om dingen af te werken, uit te rusten en los te laten.

error: Content is protected !!