Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter maart 2019

Algemeen
De lentemaand maart 2019 laat de start zien van een nieuwe groeifase, Boogschutter.
De meeste planeten staan echter nog aan de onderste helft van de Boogschutter horoscoop. Boogschutter bevindt zich momenteel in de kosmische periode van Winterslaap.
Een periode van voorbereiding, plannen, bouwen en van visualisatie.
Het accent in maart 2019 ligt op innerlijke verwerking, het verleden, huis, familie en samenwerking.

Liefde en Relaties
De onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram in het Huis van de Liefde kan aan het begin van maart 2019 leiden nog tot een luchtige romance. Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox, reist de Zon door het Huis van de Liefde en is de kans groot dat je de ware ontmoet.
De Volle Maan van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. De Lente is in het land en liefde viert hoogtij. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. Er worden nieuwe vriendschappen gevormd. De single Boogschutter vindt de liefde binnen de sociale kring, tijdens een feestje met vrienden, bijeenkomst of tijdens het netwerken.
Maart 2019 is een sprankelende en romantische maand. Een prachtige maand om samen op reis te gaan!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 liet ontwikkelingen zien bij schoolgaande kinderen of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Het is mogelijk dat er een verhuizing, reparatie, verbouwing of grote schoonmaak aan de gang is.
In ieder geval blaast er een frisse wind door je huis.
Tot 6 maart 2019 reist Uranus in Ram nog door jouw Huis van Zelfexpressie en Kinderen.
In de afgelopen jaren zijn je kinderen veranderd of is de relatie met je kinderen veranderd.
Uranus in Ram heeft geleid tot drang om jezelf te bevrijden van het verleden.
De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 kan lastig zijn. Voorzichtigheid is geboden in maart 2019 met betrekking tot je huis, gezin of familie, want er is sprake van verwarring, problemen of diverse ongemakken.

Carrière
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Carrière en kan hebben geleid tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie.
Een voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst moet er nog orde op zaken worden gesteld in je privéleven.
Het is mogelijk dat je deze maand een voorjaarsdipje ervaart. Eigenlijk is maart 2019 de perfecte maand om op vakantie te gaan. Om energie op te doen en in vorm te komen voor een drukke periode die voor je ligt. Mercurius retrograde in Vissen laat zien dat een zakenreis beter kan worden uitgesteld.
De Volle Maan van 21 maart 2019 laat het belang zien van netwerken en het vinden van nuttige contacten. Samenwerking, persoonlijke overtuigingskracht en charmante aanwezigheid openen de deur naar toekomstig succes! Maart 2019 is een gunstige maand voor studiedoeleinden.

Financiën
Door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën ben je vastbesloten om je financiële positie op orde brengen om financieel overzicht te houden.
De retrograde Mercurius in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis kan echter deze maand tot financiële vertragingen leiden en een rem zetten op je plannen thuis. In maart 2019 wordt vooral geld uitgegeven aan het huishouden, de renovatie van de woning of de aanschaf van of reparaties aan huishoudelijke apparatuur. Tijd om financiële zaken in de familie recht te zetten.
De Boogschutter die vanuit huis werkt kan deze maand op de meeste inkomsten rekenen.
Er kan winst worden behaald door innovatie, gezondheidsprojecten en beleggingen.

Gezondheid
De reis van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Gezondheid kan deze maand tot stress en vermoeidheid leiden. Met Mars in Stier is meer kans op hoofdpijn, uitslag of koorts.
Om je energieniveau op peil te houden is het goed regelmatig te zwemmen en te wandelen.
Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid, dus neem te tijd om je hoofd zo nu en dan leeg te maken. Even helemaal niets. Mediteren, lezen, puzzelen, creatief bezig zijn.
Vanaf 7 maart 2019 reist Uranus in Stier door jouw Huis van Gezondheid.
Uranus in Stier leert je dat je naast dienstbaarheid ook plichten hebt tegenover jezelf.

Advies
Waarom zou je jezelf voorbijlopen, Boogschutter?
Voor wie en voor wat? Niet voor jezelf.
Luister naar jezelf. Luister naar je lichaam. Soms wil je maar doorgaan en hebt je het gevoel alsof je bent opgebrand aan het einde van de dag. Geef jezelf ruimte om te herstellen en op te laden.
Je kunt beter en efficiënter werken als je goed uitgerust bent.
Werk in je eigen tempo.

error: Content is protected !!