Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram oktober 2017

Algemeen
De Volle Maan van 5 oktober 2017 in Ram laat zelfvertrouwen, dadendrang en strijdlust zien!
Plannen worden nu tot uitvoering gebracht. Oktober 2017 laat het begin van een nieuwe periode zien. Goede tijd om te solliciteren of te daten! Hou er wel rekening meer dat het belang van anderen op de eerste plaats komt. Weloverwogen keuzes en samenwerking zijn de sleutels tot succes in oktober 2017.

Liefde en Relaties
De maand oktober 2017 laat een interessante maand zien voor de romantiek. Het voelt door de invloed van de Nieuwe Maan in het Huis van Relaties op 19 oktober 2017 als een nieuw begin! Ook al ben je al lang samen! Je gaat schoon schip maken en gaat nieuwe dingen in elkaar ontdekken. Maar ook een nieuwe relatie is mogelijk als je op zoek bent naar de liefde. Vanaf 10, 11 en 12 oktober 2017 voel je de spanning al stijgen, maar 24 en 25 oktober 2017 beloven de baste dagen te zijn om een nieuwe start te maken. De aanwezigheid van Jupiter in het Huis van Relaties laat een sterke aantrekkingskracht zien. Jupiter brengt vreugde en geluk en ondersteunt van harte een volgende stap in je relatie zoals een huwelijk of zwangerschap. Mars reist vanaf 23 oktober 2017 tot 26 januari 2018 door het gebied van Relatie en Intimiteit. Je hebt in je relatie een grote groei doorgemaakt en gaat serieuze stappen zetten.

Familie en Huis
Door de invloed van de Verduisteringen van februari 2017 en augustus 2017 en de invloed van Mars in Leeuw tot begin september 2017 zie je grote veranderingen in het leven van je kinderen of kinderen in je familie. Je ziet kinderen opgroeien en hun vleugels uitslaan om de wereld te verkennen. Je krijgt op 18 en 19 oktober 2017 te maken met enige emotionele onrust in je omgeving. Die onrust kan haar oorsprong vinden in jezelf. Het is belangrijk dat je voor jezelf gezonde grenzen stelt in je gezin en in je familie. Blijf geaard en met beide benen op de grond.
De laatste week van oktober 2017 laat een nieuw begin zien, dus de beste periode om met een project thuis te beginnen. Het is nu of nooit! Ook al is er veel spanning op dit moment, je moet er het beste van zien te maken.

Carrière
Professioneel gezien is oktober 2017 een maand van groei voor de Ram. Voor je werk en in de eigen onderneming. Mars reist van 6 september tot 22 oktober 2017 door jouw Huis van Werk. Een productieve en drukke periode. Ook een gunstige periode om op zoek te gaan naar een nieuwe baan of acquisitie te doen voor je eigen onderneming.
Deze maand kom je in de gelegenheid om carrièreprojecten af te ronden. Vooral aan het begin van oktober 2017 kun je meters maken. Jouw nieuwe ideeën krijgen aan het eind van deze maand vleugels. De tweede week van oktober 2017 laat spannende ontwikkelingen zien. Jouw succes leidt echter tot opgetrokken wenkbrauwen en jaloers reacties. Niets van aantrekken en maak je niet druk. Het is jouw leven en jouw carrière. De Noordermaansknoop naar Leeuw laat tot begin november 2018 ruimte voor creativiteit en durf zien in je carrière. Pak iedere kans die voorbij komt. Saturnus is jouw planeet van Carrière. Saturnus blijft tot eind december 2017 in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen, dus je hebt nog alle tijd voor een voorbereidende opleiding met het oog op je carrière!

Financiën
Oktober 2017 is een positieve maand voor je financiën. Vooral de tweede helft van oktober 2017 laat een voorspoedig beeld zien met de bezetting van de Zon, Mercurius en Jupiter in het financiële achtste Huis van Ram. Je kunt geld verdienen door anderen met jouw financiële kennis te ondersteunen. Je mag op de steun van derden rekenen met jouw financiële projecten.
Deze maand zijn projecten gemakkelijk financieren en of bestaande leningen af te betalen.
Winst kan worden behaald of verbeterd met de hulp van sociale contacten. Netwerken biedt nieuwe openingen. Jupiter in Weegschaal daagt je tot 10 oktober 2017 uit om door te gaan, want je hebt de neiging om er soms het bijltje erbij neer te gooien.

Gezondheid
Jouw gezondheid kan in oktober 2017 wat kwetsbaar zijn. Je gezondheid niet verwaarlozen, Ram. Door de invloed van de Zon in Weegschaal ben je je in de eerste drie weken van oktober 2017 meer bewust bent van onevenwichtigheden in je leven. Matiging en regelmatig bewegen is het toverwoord om evenwicht te creëren.
Het is raadzaam om deze maand de natuur in te trekken. Ga wandelen, fietsten, kamperen en ga op ontdekkingstocht uit. Al die opwinding in je leven en jouw hoge energie vragen om beweging. Het is de beste manier om met de prikkelbaarheid en emotionele onrust om te gaan die in jou leeft nu. Schenk aandacht aan je ademhaling.

Advies
Deze maand bent je geprikkeld. Probeer daarom zoveel mogelijk aanvaringen met anderen te vermijden, aangezien de gevolgen niet te overzien zijn of meer schade toebrengen dan je zou wensen.
Oktober 2017 is een ontdekkingsreis en je gaat op reis om te verkennen. Als er een nieuw idee is, ga je het uitproberen. Iedere deur ga je openen. Door ieder raam ga je kijken. Je gaat er alles aan doen om de dingen achter de dingen te zien. Deze energie voelt vrij en kan tot grote prestaties leiden, maar kan ook roekeloos zijn. Wees daarom voorzichtig, Ram.

error: Content is protected !!