Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de oostelijke kant van de Ram-horoscoop laat zien dat de focus is verlegd naar persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Jupiter in jouw eigen teken Ram voelt als een frisse start, een nieuw begin, nieuw hoofdstuk, nieuwe kansen om je vleugels uit te slaan. Jupiter nodigt je uit om een nieuwe stap te zetten, maar Mars in Tweelingen spoort je aan om lessen uit het verleden niet te vergeten om de juiste keuzes te kunnen maken.
Mars is astrologisch heerser van Ram. Mars is weliswaar niet meer retrograde in Tweelingen, maar Ram moet toch rekening houden met vertragingen.

Liefde en Relaties
De inspirerende Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 in 5e Huis van Liefde, Zelfexpressie en Creativiteit is een kosmische aanwijzing om je creatieve en romantische energie te laten stromen. Deze Volle Maan is ook bevorderlijk voor vriendschappen, groepsprocessen, participatie in gemeenschappelijke projecten en financiële aangelegenheden. De single Ram kan een zielsverwant ontmoeten met deze Volle Maan! In de eerste drie weken van februari 2023 is Ram geneigd om zich wat gereserveerd op te stellen in de liefde en sociale processen.
Asteroïde Ceres in Weegschaal in het 7e Huis van Relaties is tot eind maart 2023 retrograde. Voor Ram is dit een periode van reflectie. Ram kijkt dan naar de eigen rol in de relatie en daardoor kunnen verbeteringen in relaties worden aangebracht of grenzen worden gesteld.
Vanaf 21 februari 2023 tot 16 maart 2023 is Venus in Ram en dat versterkt jouw magnetisme en verlangen naar verbondenheid en liefde in de vaste relatie. De single Ram gaat op avontuur, op zoek naar de liefde!

Familie en Huis
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan gezinszaken is tijdens de periode van de Wassende Maan, dat is tot 5 februari 2023 en vanaf 20 februari 2023.
Februari 2023 is een gunstige maand voor projecten in en om het huis zoals een verbouwing, renovatie of make-over van je interieur. Toch moet Ram op 5 februari 2023 met de Volle Maan in Leeuw rekening houden met spanning als je je emoties niet kanaliseert. Ga liever even een straatje om als iets je teveel wordt. Rond 18 februari 2023 krijg je ondersteuning van familie en gezin voor je projecten. Overtuigen is altijd beter dan overrulen!
Ram: Advies voor februari 2023 De maand moedigt uw initiatieven in de liefde, in het
Carrière
Steenbok is het Huis van Carriere voor Ram In de eerste helft van februari 2023 reist Mercurius door Steenbok. Mercurius in Steenbok is met de planetaire steun in de rug van Jupiter in Ram gunstig om nieuwe projecten in gang te zetten en zakelijke ondersteuning te krijgen voor je plannen en projecten. Jupiter in jouw teken Ram mag je zien als een nieuwe cyclus van groei in je persoonlijk en professionele leven! Geef ruimte aan je creativiteit door naar je gevoelens te luisteren, je innerlijke wereld, te luisteren! Stap uit je comfortzone, volg je dromen en durf een stap verder te zetten.
Pluto’s lange transit door Steenbok komt bijna teneinde. Ram zit in een fase van afronding van doelen, richting en bestemming in dit leven. In de afgelopen veertien jaar is er vooruitgang geboekt of heb je grote veranderingen doorgemaakt in carrière, relatie of persoonlijke ontwikkeling. Ga voor jezelf na wat Pluto in Steenbok jou heeft gebracht.

Financiën
Met de nu direct lopende Mars in Tweelingen komt er weer schot in de financiële zaken zoals het indienen van een businessplan, het in werking stellen van financiële plannen of het voeren van belangrijke financiële onderhandelingen. Door de invloed van de directe Uranus in Stier (2e Huis van Financiën) mag Ram rekenen op inkomsten uit verschillende en onverwachte bronnen.
Er komt duidelijkheid over eerder genomen financiële beslissingen. Volg het advies van experts en consultants om financieel rendement te garanderen.
Door de invloed van Jupiter in Ram, ben je nergens bang voor, maar zorg ervoor dat je gericht handelt en over een goede financiële strategie beschikt.

Gezondheid
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius is sinds 18 januari 2023 weer direct en ook Mars is niet meer retrograde, maar dat wil niet zeggen dat je geen last hebt van kwaaltjes.
Met Jupiter in jouw teken Ram ben je geneigd om te overdrijven en niet naar je lichaam te luisteren. Blijf ook in februari 2023 in beweging en zorg voor een goede gevarieerde voeding.
Ram heeft in de afgelopen 1,5 jaar veel verdriet verwerkt of er is een probleem geweest met je gezondheid. Ram heeft gemerkt dat jezelf opjagen en pushen zelfdestructief is.
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Ram supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Ram om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Door tijd voor jezelf te nemen kom je in contact je innerlijke zelf en krijg de de kans om je emotionele en spirituele batterijen op te laden.

Advies
Jouw planeet Mars in Tweelingen ’loopt’ weer direct door het mentale Huis van Communicatie.
Je hebt nog te maken met de schaduwperiode van retrograde (tot 15 maart 2023) en dat maakt gefrustreerd, geïrriteerd, moeite met concentratie en het beheersen van je mentale energie. Innerlijke spanning en emotionele stress…
In februari 2023 zul je merken dat je vaak geïrriteerd bent en je vaker ergert aan alles en iedereen, kritiek levert en scherp kan reageren zonder aanwijsbare reden.
Deze onvrede heeft rte maken met onverwerkte pijn uit het verleden of spijt van beslissingen.
Wat is gebeurd kan niet meer worden teruggedraaid, wel van worden geleerd.
Nu is het tijd om je geest te resetten, informatie te verzamelen, de communicatie te verbeteren en een positieve kijk op het leven te krijgen.

error: Content is protected !!