Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Carrière en gezondheid gaan in juli 2022 hand in hand.
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de westelijke helft van de Boogschutter-horoscoop. Dat betekent: Samenwerking, sociale vaardigheden, teamwork en aanpassingsvermogen om je doelstellingen te behalen.
Door de vele retrograde planeten gaat alles wat trager. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom.

Liefde en Relaties
Voor Boogschutter is Mars de planetair heerser van het vijfde Huis van Liefde. Aan het begin van juli 2022 kan een nieuwe liefde ontstaan in de directe omgeving of op een feestje bij goede vrienden. Tot 5 juli 2022 is het gunstig om te daten!
Seksualiteit en intimiteit zijn deze maand met een grote planetaire druk in het 8e Huis van de Ziel een belangrijke factor. Laat je partner weten wat er in je omgaat en wat je diepste verlangens zijn. Communicatie is de sleutel tot de ziel. Zowel het praten als het elkaar aanraken.
Problemen met gezamenlijke inkomsten, seksualiteit en intimiteit vragen om een oplossing. 
Aan het eind van de maand zijn er planetaire strubbelingen die jouw aandacht opeisen. Het is zelfs mogelijk dat je overweegt om de relatie te beëindigen. Neem geen overhaaste beslissingen! Verras je partner met een korte vakantie aan het eind van de maand. Verandering van omgeving geeft lucht en ruimte om na te denken en met elkaar te praten.

Familie en Huis
Vissen symboliseert jouw privé-leven en verleden. Neptunus reist nog tot eind januari 2026 door Vissen. Met Neptunus in Vissen in het vierde Huis van Huis en Familie vinden er in jouw huiselijk en persoonlijk leven vele ongewone en subtiele veranderingen plaats die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die in jouw innerlijk plaatsvinden, op zoek naar het ideaalbeeld van wat “ thuis” zou moeten zijn, het ideale huis of de ideale familie. Familieleden ‘verdwijnen’ of gaan jou verlaten, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is op enige afstand betrokken bij familieleden. Door de retrograde Neptunus in Vissen ga je op zoek naar je verleden en je familiegeschiedenis. Ervaringen uit het verleden zijn van invloed op je heden, ervaringen met je ouders, je familie, school of huiselijke omstandigheden, ja zelfs ervaringen van je voorouders neem je met je mee. Boogschutter kan zich tijdens deze periode soms overweldigd voelen door verstoringen in het verkeer, boodschappen doen, de bureaucratie en andere alledaagse verstoringen. Je kunt deze maand eindelijk iets vertellen wat je al lang voor je hebt gehouden.

Carrière
Boogschutter is in juli 2022 bezig met het opdoen van werkervaring, met de uitvoering van ideeën over de verbetering van de bedrijfsvoering, het promoten van jezelf en je product met goede marketingstrategieën, het onderhouden van sociale contacten en ook met netwerken.
Jouw creativiteit zal daarbij helpen, maar alles is nog wel in voorbereiding.
Vanaf augustus tot aan het eind van 2022 mag je de zoete vruchten van geduld plukken, Boogschutter. 
Juli 2022 is verder de maand van samenwerking. Een goede relatie onderhouden met je collega’s is heel belangrijk, ook al vindt je dat jij het allemaal veel beter kan.
De grote werkdruk kan leiden tot stress. Stress heeft een nadelige invloed op je gezondheid.
Niets is zo belangrijk als je gezondheid, zelfs je carrière niet!
Waarom verspil je kostbare energie op het werk of met iets of iemand die jouw aandacht niet verdient? Het vinden van de balans tussen privéleven en je carrière kan een uitdaging zijn. Neem problemen van thuis niet mee naar het werk en andersom.

Financiën
Juli 2022 is een dure periode, want tijdens deze periode vraagt je huis om onderhoud of is er een renovatie, nieuw interieur of plannen voor een verhuizing.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt voor Boogschutter in het tweede Huis van Financiën. Het tweede Huis wordt geassocieerd met waarde, geldelijk of geestelijk, dus ook het gevoel van eigenwaarde.
De Volle Maan laat een voltooiing zien op financieel gebied of de noodzaak dat er iets afgerond moet worden.
De invloed van Mercurius in Kreeft in het achtste Huis kan van 6 juli tot 19 juli 2022 een gunstige invloed hebben op het regelen van dingen die je liever niet aan de grote klok hangt, zoals zakelijke transacties en het regelen van contracten, overeenkomsten en leningen en rekeningen vereffenen.
Saturnus is jouw planeet van Financiën. Saturnus is retrograde en deze invloed laat zien dat financiële investeringen een zorgvuldige beoordeling vereisen.

Gezondheid
Juli 2022 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid. Zorg wel voor gezonde voeding en ga op tijd naar bed! Een kort dutje tussendoor doet ook wonderen. Blijf deze maand ook in beweging. Ga regelmatig naar de sportschool, ga hardlopen of maak een wandeling.
Jouw gezondheid is de motor achter je succes. Jouw lichaam heeft zuurstof nodig om te functioneren. Alleen jij kan je lichaam in beweging zetten! Laat jezelf niet verleiden tot het eten van ongezond voedsel. Het reinigen van je lichaam van onzuiverheden is van groot belang zijn voor de gezondheid.
Eind juli 2022 en begin augustus 2022 is er de drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier en dan moet je waakzaam zijn.
Los problemen met familie en vrienden op, want een gezonde relatie met hen is de sleutel tot jouw emotionele en fysieke welzijn.

Advies
Jupiter behoort astrologisch tot het teken Boogschutter. Jupiter draait vanaf 28 juli 2022 retrograde, en keert terug naar het vierde Huis van Familie en Huis. Boogschutter gaat langzaam weer terug (oktober 2022) naar de situatie zoals deze aan het begin van 2022 was, dus er zijn nog dingen te regelen in de huiselijke sfeer.
De Nieuwe Maan op 5º in Leeuw van 28 juli 2022 laat een nieuw hoofdstuk van verkenning en verwondering zien. Boogschutter kan terugkeren naar oude vaardigheden of iets dat je vroeger leuk vond, het is een voorbereiding op een carrièreswitch. De Nieuwe Maan is vierkant Mars in Stier en staat tegenover de retrograde Saturnus in Waterman, dus hou rekening met een rollercoaster van uitdagingen, vooral wanneer je de ascendant, Zon of Maan ongeveer van 5 tot 8º Boogschutter hebt staan in de geboortehoroscoop.

error: Content is protected !!