Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planeetkrachten zijn evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Kreeft-horoscoop. Je moet je sociale charme in de strijd gooien om jouw doelen te bereiken.
De planetaire druk aan de onderkant van de Kreeft-horoscoop laat zien dat de focus minder op carrière gericht is. Het gaat deze maand om familie, emotionele stabiliteit, financiën, reizen, studie en creativiteit.

Liefde en Relaties
September 2022 is een minder gunstige maand voor de liefde, Kreeft.
Door de invloed van de Maansknopen in het 5e en 11e Huis kunnen er misverstanden ontstaan in de vaste relatie, vriendschappen, liefdesleven, huwelijk of andere verbintenissen. Anderen bemoeien zich met je relatie waardoor je gaat twijfelen aan je partner. Juist nu moet er gepraat worden voordat het een eigen leven gaat lijden en problemen onoverkoombaar worden.
Verras je geliefde met een mooie bos bloemen of een romantisch diner of weekendje weg.
Door de invloed van Uranus in Stier is jouw sociale kring inmiddels radicaal veranderd.
Relaties zowel privé als zakelijk worden op de proef gesteld om deze te verbeteren, te versterken of juist te beëindigen.
Door de retrograde Saturnus in het 8e Huis van de Ziel kan bestaande pijn op het gebied van van intimiteit en kwetsbaarheid worden geheeld door opnieuw je grenzen te stellen.

Familie en Huis
Venus is heerser over het Huis van Familie en Huis. In september 2022 ben je door de invloed van Venus in Maagd vanaf 6 september 2022 bezig met de voorbereidingen voor een renovatie van je huis of in je directe woonomgeving zijn er bouwplannen of bouwwerkzaamheden.
September 2022 is door de samenstand van de Zon en Venus in Maagd een gunstige maand om af te spreken met familie die je al lange tijd niet hebt gezien. Je bent geïnteresseerd in het verleden en het welzijn van familieleden. Niet alles is pais en vree, want de Zwarte Maan (Lilith) in Kreeft kan tot het einde van het jaar 2022 een negatieve invloed hebben op het gezin en familie. De Zwarte Maan brengt het verborgene naar boven zoals een buitenechtelijke verhouding, verraad, onverschilligheid of huiselijk geweld.
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Door deze invloed is er een verandering in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing, opruimen van je kasten, een nieuw interieur, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven.

Carrière
Door de retrograde Jupiter in Ram in het Huis van Carrière en Bestemming ligt de nadruk op je carrière, reputatie en je levenspad. Jupiter retrograde doet je nadenken over de toekomst. Mogelijk moet je door persoonlijke omstandigheden of meningsverschillen een stap terug doen.
Deze stagnerende retrograde periode van Jupiter in Ram blijft zeker tot eind oktober 2022 en dat kan te maken hebben met familie of privé-omstandigheden.
Ben je tevreden met je huidige carrière en sociale status? Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft?
Medio september 2022 worden dingen duidelijk in je carrière, want dan krijg je een inzicht of wordt een geheim onthuld. Deze informatie opent deuren en geeft je een voorsprong met mogelijke zakelijke kansen. Studenten kunnen last hebben van concentratieproblemen en dat kan tot uitdagingen leiden. Over het algemeen is september 2022 een gunstige maand voor ondernemers in de import en export of wanneer je werkzaam bent in het buitenland of buitenlandse reizen.

Financiën
September 2022 is een stabiele maand voor je financiën, maar het blijft raadzaam om niet teveel geld uit te geven voor een gunstig financieel resultaat. Door de invloed van de retrograde Jupiter in Ram in het Huis van Carrière en oppositie van de retrograde Saturnus in Waterman met het Huis van Financiën kan er geld vrijkomen vanuit verschillende bronnen. September 2022 is een gunstige maand om met een onderneming te starten of een zakelijke investering te doen.
Door de invloed van de retrograde Saturnus in het 8e Huis zijn er thema’s die te maken hebben met eind en begin, met macht en controle. Er kan een diepgaande transformatie zijn dat verweven is met vertrouwen en gedeeld vermogen.

Gezondheid
September 2022 is een maand van hoge energie door de transit van Mars in Tweelingen.
Van 21 augustus 2022 tot 25 maart 2023 reist de rode Strijder Mars door Tweelingen. Tweelingen is jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Je kunt slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer actieve dromen hebben (ook dagdromen).
Met de rode Strijder in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn kun je te maken krijgen met stress gerelateerde klachten. Het is mogelijk dat je deze maand griep krijgt of verkouden wordt.
Het is essentieel om aandacht te schenken aan de gebeurtenissen die in je leven plaatsvonden vóór deze transit van Mars. Het kan een tijd zijn waarin je wordt ingehaald door acties uit het verleden. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn spelen een grote rol.
Mars in het 12e Huis is gunstig om te herstellen zoals een revalidatietraject en voor een periode van retraite om te herstellen. Kreeft gaat met de retrograde Jupiter in Ram op zoek naar een verandering in zichzelf, zoekt en vindt rust en heling in buitenland.

Advies
De retrograde Saturnus in Waterman valt in het Huis van de Ziel, het Verborgene, Intimiteit en Gedeelde Bronnen. Tijdens de emotionele retrograde Saturnus periode moet je zorgen voor focus en een strak financieel beleid. Er zijn subtiele veranderingen die jou een onrustig gevoel geven. Het is voor Kreeft geen gemakkelijke tijd. Het is tijd om eventuele angsten, trauma’s of remmingen opzij te zetten en diep te graven. Alles verandert en ook alles in jou.
De Volle Maan van 10 september 2022 laat een reis met familie of gezin zien om iets te vieren of om af te sluiten. Er komt een uitspraak in een juridische kwestie in de familie. Er kunnen deze maand plotselinge veranderingen zijn op het gebied van persoonlijke relaties en dan kan er veel veranderen.

error: Content is protected !!