Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan in februari 2023 nog aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop.
Het gaat in deze periode van het jaar over persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, van zelfredzaamheid en verantwoordelijk zijn.
Naast je carrière ligt in de gunstige maand februari 2023 de focus op netwerken, financiën, huis en familie.
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 valt in het 1e Huis van Persoonlijkheid en vormt dus een conjunctie met Vissen. Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Vissen.
De Nieuwe Maan in Vissen is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Een nieuwe look of een andere kijk op het leven is nu allemaal mogelijk.
Een Nieuwe Maan van goede voornemens of dingen recht te zetten.

Liefde en Relaties
Venus in Vissen tot 20 februari 2023 verhoogt je charisma. Jouw sensuele aantrekkingskracht werkt als een magneet! De eerste drie weken van februari 2023 zijn ideaal om een feestje te organiseren, naar feestjes te gaan, te gaan daten of iets romantisch te organiseren zoals een reisje met je geliefde!
Venus laat je verlangen naar alles wat mooi en aangenaam is, dus tijd om jezelf en je partner te verwennen. Asteroïde Ceres reist tot 22 maart 2023 door Weegschaal, het 8e Huis van Geheimen en Transformatie. Ceres in Weegschaal gaat retrograde vanaf 19 februari 2023 en dat kan een aanwijzing zijn van een ongemakkelijke en frustrerende tijd waarin verborgen verlangens, verwachtingen, angsten en onzekerheden over intimiteit aan de oppervlakte komen om te worden geheeld of getransformeerd. Vissen voelt zich dan op zichzelf teruggeworpen of niet gesteund en heeft eigenlijk geen zin om zich te geven of te verbinden.
Tijdens deze retrogradeperiode is het goed om jezelf te leren aarden, eerlijk tegen jezelf en lief te zijn voor jezelf. Misschien heb je teveel gegeven en te weinig gekregen en is er van je geprofiteerd en dan is het goed om je grenzen aan te geven.

Familie en Huis
De transit van Mars in Tweelingen brengt onrust en verandering op het thuisfront of in de familie. Mars in Tweelingen tot 25 maart 2023 is wel een gunstige periode voor het kopen of bouwen van een huis of onroerend goed, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis.
Hou wel rekening met onrust in je privé-leven, met een familielid of je naaste partner.
Vissen kan met Mars in Tweelingen tot eind maart 2023 thuis licht ontvlambaar zijn, maar ook gezinsleden kunnen eerder boos zijn en geïrriteerd zijn.
Na deze periode keert de rust weer in huis en familie en dat geeft Vissen ruimte om het weer goed te maken met je familie of degenen die je als familie beschouwt.
Februari 2023 is een gunstige maand om er even tussenuit te gaan, even de boel de boel te laten. Onvoorbereid op vakantie gaan kan tot tot uitdagingen en vertragingen leiden.

Carrière
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Vissen in het zesde Huis van Werk.
Een werkproject kan tot bloei komen, maar het brengt ook heel wat verantwoordelijkheden met zich mee. Wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat? De bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen is in februari 2023 echt een thema.
Je bent met Venus in Vissen in de eerste drie weken van februari 2023 de drijvende kracht achter een project op het werk, maar anderen voeren het uit. Vissen is meer de manager, vertrouwenspersoon, voorbereider, projectbegeleider, vraagbaak en probleemoplosser. Vissen die zich bezighouden met onderzoek kunnen deze maand succes ervaren.
Vanaf 20 februari 2023 is het raadzaam om boze reacties onder controle te houden en ruzie met het management, leidinggevenden en collega’s te vermijden. Probeer kalm te blijven om een positieve en productieve omgeving te behouden. Doe alles wat je doet op een rustige en kale manier. Gehaast werk is verloren werk.
In de laatste week van februari 2023 kun je wat vertraging op het werk ervaren. Blijf optimistisch en gefocust op je taken. Er kunnen ook enkele onverwachte ontwikkelingen zijn. Probeer in plaats van nieuwe projecten aan te nemen, prioriteiten te stellen en je te concentreren op de taken die jou al zijn toevertrouwd.

Financiën
Inkomsten zijn in februari 2023 stabiel en laat onder de stralende bescherming van Jupiter en Venus in Ram (Huis van Financiën) een stijgende lijn zien.
Ram symboliseert voor Vissen het Huis van Financiën! De grote Weldoener reist nu door Ram en dat is een voorspoedige periode om winst te maken en om een financieel langetermijnplan op te zetten en om te investeren. Jupiter in het Huis van Financiën betekent vermeerdering en uitbreiding. Toch is kostenbesparing en budgetbeheer om huishoudelijke uitgaven beter te beheren ook in februari 2023 raadzaam, want Jupiter in het Huis van Financiën vergroot de kans op winst en beschermt je vermogen, maar is ook makkelijker met geld uitgeven.
Jupiter in Ram (het Huis van Financiën) laat zien dat bedrijfsactiviteiten geld opleveren.
Vissen moet er wel bovenop zitten, want je mag niets aan het toeval overlaten of achterover leunen, want je heb te maken met concurrentie. Blijf alert en vertrouw op je intuïtie.
Februari 2023 is een gunstige maand voor korte zakenreizen, die winst kunnen opleveren.
Neem alleen zakelijke beslissingen die zorgvuldig zijn overwogen of het nu gaat over investeringen doen of geld uitgeven.

Gezondheid
Neptunus in Vissen loopt weer direct en daarmee komt de energie geleidelijk aan weer terug.
Een gezond dieet en regelmatig te sporten is raadzaam om je mentale en fysieke conditie te behouden.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Vissen in het zesde Huis van Gezondheid. Een perfecte positie om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma. Het is goed om in deze absurde tijd even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Door de invloed van de Volle Maan is Vissen eerder boos en ongeduldig en dat kan deze maand de aanleiding zijn tot impulsieve en irrationele acties. Je geduld verliezen en impulsief handelen kan negatieve gevolgen hebben en je reputatie schaden. Neem wat afstand en volg de weg van meditatie. Dit kan je helpen geduld te ontwikkelen en innerlijke rust te vinden.

Advies
In elke relatie is het belangrijk om de ander te waarderen en te begrijpen. Om dat te doen is het goed om erachter te komen wat jouw verlangens zijn.
Probeer vooral aan het eind van de maand je emoties onder controle te houden en niet impulsief te handelen. Wees bewust van wat je zegt en hoe je iets zegt.
Kijk verder dan de schijn anders kom je bedrogen uit.
Wanneer je emoties onder controle weet te houden ben je in staat om de beste resultaten te behalen en processen met succes af te ronden.

 

 

 

 

error: Content is protected !!