Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
Deze maand ligt de focus op financiën, carrière, gezondheid en relaties, vriendschappen en familieaangelegenheden.
De nadruk komt steeds meer op samenwerking te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng, dus je kunt tijdens deze periode niet om de ander heen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
In jouw sociale kring komt iets in de eerste helft van mei 2018 tot voltooiing en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.
In de eerste drie weken van mei 2018 straalt de Zon in het Huis van de Liefde, dus je hoeft jezelf niet te vervelen! Je bent druk met vrienden en sociale contacten. Op 15 mei 2018 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Met deze Nieuwe Maan wordt je tot over je oren verliefd! In ieder geval zijn er feestjes of evenementen en worden nieuwe vriendschappen gesloten. De single Steenbok gaat op jacht, maar het blijft allemaal leuk en vrijblijvend. In de vaste relatie is er over het algemeen minder toewijding of is er sprake van een afstand van elkaar.
Vanaf 16 mei 2018 reist Uranus door het Huis van Creativiteit en Liefde.
Vanaf deze periode mag je op plotselinge en verrassende ontwikkelingen rekenen in je liefdesleven!

Familie en Huis
Uranus verlaat het teken Ram vanaf 16 mei 2018 en daarmee jouw Huis van Familie en Huis. De onderlinge relatie thuis en de familie kan door de invloed van Uranus tot die periode onder druk staan. Uranus in Stier verhuist naar het volgende Huis van Kinderen en Creativiteit. Kinderen maken een groeispurt door, in ieder geval zijn er grote veranderingen wanneer je kinderen hebt of kinderen in jouw omgeving. De relatie met je kinderen gaat in de komende zeven jaar veranderen. Tijdens deze jaren hebben kinderen ruimte nodig om hun vleugels uit te slaan in de wereld. Geef hen die ruimte. Ook jij hebt ruimte nodig, jouw innerlijk kind heeft ruimte nodig. De rode strijder Mars is jouw planeet van Huis en Familie. De reis van Mars kan tot 16 mei 2018 leiden tot een grote creatieve energie om thuis succesvol aan de slag te gaan met een project. De rode strijder Mars duidt ook op een sterk verlangen om vrij te zijn en jezelf te doen gelden.
In je gezin en familie kan er meer strijd zijn.

Carrière
De dynamische transit van Mars door jouw teken Steenbok daagt je in de eerste helft van mei 2018 uit om het beste van jezelf naar voren te brengen. De rode Strijder in Steenbok is de meest productieve periode van het jaar om met je creatieve inbreng dingen aan te pakken. Jouw enthousiaste houding en bereidheid tot samenwerking wordt opgemerkt! Een periode voor een bedrijfsgerichte cursus en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière. De transit van Mars in Waterman vanaf 17 mei 2018 is de sleutel naar een beter betaalde baan. Jouw familie stimuleert en ondersteunt jou in je carrière. Deze ondersteuning werpt haar vruchten af. Na 21 mei 2018 komt er meer tempo in je carrière. Je mag rekenen op erkenning van hogerhand. Dat mag gevierd worden met iedereen die jou heeft gesteund!

Financiën
De transit van Mars in Waterman vanaf 17 mei 2018 door jouw Huis van Financiën versterkt in de komende maanden de kans op verbetering van jouw financiële situatie. Jouw eigen planeet Saturnus reist door jouw eigen teken Steenbok en verenigt zich daar met Pluto in Steenbok. Deze vruchtbare samenwerking werpt vruchten af! Het betekent ook dat samenwerking voor jou de sleutel tot financieel succes is. Ook Uranus in Stier doet rond 19 mei 2018 een duit in het financiële zakje! Je moet niet achterover gaan leunen, want jouw inzet is wel vereist! Loon naar werken, maar de beloning zal zoet zijn. In ieder geval een gunstige financiële maand. Je moet echter oppassen met speculatieve investeringen. Neem de tijd om financiële strategieën te herzien voordat je wijzigingen in de huidige plannen aanbrengt. Alle grote investeringen, aankopen en financiële projecten kunnen beter voorlopig worden uitgesteld.

Gezondheid
Mei 2018 is een betere maand voor de Steenbok. Mei 2018 is een goede maand om het besluit te nemen om veranderingen aan te brengen in je lifestyle. Een Steenbok in topconditie is niet te sluiten op zijn of haar weg naar de top. Het gaat om meer bewegen en een verstandig voedingspatroon. Ontgifting, massages en de juiste voeding. Ook meer tijd vrijmaken voor ontspanning. Wanneer je iets dwars zit, praat het dan uit.
Vraag jezelf af bij alles wat je doet, bedenkt, eet of drinkt: Is dit goed voor mij? Heb ik hier baat bij? Doe ik mezelf eer aan?
De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning, spirituele groei en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen.

Advies
Jouw eigen planeet Saturnus reist door jouw eigen teken Steenbok en verenigt zich daar met Pluto in Steenbok. Pluto reist al sinds 2008 door Steenbok. Ga eens terug naar 2008, wat er toen gebeurde in jouw leven. In deze periode krijg je een tweede kans om dingen van toen recht te zetten. Beslissingen die je nu maakt, beïnvloeden de volgende zeven jaren van jouw leven. Bouw nu aan het fundament van je huis, je carrière en leven. De invloed van Mars in Steenbok stimuleert je in de eerste helft van mei 2018 om de juiste beslissing te nemen. Uranus in Stier zal creatieve oplossingen brengen voor de meest ingewikkelde problemen.

error: Content is protected !!