Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De reis van Jupiter en Uranus Stier is ook in augustus 2023 is de ondersteunende factor om vooruitgang te boeken.
Mars, Mercurius en de retrograde Venus in Leeuw kunnen echter deze maand de oorzaak zijn van vertraging, met name de oppositie tussen Mars en Mercurius in Maagd kan deze maand een stoorzender zijn. Overschat jezelf niet, maar loop ook niet weg van uitdagingen en zoek de balans.

Liefde en Relaties
Mars reist tot 27 augustus 2023 door Maagd (7e Huis van Relaties) en tijdens deze moedige, maar ook competitieve periode heeft Vissen het gevoel zichzelf te moeten verdedigen en bewijzen in een relatie, zowel privé als zakelijk.
Venus in Leeuw is tot 3 september 2023 retrograde en dat valt gelijk met de transit van Mars in Maagd in het 7e Huis van Relaties. Tijdens die periode kan Vissen spanning ervaren door teveel verplichtingen of onzekerheid in relaties.
Probeer toch de gulden middenweg te vinden. Mercurius is retrograde in Maagd van 23 augustus tot 14 september 2023 (7e Huis van Relaties) en tijdens die periode kan er sprake zijn van twijfel, oud zeer, indiscreties, meningsverschillen, afstandelijke houding of een gebrek aan verbinding met anderen in het algemeen. Tijdens deze periode is het goed om oplossingen te vinden of oude relationele bagage los te laten.
De single Vissen krijgt deze maand mooie kansen, maar bedenk wel van te voren dat je geen valse verwachtingen schept.

Familie en Huis
Augustus 2023 kan een maand zijn van conflicten in de familiesfeer. Vissen moet er alles aan doen om de sfeer gezellig te houden. De gezinsuitgaven komen in augustus 2023 onder druk te staan en een goede budgettering zal nodig zijn om de kosten onder controle te houden.
Augustus 2023 is geen gunstige maand om op vakantie te gaan met je gezin of familie.
Het maken van vakantiereizen kan Vissen in augustus 2023 op hoge kosten jagen.
Ook kinderen hebben veel aandacht nodig. Blijf consequent wanneer er sprake is van ongewenst gedrag.

Carrière
Augustus 2023 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen, ook niet voor studiedoeleinden of educatieve activiteiten.
Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 kan Vissen minder gemotiveerd maken. Vissen heeft dan niet die gedrevenheid en focus. Hoe goed je ook je best doet en ondanks ondersteuning, goede resultaten blijven uit.
Met Mars in Maagd moet je opletten wat je zegt en vooral hoe je iets zegt, want je hebt medewerking nodig om je zakelijke doelen te behalen.
Met de Nieuwe Maan van 16 augustus in Leeuw in het Huis van Gezondheid en Werk gaat Vissen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie. Het gaat om nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. De Nieuwe Maan in Leeuw brengt een nieuwe dagelijkse routine die binnenkort van pas komt.

Financiën
De retrograde Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) geeft jou een gevoel van minder eigenwaarde, angst voor tekorten en ook de angst om tekort te schieten.
Het is mogelijk dat je denkt dat maatschappelijke goedkeuring afhankelijk is van geld, status of sociale verwachtingen. Cheiron retrograde laat je zien dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal verschuift de focus naar financiën en waarde, ook alles wat waardevol is in je leven. Vissen krijgt tijdens deze periode te maken met zaken als alimentatie, nalatenschap, vennootschap, belastingzaken, verzekeringskwesties, maar nu ben je beter voorbereid. Zorg dat berekeningen kloppen, controleer alles drie keer.
Vanaf 28 augustus 2023 kunnen er door de transit van Mars in Weegschaal in het 8e Huis juridische geschillen zijn met een zakenpartner of geliefde over gezamenlijke financiën. Misschien wil je de situatie onder controle hebben, maar dat valt niet mee. Zorg dat je de juiste keuzes maakt door afstand te nemen van de mening van anderen. Vertrouw op je intuïtie en je ervaring.

Gezondheid
Venus retrograde in Leeuw valt voor Vissen in het 6e Huis van Werk en Lifestyle.
Tijdens Venus retrograde ben je eerder moe en heb je het gevoel onder druk te staan en dan kunnen kwaaltjes de kop opsteken. Het is lastig om de balans te vinden tussen dagelijkse bezigheden en gezondheid. Augustus 2023 is dan de beste tijd om leuke dingen te kopen zoals planten en leuke dingen voor je huis.
Dingen doen waar je blij van wordt. Het gaat om jouw gevoel van welzijn!
Met de Nieuwe Maan van 16 augustus 2023 in het Huis van Gezondheid en Werk gaat Vissen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie.
Het gaat om nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Persoonlijkheid) maakt Vissen innerlijk sterker.
De balans tussen realiteit en fantasie wordt hiermee hersteld en helpt je illusies te laten gaan en je te ontdoen van alle overbodige bagage.

Advies
Vissen herontdekt door de retrograde Saturnus en jouw planeet Neptunus in Vissen zingeving en wat er werkelijk toe doet in het leven, alles wat de moeite waard is om voor te leven. Geduld en vertrouwen, Vissen! Onverschilligheid wordt betrokkenheid.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze Volle Maan in Vissen is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning.

error: Content is protected !!