Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier januari 2017

Algemeen
Carrière, huiselijke aangelegenheden, ouders of oudere familieleden spelen deze maand een belangrijke rol. De eerste helft van januari 2017 ziet er het beste uit, Stier. Mercurius gaat over relaties en financiën. Mercurius vormt tot en met 12 januari 2017 een mooie verbinding met Jupiter in Weegschaal. Tijdens deze periode zijn er constructieve mogelijkheden om problemen op te lossen en erkenning te krijgen voor je inzet op maatschappelijk gebied. De nadruk in deze periode ligt op je carrière met bijna alle planeten aan de bovenzijde van de Stier-horoscoop. Dat betekent niet dat je privéleven minder belangrijk is. Sterker nog. Je familie en privéleven zijn het heilige fundament om succes te boeken!

Liefde en Relaties
Jouw persoonlijke planeet Venus smelt van 12 tot 14 januari 2017 samen met de dromerige Neptunus in Vissen. Ook al lijkt alles pais en vree, toch is er iets in de relatie. Een bezitterige Pluto claimt Venus van 20 tot 23 januari 2017. Dit duidt op gehechtheid, maar dat kan ook benauwd aanvoelen. Er moeten emotionele beslissingen worden gemaakt die van invloed zijn op de lange termijn. Deze maand kun je emoties goed onder controle houden. Wel valt heel wat te leren en te experimenteren op het gebied van de liefde, want Venus, Jupiter en Saturnus spelen de hoofdrol in jouw leven deze maand. Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Aan het eind van januari 2017 groeit Mercurius naar een uitdagend vierkant met Uranus in Ram. Dat duidt dan op onderliggende angsten, jaloezie en verlangens die de kop opsteken. Als Stier ben je geneigd om je wil op te leggen en eisen te stellen in een relatie. Die eisen zijn gebaseerd op een emotioneel verlangen naar veiligheid. Het is raadzaam om aan het eind van januari 2017 toch even een stapje terug te doen. Door nu problemen aan te pakken kan een relatie zich verdiepen. Door jezelf volledig te geven aan je partner krijgt je relatie een nieuwe kans. Aan het eind van de maand is er kans op een grote verrassing die je tot tranen zal beroeren zoals een zwangerschap of geboorte of bruiloft. Deze maand ben je onweerstaanbaar charmant, dus maak daar op een positieve manier gebruik van!

Familie en Huis
Deze maand is jouw Huis van Familie en Huis leeg, maar dat betekent niet dat er niets op het thuisfront te gebeuren staat! Op 13 en 14 januari 2017 bezoekt de Maan in Leeuw jouw Huis van Familie en Huis. Dit zijn mooie dagen om samen met je gezin of familie iets leuks te organiseren. Er is een nieuwe interesse of hobby die je thuis kan doen, kan een leuk zakcentje opleveren of zelfs uitgroeien tot een lucratieve onderneming. De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in het Huis van Communicatie, broers, zussen, ooms en tantes en buren. Aan het eind van de maand, rond 30 januari 2017, kan er zich een ongebruikelijke situatie voordoen met een van jouw naaste familieleden of buren. Wat er ook gebeurt, houdt je hoofd koel. Deze maand zal blijken hoe belangrijk de ondersteuning van jouw familie is in jouw carrière. Vergeet echter niet dat je partner ook aandacht verdient. Je moet keuzes maken en een goede balans vinden tussen privé en carrière.

Carrière
Je carrière speelt deze maand een belangrijke rol, vooral aan het eind van de maand. Deze maand moet je besluiten nemen. Besluiteloosheid leidt tot achteruitgang. Je moet gaan werken met nieuwe methoden en jezelf op de voorgrond stellen. Laat jezelf horen! Vanaf 8 januari 2017 krijg je het druk met Mercurius in Steenbok. Dit laat zich zien door allerlei persoonlijke en zakelijke veranderingen om je heen. Ook meer communicatie door publicaties, interviews en vergaderingen. Goede maand voor de afwikkeling van het oude en de basis te leggen voor nieuwe projecten.
Er zijn problemen aan het thuisfront deze maand waardoor het niet makkelijk is om je aandacht bij het werk te houden. Het is raadzaam om toch een balans te vinden, want je carrière wacht niet op jou. Deze maand krijg je te maken met vertrouwelijke informatie waardoor je grote stappen kunt maken in je carrière. Maar je moet er wel je volledige aandacht aan schenken. De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in het Huis van Communicatie waardoor je kunt rekenen op veel telefoonverkeer, bezoekjes, e-mails en sms-berichten. Je computer, mobiele telefoon, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden. De Nieuwe Maan van 28 januari 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Dit is de kosmische poort naar verbetering van jouw maatschappelijke positie. Denk aan een promotie, beloning voor je inzet en het vinden van passend werk.

Financiën
Zoals je kunt lezen in de jaarhoroscoop 2017 is verstandig budgetbeheer dit jaar raadzaam. Vooral in de eerste maand van 2017. Januari 2017 laat vele mogelijkheden zien zoals uitnodigingen voor bijeenkomsten en nieuwe jobaanbiedingen en het leggen van waardevolle zakelijke contacten. Alles ziet er naar uit dat je wel wat te vieren hebt en je wil graag je geluk delen met anderen. Maar je moet toch rekening houden met financiële ontwikkelingen die te maken hebben met investeringen en veiligheid. Er kunnen deze maand financiële meningsverschillen zijn met jouw zakelijk partner, echtgenoot of echtgenote of geliefde. Jouw zakelijke partner kan geld nodig hebben om een doelstelling te verwezenlijken, maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.

Gezondheid
Venus is jouw planeet van de Gezondheid. Venus reist van 12 tot 15 januari 2017 samen met Neptunus door Vissen. In de tweede week van januari 2017 ben je “afwezig”. Een mooie periode voor spirituele ervaringen en genezing, maar minder om deel te nemen aan het verkeer. Januari 2017 is een goede maand voor het volgen van allerhande vormen van therapie. Gedurende deze maand zal de nadruk liggen op het verbeteren van jouw lichamelijke en geestelijke conditie. Jouw algehele gezondheid is goed deze maand, maar doe het rustig aan vooral in de tweede helft van de maand. Je hebt het meeste baat bij massages van de voeten en de benen. Jouw lichaam is jouw voertuig om vooruit te komen. Stappen maken in je carrière kan alleen wanneer je goed geaard bent in lijn met Moeder Aarde, het Universum en je ZELF.

Advies
Januari 2017 is een drukke en actieve carrièremaand. Het is raadzaam om regelmatig te ontspannen en vooral positief te blijven. Door veel te wandelen, sporten, de natuur in, gezellig samenzijn en recreatie vindt je de rust om jezelf op te laden in deze periode. Lachen is nog altijd het beste medicijn! Een aangename verrassing maakt deze maand veel goed. Aan het eind van de maand vallen veel puzzelstukjes vanzelf weer op hun plaats.

error: Content is protected !!