Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats, Vissen.
De planeten bewegen zich steeds verder van de onderzijde naar de bovenzijde van de Vissen-horoscoop.
Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt, maar jouw heersende planeet is Neptunus is retrograde in Vissen.
Dat betekent dat je meer afhankelijk bent van anderen bij het bereiken van je doelen, dus het gaat om samenwerking.

Liefde en Relaties
Deze maand mag je rekenen op de liefdevolle invloed van Venus! In de eerste helft van augustus 2022 brengt Venus in het 5e Huis van de Liefde. Naast een boost van creativiteit laat de liefde zich in al haar glorie zien. Vanaf 12 augustus 2022 is er een aangename sfeer op het werk met waardering en aandacht voor wat je doet en wie je bent. De Zon en Mercurius in Maagd zorgen in de tweede helft van augustus 2022 voor een plezierige tijd voor de vaste relatie. Misverstanden in de relatie kunnen worden opgelost en de onderlinge band kan met wederzijds begrip worden versterkt. Een mooie maand om samen op reis te gaan of op reis de liefde van je leven te ontmoeten!
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
Je hebt in de afgelopen maanden te maken gehad met vertragingen, maar vanaf deze maand komt er verbetering in de situatie en kun je stappen gaan zetten.

Familie en Huis
Augustus 2022 is een hectische maand door de drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier aan het begin van augustus 2022. Deze samenstand is van invloed op het gezin, familie en huis, want er moeten beslissingen worden genomen op het gebied van schoolkeuze, broers en zussen, buren en directe woonomgeving. Het is mogelijk dat Vissen alsnog het besluit neemt om een moeizaam of onherstelbaar contact te verbreken. Tegelijkertijd mag Vissen rekenen op de steun en medewerking van ouderen in de familie.
Augustus 2022 is een maand van snelle ontwikkelingen, vooral tijdens de dynamische periode van Mars in Tweelingen vanaf 21 augustus 2022 is er sprake van onrust en verandering zoals het kopen of bouwen van een huis, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis.
Vanaf 24 augustus 2022 tot 21 januari 2023 is Uranus retrograde in Stier. Deze periode vraagt om een andere vorm van communicatie in de directe omgeving of andere schoolkeuze of studierichting.

Carrière
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 viel in jouw Huis van Werk. Voor de Vissen is augustus 2022 een geweldige maand om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken, met een nieuw project van start te gaan of erkenning te krijgen voor je werk. De Nieuwe Maan is dus altijd een goed moment om met een nieuw project te starten, maar Jupiter in Ram is retrograde. Jupiter is de heerser van Boogschutter, het Huis van Carrière voor Vissen en daardoor blijft het bij het maken van plannen.
Augustus 2022 is een hectische maand met de drievoudige conjunctie van de Noordknoop, Mars en Uranus in Stier. Er is weinig wat je kunt doen om al die ontwikkelingen naar je hand te zetten.
Door de invloed van Mars in Stier bestaat in de eerste helft van augustus 2022 de mogelijkheid dat iets op je werk vastloopt. Nu even niets nieuws beginnen, maar eerst het bestaande afwerken. Tot eind oktober 2022 komt er weinig vooruitgang, maar gaat het om te integreren van wijze levenslessen. Vele dingen zullen dan vanzelf op hun plek vallen.

Financiën
Augustus 2022 is een gunstige maand met de Zon in Leeuw driehoek de retrograde Jupiter in Ram (Huis van Financiën). Deze krachtige en vurige transit brengt in de eerste helft van augustus 2022 een financiële impuls.
De retrograde Jupiter in het tweede Huis betekent geen verlies, er kunnen nieuwe inkomstenbronnen komen zoals een nieuwe baan. Er wordt wel aan je gevraagd:: Wat betekent bezit voor jou? Wat is waardevol voor jou? Wat is de toegevoegde waarde van bezit? Wat is waardevol voor jou? Leer vast te houden aan wat je hebt, laat gaan wat je niet nodig hebt.
Probeer je te concentreren op je eigen innerlijke bronnen. In de tweede helft van de maand komt er financieel gewin door een verbintenis of zakenpartner.

Gezondheid
Augustus 2022 is een gunstige maand voor je gezondheid met de Zon en Venus in Leeuw (Huis van Gezondheid) driehoek retrograde Jupiter in Ram. De focus ligt hierdoor op voedsel, dieet, lichaamsbeweging en persoonlijk welzijn en maakt de weg vrij voor yoga, detox, de sportschool, een gezonder dieet of voor een medische behandeling.
In de eerste helft van augustus 2022 kan Vissen door de invloed van Mars in Stier last hebben van mentale onrust.
Zorg goed voor jezelf en laat boosheid niet toe in jouw tempel. Hoe meer geaard je bent, des te beter zijn de beslissingen die je neemt. Zoek regelmatig de sauna op, zwemmen, fietsen, wandelen of naar de yoga. Iedere dag op zijn minst een half uurtje ontspanning.
Vertrouw op de genezende kracht van Jupiter! Volhouden hoor!

Advies
Augustus 2022 is gunstig om met het gezin of familie op reis te gaan of voor dagrecreatie en actieve evenementen in de buitenlucht, vooral met Mars in Tweelingen vanaf 21 augustus 2022. Belangrijk is om elkaar voldoende aandacht te geven.
Zorg ervoor niet in een sleur te belanden of het gezin en familie voor lief te nemen.

error: Content is protected !!