Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier juni 2017

Algemeen
Juni 2017 wordt gekleurd door familiezaken, thuis en innerlijke opbouw. De carrière staat op een lager pitje voor de Stier.

Liefde en Relaties
Gedurende het tweede weekeinde van juni 2017 kun je tot over je oren verliefd worden. In de tweede helft van juni 2017 liggen de beste liefdeskansen. Je loopt over van de goede ideeën en jouw vernieuwende aanpak wordt liefdevol opgemerkt! Maak gebruik van deze positieve flow en ga ervoor. Nu durf je het aan! Zelfs de meest verlegen Stier. Juni 2017 is een spannende maand. Het is zelfs zo dat je kan worden uitgedaagd, maar dat hoort allemaal bij het spel. Geef niet op en ga ervoor. In een vaste relatie zijn er deze maand wat issues die eerst moeten worden opgelost. Wanneer de lucht is geklaard staat niets jullie in de weg om de liefde met volle overgave te omarmen.

Familie en Huis
Deze maand zijn er wat problemen thuis die te maken hebben met onopgeloste issues in de relatie. Dat heeft zijn weerslag op het gezin. Raadzaam is om openhartig te praten over wat je dwars zit. Ook beter geen grote beslissingen nemen over je huwelijk of samenwonen. Jullie moeten eerst weer naar elkaar toegroeien voordat je een beslissing mag nemen. Familieleden kunnen deze maand de verbindende schakel zijn bij het vinden van een oplossing of wanneer je op zoek bent naar de liefde. De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 is het beste moment om iets te vertellen, maar niet eerder durfde. Er zijn korte uitstapjes, er komt bezoek aan huis of je gaat op bezoek.

Carrière
Juni 2017 laat een gunstige maand zien voor de studerende Stier, maar ook de Stier die werkzaam is in het Hoger Onderwijs. Ook is juni 2017 een prima maand om een zakenreis te maken. De onvoorspelbare Uranus en de verwarrende Neptunus kunnen deze maand jouw carrière nadelig beïnvloeden. Problemen op de werkplek vereisen aandacht, tijd en geduld.
De Stier werkzaam in de reclamewereld en verkoop is deze maand het meest succesvol.
Laat jezelf horen aan het begin van juni 2017. Ga de discussie aan in plaats van lijdzaam toe te zien hoe anderen met jouw ideeën aan de haal gaan. Geen ja zeggen, terwijl je nee bedoelt! De enige beloning die je krijgt van werk van anderen op je schouders te nemen is meer werk! De eerste helft van juni 2017 is de beste periode om te solliciteren of om een zakelijke bespreking te voeren. Maak ook deze maand de balans op. Ben je nog gelukkig met wat je doet? Het eind van juni 2017 is de beste periode om een nieuw project te presenteren.

Financiën
Juni 2017 is een krachtige maand voor je financiële situatie. De planeten zijn Stier gunstig gezind! Ga maar op je gevoel af, als iets goed voor je voelt is dat ook zo. De meeste winst wordt in juni 2017 behaald door inkomsten vanuit de eigen onderneming, onroerendgoedtransacties en de ondersteuning van familie en vrienden. Investeringen in reclameprojecten, media en communicatie zijn winstgevend. Maar jouw grootste inkomstenbron is jouw eigen intuïtie die jou de juiste weg leidt. Mercurius is jouw planeet van financiën. Mercurius reist van 7 juni 2017 tot 21 juni 2017 door jouw Huis van Financiën en deze invloed is bijzonder gunstig voor de Stier. Raadzaam is echter om een spaarplan op te stellen en je financiën te evalueren. Bijvoorbeeld, je verzekeringspakket doornemen. De Volle Maan van 9 juni 2017 laat zien dat dit de beste tijd is om dat te doen.

Gezondheid
Juni 2017 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid. Maar dat heb je ook zelf in de hand! Gezonde voeding is essentieel. Deze maand kun je wel te maken krijgen met hoofdpijn en buikpijn, maar deze klachten hebben met stress te maken. Regelmatig naar de sportschool is goed, maar probeer ook eens een andere sport. Er gaat een wereld voor je open wanneer je het een kans geeft. Uiterlijke schoonheid begint met innerlijke schoonheid. Verzorg jezelf goed. Sla geen maaltijden over en ga stressvolle situaties zoveel mogelijk uit de weg. Stress is de ergste vijand. Dus maak de keuze voor jezelf!

Advies
Aan het begin van juni 2017 kun je het gevoel hebben alsof er iets niet helemaal klopt. Het is een kosmische kans om even een time-out te nemen en te kijken wat er aan de hand is. Van een afstandje zie je vaak de dingen duidelijker dan van dichtbij! Laat je op het werk niet opjagen en blijf rustig. Wanneer je iets dwars zit, maak het bespreekbaar. Krop niets op, Stier.

 

error: Content is protected !!