Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire kracht aan de oostelijke kant van de Ram-horoscoop laat zien dat de focus ligt op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid.
De Zon, Venus en Mercurius zijn met jou en Jupiter in Ram is de planetaire boost achter alles wat je onderneemt. Vanaf 17 maart 2023 geeft Mercurius in Ram je moed en vastberadenheid!
Maart 2023 is een winstgevende maand, zowel voor je inkomsten als in de liefde is er veel te winnen! Met de Zon in Vissen is het nog even stilte voor de storm, want op 21 maart 2023 is het Nieuwe Maan in Ram, de eerste dag van de lente en het astrologische nieuwjaar!
Saturnus in Vissen spoort je aan om jezelf te bevrijden van wat je tegenhoudt en Pluto in Waterman zet een nieuw levensproject in gang.
Maart 2023 laat zien dat Ram voor belangrijke beslissingen staat en daar met goed over worden nagedacht. Neem tijd voor zelfreflectie om met schoon schip een nieuwe cyclus te omarmen.

Liefde en Relaties
Tot 16 maart 2023 is Venus in Ram en dat versterkt jouw magnetisme en verlangen naar verbondenheid en liefde in de vaste relatie. De single Ram gaat op avontuur, op zoek naar de liefde! Op 1 maart 2023 is Venus conjunct Jupiter in Ram en deze betoverende en dynamische samenstand brengt meer zelfvertrouwen, populariteit, toewijding, verlangen, verleidingskracht en aantrekkingskracht.
Mercurius is op 2 maart 2023 conjunct Saturnus op de drempel in Waterman en dan worden er afrondende gesprekken gevoerd over verantwoordelijkheid en toewijding in de relatie of in vriendschappen.
Asteroïde Ceres in Weegschaal in het 7e Huis van Relaties is tot 22 maart 2023 retrograde. Voor Ram is dit een periode van zelfreflectie en dat is de onderliggende energie in de interactie.
Ram kijkt dan naar de eigen rol in de relatie en daardoor kunnen verbeteringen in relaties worden aangebracht of grenzen worden gesteld.
Vanaf 24 maart 2023 proeft Pluto van Waterman (11e Huis van Vriendschappen) en gedurende drie maanden zijn er al geleidelijke veranderingen te verwachten in vriendschappen, netwerken en machtsdynamiek binnen sociale netwerken.

Familie en Huis
Maart 2023 is niet zo gunstig voor familierelaties want vanuit externe factoren kan de gezinsharmonie worden verstoord. Er kan sprake zijn van turbulentie en onrust. Kinderen kunnen worden beïnvloed door disharmonie en ruzie thuis in het gezin en familie en kan schoolprestaties negatief beïnvloeden. Er zijn dus problemen met buitenstaanders te verwachten.
In de eerste helft van maart 2023 moet je oppassen met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Als je iets niet zeker weet moet je het niet erger maken.
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk. De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan gezinszaken is tijdens de periode van de Wassende Maan, dat is tot 6 maart 2023 en vanaf 22 maart 2023.
Vanaf 26 maart 2023 reist jouw planeet Mars door Kreeft. Kreeft is het 4e Huis van Familie en Huis van Ram. Ram in Kreeft tot 20 mei 2023 is een gunstige periode voor fysieke arbeid thuis, dus een renovatie, verhuizing, klussen of voorjaarsschoonmaak. Ook is het goed om tijdens deze periode gezamenlijk met je gezin op reis te gaan of iets te doen aan sport of een creatief project waar je samen aan kunt werken.

Carrière
Maart 2023 is door de invloed van Mars in Tweelingen een gunstige maand voor de professionele plannen van Ram. Je weet met je magnetische uitstraling indruk te maken op het werk. Jouw plannen worden met belangstelling gevolgd. Voor studenten in de techniek en wetenschappen is maart 2023 niet zo gunstig. Zakelijke reizen zijn winstgevend voor de ondernemende Ram.
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 in 6e Huis wijst Ram op de noodzaak om de balans tussen werk en privéleven te manifesteren en oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om fysiek en emotioneel in balans te komen.
Jupiter in Ram is een nieuwe cyclus van groei in je persoonlijk en professionele leven!
Geef ruimte aan je creativiteit door naar je gevoelens te luisteren, je innerlijke wereld.
Stap uit je comfortzone, volg je dromen en durf een stap verder te zetten.
Aan het eind van maart 2023 kunnen er door Mars in Kreeft wat strubbelingen zijn waardoor het nodig zal zijn om een koerscorrectie aan te brengen.
Pluto’s lange transit door Steenbok komt bijna teneinde. Pluto blijft tot 23 maart 2023 in jouw Huis van Carrière. Vanwege retrograde keert Pluto terug naar Steenbok van 12 juni tot 21 januari 2024. Tot eind 2024 blijft transformatieplaneet Pluto nog pendelen tussen Steenbok en Waterman, maar vanaf 20 november 2024 tot 19 januari 2044 reist Pluto zonder onderbrekingen door Waterman.
Pluto in Steenbok mag tot 23 maart 2023 worden gezien als afronding van een fase van afronding van doelen, richting en bestemming in dit leven. In de afgelopen veertien jaar is er vooruitgang geboekt of heb je grote veranderingen doorgemaakt in carrière, relatie of persoonlijke ontwikkeling. Wat heb je tot nu toe bereikt in je carrière en je leven?

Financiën
Maart is een winstgevende maand, Ram! De dynamische Venus-Jupiter conjunctie op 1 maart 2023 trekt financiële voordelen aan door speculaties en relaties met collega’s en partners, gezamenlijke nieuwe projecten. Door de invloed van de directe Uranus in Stier (2e Huis van Financiën) mag Ram rekenen op inkomsten uit verschillende en onverwachte bronnen.
Er komt duidelijkheid over eerder genomen financiële beslissingen. Volg het advies van experts en consultants om financieel rendement te garanderen.
Met de nu direct lopende Mars in Tweelingen komt er in de eerste 3 weken van maart 2023 weer schot in de financiële zaken zoals het indienen van een businessplan, het in werking stellen van financiële plannen of het voeren van belangrijke financiële onderhandelingen.
In de tweede helft van maart 2023 staat Venus in conjunctie met de Noordelijke Maansknoop in Stier en deze samenstand spoort je aan om ervoor te gaan! Zorg ervoor dat je gericht handelt en steeds over een goede financiële strategie beschikt.
Durf om erkenning of geld te vragen voor wat je doet, want het wordt je van harte gegund.
Vanaf 17 maart herinnert Venus in Stier jou om dieper na te denken over je eigenwaarde en tijd te besteden aan het opbouwen van jezelf. Investeer in jezelf. Je bent het dubbel en dwars waard.

Gezondheid
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 viel in het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Ram supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Ram in de eerste helft van maart 2023 om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Door tijd voor jezelf te nemen kom je in contact je innerlijke zelf en krijg je de kans om je emotionele en spirituele batterijen op te laden.
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 in het 6e Huis van Gezondheid wijst Ram op de noodzaak om oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om fysiek en emotioneel in balans te komen.
Met Jupiter in jouw teken Ram ben je geneigd om te overdrijven en niet naar je lichaam te luisteren. Ook in maart 2023 is het goed om te blijven bewegen, regelmatig te ontspannen en niet te vet of te zout te eten.
Door de transit van Saturnus (Karma) van 8 maart 2023 tot 14 februari 2026 door Vissen (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) krijgt Ram al in maart 2023 levenslessen om oud karma uit dit leven en zelfs vorige levens los te laten. Ram heeft in de afgelopen 1,5 jaar veel verdriet verwerkt of er is een probleem geweest met je gezondheid. Ram heeft gemerkt dat jezelf opjagen en pushen zelfdestructief is.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel.
Het vermijden van stressvolle situaties en het ondersteunen van het mentale welzijn moet bij Ram voorop staan!

Advies
Jouw planeet Mars in Tweelingen ’loopt’ weer direct door het mentale Huis van Communicatie maar in de eerst helft van maart 2023 heb je nog te maken met de schaduwperiode en dat maakt gefrustreerd, geïrriteerd, moeite met concentratie en het beheersen van je mentale energie. Innerlijke spanning en emotionele stress. Het is goed om even afstand te nemen van invloeden van buitenaf als je geest overprikkeld is. Nu is het tijd om je geest te resetten, informatie te verzamelen, de communicatie te verbeteren en een positieve kijk op het leven te krijgen.

error: Content is protected !!