Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle persoonlijke planeten staan in de winter aan de bovenkant van de Stier-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en wereldse doelen bent gericht.
Met de sterke Waterman-energie is dit de beste tijd om vooruitgang te boeken, Stier.
In de liefde is het raadzaam om werk en liefde in evenwicht te brengen.
Februari 2024 staat in het teken van je sociale netwerk, carrière en financiële kansen.

Liefde en Relaties
De invloed van Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 geeft meer vertrouwen en maakt gedachten helder. Aan het begin van februari 2024 kunnen er echter twijfels zijn, want je hebt iets gehoord over je partner.
Halverwege februari 2024 zijn er de beste kansen voor de single Stier om de liefde van je leven te vinden.
Saturnus in Vissen (Huis van Vriendschappen) blijft een positieve flow voor teamwork of om samen met vrienden een gezamenlijk creatief of zakelijk project aan te gaan.
Over het algemeen blijft het belangrijk om onzelfzuchtig te zijn en je partner vrij te laten.
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd (5e Huis van de Liefde, Zelfexpressie, Creativiteit, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Deze Volle Maan versterkt een liefdesband, maar gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft.

Familie en Huis
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw (Huis van Familie en Huis) en deze Maanenergie laat in de eerste helft van februari 2024 de voltooiing zien van een renovatie plannen om verhuizen worden concreet of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.
Deze Volle Maan brengt ook onrust en sterke emoties, dus tijd om af te ronden, op te ruimen of problemen op te lossen met familie of gezinsleden.
De eerste helft van februari 2023 is gunstig om met je gezin of familie op reis te gaan of een feestje te organiseren met vrienden.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 is van invloed op activiteiten rondom kinderen.
Het laat een prestatie zien van een kind of een kind kan zijn of haar gevoelens uitspreken en dat kan de band op een intense manier versterken of beëindigen.

Carrière
Met de Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 neemt je carrière een hoge vlucht!
Blijf overeind en blijf vertrouwen!
Pluto in Waterman in het tiende Huis van Carrière en Bestemming brengt significante veranderingen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier.
Pluto in Waterman is de onbewuste kracht die je ertoe aanzet om het leven ten volle te leven en stappen te nemen die je voorheen niet zou nemen. Wat er ook gebeurt, met de oerkracht van Pluto in Waterman kom je op de plaats van bestemming.
De rode planeet Mars reist vanaf 14 februari 2024 tot 22 maart 2024 door Waterman, jouw Huis van Carrière en Bestemming. Deze energie brengt extra energie en drive om te slagen en je doelen te bereiken. Dit is ook een geweldige periode om nieuwe doelen stellen en bestaande te bereiken. Mars in Waterman versterkt de kracht van Pluto en geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent.

Financiën
Aan het begin van februari 2024 kan het financieel iets minder gaan, maar naarmate de maand vordert komen er verbeteringen. Heb geduld, Stier.
Geef geen geld uit aan dingen die je je niet kunt veroorloven en geef niet toe aan de drang om overhaaste aankopen of investeringen te doen.
Hou ook in februari 2024 rekening met onverwachte uitgaven op het gebied van je huis of huishoudelijke apparatuur.
Financiële zekerheid is een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen. Het is raadzaam om een budgetplan op te stellen, zodat je overzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 in het Huis van Gezondheid is ook in februari 2024 van grote invloed op je gezondheid.
Om je gezondheid op peil te houden is een alternatieve, ontspannende en reinigende therapie raadzaam. Hydrotherapie, zwemmen in zee, acupunctuur of regelmatig naar de sauna is goed om lichaam en geest te zuiveren.
Hou je aan een vaste dagroutine, Stier. Denk positief.

Advies
De Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023 sloot de verduisteringscyclus op de as Stier/Schorpioen af. Stier verbindt zich in een fase van afronding en beëindiging. Je merkt dat dingen tot een einde komen of resultaten worden zichtbaar.
In jouw streven naar maatschappelijk en professioneel succes kan het gevaar bestaan dat je overwerkt raakt of het gevoel krijgt dat anderen jou proberen te ondermijnen. Kritiek of weerstand vanuit je omgeving kan leiden tot frustratie, vertraging en blokkeert elke vooruitgang met het risico op psychische problemen en problemen thuis.

 

 

 

 

error: Content is protected !!