Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2024 heeft een mentaal thema, het gaat over luisteren, praten, schrijven, kortom alle communicatie-processen zowel in je professionele leven als in de liefde.
Januari 2024 laat baanbrekende professionele kansen zien, maar ga niet naast je schoenen lopen, want anders krijg je maken met tegenwerking vanwege afgunst.
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 verlegt de focus naar huis, je privéleven, gezin en familie. Jouw succes kan ten koste gaan van je privéleven, dus zorg voor een goede balans.
Verzamel je moed en maak je op voor een nieuwe hoofdstuk in je leven!

Liefde en Relaties
Tot 1 januari 2024 is Mercurius retrograde in Boogschutter.
Stier gaat daardoor aan het begin van januari 2024 emotionele banden versterken of juist verbreken wanneer deze niet meer goed voelen.
Door de invloed van Mars in Boogschutter (tot 4 januari 2024) en jouw planeet Venus in Boogschutter (tot 23 januari 2024) kunnen er geheimen in de relatie worden onthuld, zoals overspel of verraad. Met de Zon in Steenbok en heerser Venus in Boogschutter in de eerste drie weken van januari 2024 weet Stier innerlijke onzekerheden verborgen te houden.
Met deze verhoogde charme en assertiviteit is januari 2024 een gunstige maand om te daten of onderhandelingen te voeren.
Het thema van januari 2024 is het herontdekken van de eigen autonomie.
Stier heeft behoefte aan persoonlijke vrijheid en de eigen autonomie te verkennen.
De invloed van Mercurius in Steenbok vanaf 15 januari 2024 geeft meer vertrouwen en maakt gedachten helder. Saturnus in Vissen (Huis van Vriendschappen) blijft een positieve flow voor teamwork of om met vrienden samen een gezamenlijk creatief of zakelijk project aan te gaan.
Over het algemeen blijft het belangrijk om onzelfzuchtig te zijn en je partner vrij te laten.

Familie en Huis
De eerste helft van januari 2024 is een drukke wervelwind van regelen en dingen in goede banen leiden zoals met school, onderwijs, sport, clubs en vrijetijdsbesteding.
Het is mogelijk dat een kind gaat studeren in het buitenland of je gaat onderdak bieden aan een buitenlandse student. Januari 2024 is een gunstige maand om op vakantie te gaan, naar het buitenland verhuizen of plannen te maken voor een verhuizing naar het buitenland.
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (Huis van Familie en Huis) en dat laat de voltooiing zien van een renovatie of plannen om verhuizen worden concreet of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. Deze Volle Maan brengt ook onrust en sterke emoties, dus tijd om af te ronden, op te ruimen of problemen op te lossen met familie of gezinsleden.
Thuis of in de familie komt er iets voltooiing zoals een renovatie, een nieuw project, verhuizing, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats dat verweven kan zijn met carrière.
Carrière
Januari 2024 is een maand van groei en zelfbewustzijn en belooft een belangrijke doorbraak in je carrière!
De Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Stier wordt gestimuleerd om nieuwe spirituele wegen te verkennen door te gaan reizen, te publiceren of te gaan studeren of zelfs een baan in het buitenland te accepteren.
Januari 2024 is een geweldige maand voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan, promotie of erkenning te krijgen voor al het werk dat je hebt gedaan.
Venus in Boogschutter tot 23 januari 2024 laat zien dat onvoorziene omstandigheden jou aanzetten om van baan te veranderen waardoor je moet verhuizen of zelfs moet emigreren.
Pluto in Waterman vanaf 22 januari 2024 in het tiende Huis van Carrière en Bestemming brengt significante veranderingen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier.
Pluto in Waterman is de onbewuste kracht die je ertoe aanzet om het leven ten volle te leven en stappen te nemen die je voorheen niet zou nemen. Wat er ook gebeurt, met de oerkracht van Pluto in Waterman kom je op de plaats van bestemming.

Financiën
Voor wat betreft jouw financiën in januari 2024 is het heel belangrijk om terughoudend te zijn en je geduld te bewaren. In de eerste tien dagen van januari 2024 kan er meer geld binnenkomen.
Voor jou voelt het alsof alle puzzelstukjes in elkaar vallen, maar doe rustig aan, geef het tijd. Geef niet toe aan de drang om overhaaste aankopen of investeringen te doen, want haastige spoed is zelden goed. Bij alles wat je doet, moet je eerst afvragen of je eigenlijk wel echt nodig hebt of dat het wat toevoegt aan je leven.
Hou ook rekening met onverwachte uitgaven op het gebied van je huis of huishoudelijke apparatuur deze maand.
Financiële zekerheid is een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke besparingen. Probeer daarom te voorkomen dat je in de problemen komt door een budget- of spaarplan op te stellen.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in het Huis van Gezondheid en ook de Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is in januari 2024 van invloed op je gemoedstoestand en lichamelijke conditie.
Ook al is januari 2024 een maand van verhoogde energie, je moet wel rekening houden met angst, stress en nervositeit als gevolg van spanningen op je werk. Stress heeft een negatieve invloed op je gezondheid.
Om je gezondheid op peil te houden is een alternatieve, ontspannende en reinigende therapie raadzaam. Hydrotherapie, zwemmen, acupunctuur of regelmatig naar de sauna is goed om lichaam en geest te zuiveren.
Hou je aan een vaste dagroutine, Stier. Denk positief.

Advies
De Maansverduistering in Stier op 28 oktober 2023 sloot de verduisteringscyclus op de as Stier/Schorpioen af. Stier verbindt zich in een fase van afronding en beëindiging. Je merkt dat dingen tot een einde komen of resultaten worden zichtbaar.
Het thema van januari 2024 is het herontdekken van de eigen autonomie en het vergroten van eigenwaarde. Je ontkent jezelf en krijgt meer vrijheid. Deze nieuwe aanpak heeft een hele impact op je omgeving. Het levert jou bewondering, maar kan ook tot afgunst leiden.
Tegenslagen en vertragingen zijn indicaties dat het pad dat je volgt niet het juiste is.
Januari 2024 is een rusteloze maand, waardoor jij de rustige rots in de branding moet zijn.
Blijf trouw aan je principes en volg je morele kompas.
Door een evenwicht te vinden tussen toewijding en jouw eigen belangen kun je het beste uit januari 2024 halen.

error: Content is protected !!