Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan van 13 juli 2022 valt in jouw teken Steenbok!
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en motivatie maakt van juli 2022 de meest productieve maand van het jaar.
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar echter aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De oostelijke sector betekent het “IK”. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander. Samenwerking, aanpassen en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor het bereiken van succes.

Liefde en Relaties
De single Steenbok vindt de liefde in juli 2022 in de sociale kring, op reis, spirituele of academische omgeving.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 is vooral van betekenis voor de Steenbok met de leeftijd van 18, 30, 42, 54 of 66 jaar. De focus van deze Volle Maan gaat over hoe je omgaat met, zorgt voor of aandacht krijgt van anderen in je leven. De Volle Maan is opposiet Mercurius in Kreeft en deze sterke invloed kan leiden tot confrontaties wanneer dingen onbesproken zijn gebleven.
Mercurius,in Kreeft dringt aan om een open communicatielijn tussen jou en je partner te behouden. Steenbok heeft al te maken met de pre-schaduwperiode van de retrograde Uranus. Vanaf 24 augustus 2022 tot 21 januari 2023 is Uranus retrograde in Stier. Stier symboliseert jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. De pre-schaduwperiode van Uranus kan nu al de oorzaak zijn van spanning in je relatie. De retrograde Uranus is een periode van plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven, maar ook spanning in andere relaties. Het is een periode om na te denken wat je wil en voelt in een relatie in de liefde of vriendschap.

Familie en Huis
De sterke invloed van de rode strijder Mars, jouw planeet van Huis en privé-leven, heeft vanaf eind mei 2022 geleid tot een verlangen om vrij te zijn en jezelf te doen gelden. De rode Strijder Mars blijft nog tot 5 juli 2022 in Ram. Er kan sprake zijn van een misverstand in de familie.
Probeer te bemiddelen om de harmonie weer terug te brengen in de familie.
Vanaf 6 juli 2022 komt er meer rust en stabiliteit. Steenbok gaat in juli 2022 meer tijd doorbrengen met het gezin en familie. Het is belangrijk dat Steenbok meer open is, maar pas op om te goedgelovig te zijn. Er kan sprake zijn van oneerlijk gedrag en bijbedoelingen.
Tot 3 december 2022 is Neptunus nog retrograde in Vissen. Neptunus vraagt om een time-out. Een periode om een boek te lezen of te schrijven, een cursus of het uitbouwen van een artistieke hobby. Het (her)ontdekken van je innerlijk kind hoort ook bij deze energie. Neem dus de tijd, Steenbok.

Carrière
De afgelopen twee jaar heeft Steenbok hard gewerkt. In het afgelopen halfjaar heb je concrete resultaten gezien van je harde werk zoals het opstarten of doorstarten van je eigen bedrijf. Dat betekent ook dat je meer verantwoordelijkheden hebt gekregen.
Het najagen van een carrière staat voor Steenbok in deze periode van persoonlijke ontwikkeling niet meer op de eerste plek. Steenbok is bezig met een planning en dat is in feite van groot belang voor het verloop van je carrière. Creativiteit is deze maand een belangrijke factor. Door deze energetische flow van gedachten, emoties en inspiratie komt er ruimte voor innovatieve ideeën! Ook samenwerking en sociale vaardigheden zijn deze maand de sleutels voor de beste resultaten.
Van 19 juli tot 11 augustus 2022 reist carrièreplaneet Venus door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze periode komt er hulp vanuit onverwachte hoek. Tijdens het netwerken kom je in contact met mensen die je zullen helpen bij je professionele ontwikkeling of om gestelde doelen te bereiken.

Financiën
Voor een gezond financieel beheer is het raadzaam om je financiën onder de loep te nemen. Kijk naar je beleggingen, verzekeringen en spaarrekeningen, maar verdiep je ook in de cashflow van je fiscaal partner, je zakelijk partner of je gezinsleden.
Mercurius in Kreeft (Huis van Relaties) van 6 juli tot 19 juli 2022 dringt aan om te blijven communiceren bij financiële transacties in de relatie, overheid, goede vrienden en zakenpartners. Ook Venus in Kreeft vanaf 19 juli 2022 kan een verbindende factor zijn om partijen weer bij elkaar te krijgen.
De Nieuwe Maan in Leeuw valt op 28 juli 2022 in jouw Huis van Gedeelde Financiën.
Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie.

Gezondheid
Pluto is voor lange tijd retrograde in jouw teken Steenbok. Tijdens deze periode tot begin oktober 2022 moet je ervoor zorgen dat je niet teveel van jezelf vergt. Regelmaat is dan de sleutel. Op tijd eten, op tijd naar bed, op tijd uit bed. Je moet zoveel mogelijk stress zien te vermijden.
Gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging doen de rest, Steenbok.
Jouw mentale en fysieke kracht stellen je in staat om veel activiteiten te ondernemen.
Ook al denk je dat je fysiek en mentaal winterhard bent, je bent ook maar een mens, Steenbok.
Ga niet overdrijven of jezelf bewijzen voor anderen. Dat ben je alleen aan jezelf verschuldigd.

Advies
Deze maand zijn er door de retrograde Saturnus in Waterman (Huis van Financiën) financiële problemen uit het verleden die leiden tot verdeeldheid in je gezin en familieleden, wellicht problemen met de verkoop of aankoop van een huis. Je moet toch proberen om de opnieuw verbinding te maken met familie of je eerst te richten op het oplossen van al dat oude zeer en het afwerken van bestaande projecten thuis.
Om alvast vooruit te kijken: Op 25 september a.s. valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Carrière en dat is het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! De planning die je nu aan het maken bent, krijgt dan vleugels! In ieder geval gaan er deuren voor je open. De Nieuwe Maan verhoogt ook je kansen op de arbeidsmarkt en goede studieresultaten.

error: Content is protected !!