Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Leeuw 2018

Algemeen
Uranus in Ram heeft je in de afgelopen zeven jaar geleerd buiten je comfortzone te gaan om innerlijk te kunnen groeien. Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 door jouw Huis van Carrière. Tot begin november 2018 krijg je al een voorproefje van deze sterke energie van veranderingen in de carrière en sociale status. Tijdens deze zevenjarige cyclus verandert je carrière en sociale status zoals een nieuwe baan of een nieuwe relatie. Een nieuwe jij. De jaren van onverwachte wendingen welke van invloed zijn op je carrière en reputatie.

Liefde en Relaties
De invloed van Jupiter in Boogschutter brengt vanaf 16 november 2018 voorspoed op het gebied van de Liefde en Romantiek, maar het wil niet altijd zeggen dat het gebeurt. Je kunt verliefd worden of iemand ontmoeten die romantiek en liefde in je leven brengt. Dit is het begin van een jaar van warmte en liefdevolle liefde. De rode strijder Mars reist van eind januari tot half maart 2018 door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Het jaar 2018 begint veelbelovend met spannende momenten of een nieuwe romance! Alles voelt nieuw. In de vaste relatie wil je samen nieuwe dingen beleven en de liefde delen die je voelt. Het voelt alsof jullie elkaar opnieuw leren kennen. De invloed van Mars is echter strijdvaardig en competitief. Je bent bereid te vechten voor de liefde en je wil liefhebben koste wat kost.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 in het Huis van Relaties duidt op een nieuwe relatie of nieuw zakelijk partnerschap aangaan.
Vanaf 17 mei 2018 tot 15 november 2018 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Een sociale periode van samenzijn en wederzijdse belangstelling. Maar er zijn ook spanningen in de relatie of in de samenwerking en moeite hebben met het sluiten van compromissen. Wel een goede periode om je kaarten op tafel te leggen, maar ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.
Vooral eind juni tot midden augustus 2018 kan de retrograde Mars in het Huis van Relaties tot afstand leiden door misverstanden uit het verleden. Begin september tot half november 2018 gaat Mars weer volle kracht vooruit en komt er weer ruimte voor actie. De Maansverduistering op 27 juli 2018 tijdens de retrogradeperiode van Mars kan leiden tot stress of problemen in relaties of in de vaste relatie.
De invloed van Neptunus in het Huis van de Ziel leidt tot een sterkere spirituele verdieping in jouw intieme relatie. De reis van Mars van 15 november tot eind van het jaar 2018 versterkt het verlangen tot een diepe emotionele zielenconnectie.
De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 kan echter wel tot communicatieproblemen leiden in de relatie.

Carrière
Uranus in Stier reist vanaf 16 mei 2018 door jouw Huis van Carrière. Tot begin november 2018 krijg je al een voorproefje van deze sterke energie van veranderingen in de carrière en sociale status. Vanaf begin november 2018 trekt Uranus zich tijdelijk terug in Ram. Vanaf 7 maart 2019 zie je met Uranus in Stier dan daadwerkelijke veranderingen. Tijdens deze zevenjarige cyclus verandert je carrière en sociale status zoals een nieuwe baan of een nieuwe relatie. Een nieuwe jij. De jaren van onverwachte wendingen welke van invloed zijn op je carrière en reputatie. Je wil niet meer aan de verwachtingen van de wereld voldoen. In je carrière komen er nieuwe kansen. Je gaat voor jezelf een nieuw pad uitstippelen. Een nieuwe koers. Misschien weet je niet precies wat je wilt, maar het komt vanzelf naar jou toe.
Saturnus en Pluto in Steenbok zijn het hele jaar samen in jouw Huis van Werk. Er komt veel werk naar je toe en de werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Als je van je werk houdt, moet dat geen probleem voor je zijn. Maar als dat niet zo is, dan sla je een andere weg in.
De invloed van de rode strijder Mars van 18 maart tot 16 mei 2018 stimuleert je om de schouders eronder te zetten. In de tweede helft van augustus 2018 is het de invloed van Mars waardoor je een beslissing over je carrière moet nemen. Wat wil je zelf?

Financiën
Door de onvoorspelbare invloed van Uranus kan jouw carrière dit jaar een bijzondere wending nemen. Maak je niet teveel zorgen over je inkomen, want dat blijft dit jaar relatief constant. Er zijn voldoende inkomsten om het leven te leiden zoals jij dat wil. Ook zijn er voldoende inkomsten om je schulden af te betalen. Probeer met het oog op de toekomst wel je inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk te spreiden. Vertrouw niet blindelings op adviezen met betrekking tot geldgerelateerde zaken. Het jaar 2018 is voor de Leeuw een gunstig jaar om te investeren in onroerend goed. Langetermijninvesteringen in buitenlandse bedrijven en beleggen in aandelen zijn gunstig dit jaar. Een zorgvuldige planning van jouw financiën en verstandige beslissingen leiden tot grote voordelen bij het realiseren van toekomstplannen. Minder goed jaar voor kansspelen en loterijen.

Familie en Huis
De transit van Jupiter door jouw Huis van Familie en Huis leidt tot 8 november 2018 tot een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van je huis, een stukje land kopen of je woning uitbreiden of opknappen. Een betere woonsituatie! Door de invloed van Jupiter heerst er een betere huiselijke sfeer. Tijdens deze periode zijn er goede betrekkingen met familieleden en is de kans groter dat problemen worden opgelost. Jupiter in Schorpioen is voor de Leeuw een zoektocht naar innerlijke vrede en rust bij je thuis. De rode strijder Mars reist tot eind januari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis, dus is de beste tijd om je huis op te knappen of een activiteit te plannen met je familie. Mars in Boogschutter leidt van eind januari 2018 tot half maart 2018 tot een opstandige sfeer thuis. Geef kinderen wat meer ruimte om hun vleugels te proberen.
De retrograde Mercurius in Ram van eind maart tot half april 2018 laat een goede periode zien om een studie op te pakken of een mooie reis te maken om herinneringen op te halen.
De retrograde Venus in de eerste helft van november 2018 laat een goede periode zien voor een familie-reünie.
De retrograde Mercurius in de tweede helft van november 2018 duidt op een uitdagende sfeer thuis. Vanaf eind november 2018 reist Jupiter door het Huis van Zelfexpressie en Kinderen. Je bent geïnspireerd en wil meer tijd besteden aan je hobbies en vorm geven aan je scheppingskracht, je zelfexpressie en creativiteit. Ook een verbetering in de relatie met kinderen. De geboorte van een kind kan je leven verrijken of je eigen innerlijk kind kan zich gaan manifesteren. Een groei van creatieve zelfexpressie, innerlijke groei en eigenwaarde.
Mercurius retrograde leidt in de eerste week van december 2018 tot misverstanden en ruzies over kleine dingen die thuis verkeerd zijn gegaan.

Gezondheid
Het jaar 2018 is een over het algemeen een gunstig jaar voor de gezondheid van de Leeuw. Vanaf 19 oktober 2018 betreedt de Grote Weldoener Jupiter jouw Huis van Creativiteit. Dat betekent een goede gezondheid en een positieve instelling. Als je je gelukkig voelt, ben je ook tegen psychische problemen opgewassen. Dan kun je de wereld aan. Let echter wel op je voeding, want je denkt door de invloed van Jupiter dat het allemaal wel kan. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Leeuw. Door de invloed van de rode Strijder Mars van 18 maart 2018 tot 16 mei 2018 kan er sprake zijn van stress. De retrograde Mercurius aan het eind van juli en eerste helft van augustus 2018 kan tot spanningen leiden. Doe het dan rustig aan, Leeuw. De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 augustus 2018 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn. Het is de energetische aansporing om oude emotionele energie en ongezonde gewoonten los te laten. Oude pijn loslaten om door te kunnen gaan. Doe alleen wat je aankunt. Neem alleen mee wat je kunt dragen.

Advies
Op 31 januari 2018 en op 11 augustus 2018 vindt een Verduistering plaats in het teken Leeuw plaats. De Maansverduistering van 31 januari 2018 legt de focus op wat je goed of fout hebt gedaan. Een periode van succes, maar ook van tegenslagen en vertragingen als je geen verstandige keuzes hebt gemaakt. De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 is de kosmische poort naar een nieuw begin, om te werken aan nieuwe projecten en nieuwe kansen. Deze Zonsverduistering doet zich voor op het moment dat Mercurius in Leeuw retrograde is o eind juli tot half augustus 2018. Dit is echt een tweede kans, dus pak die kans. Tijdens deze retrogradeperiode wordt je echter op de proef gesteld en kun je stress ervaren. De Leeuw die geboren is van 14 tot en met 17 augustus voelt deze energie aan het begin van juli 2018. De Leeuw die geboren is van 2 tot 5 augustus krijgen vanaf half augustus 2018 met deze energie te maken.

error: Content is protected !!