Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Augustus 2018 laat een maand van initiatief zien. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets gebeurt. De focus in augustus 2018 ligt op creativiteit, gezondheid, studie en financiën, maar liefde, huis, familie en carrière vereisen je aandacht.
De Gedeeltelijke Zonsverduistering van 11 augustus 2018 bevestigt al jouw voorgevoelens.

Liefde en Relaties
De invloed van de Zonsverduistering van 13 juli 2018 duidt op een nieuwe verbintenis binnen je sociale kring, zowel zakelijk als privé. Door de kosmische invloed van de Maansverduistering van 27 juli 2018 weet je intuïtief het juiste te doen op liefdesgebied of weet je de juiste snaar te raken bij een zakelijke partner. Voor de single Maagd zijn er vele mogelijkheden, maar de vaste relatie laat wel wat uitdagingen zien. De retrograde Mars kan in de tweede helft van augustus 2018 de rem zetten op de liefde. In de relatie is dan sprake twijfels of onmacht. De relatie kan onder druk staan, omdat jullie beiden verlangen naar vrijheid. Wees eerlijk en openhartig. Praat met elkaar. Mars blijft tot 11 september 2018 in jouw Huis van de Liefde en dat laat zien dat het hoog tijd is om oplossingen te vinden. In de tweede helft van augustus 2018 is het tijd voor ontspanning. Misschien samen op vakantie?

Familie en Huis
Door de invloed van Venus is augustus 2018 een prima maand voor een thuisstudie, maar ook om je huis te verfraaien. Een nieuw interieur, je tuin opknappen? De invloed van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Communicatie laat een beter contact zien met buren of familieleden, een studie, korte vakantie of bezoek.
De invloed van de retrograde Mars kan in de tweede helft van augustus 2018 duiden op opstandige kinderen. Kinderen hebben liefde en ruimte nodig om te kunnen groeien en hun vleugels uit te proberen. Praat met elkaar, ook al valt het niet mee om met elkaar op één lijn te komen. Denk ook aan jezelf. Ook voor jou is het goed om je vleugels uit te slaan en te vliegen!
De laatste week van augustus 2018 is geschikt om op vakantie te gaan.

Carrière
De Maansverduistering van 27 juli 2018 viel in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis is de kosmische poort naar een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past of wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet.
De invloed van de rode Strijder Mars reist door jouw Huis van Werk en dat duidt op meer werk, maar ook meer stress. De retrograde Mars kan tot eind augustus 2018 een periode aangegeven van frustratie op je werk en in het dagelijks leven. Het schiet niet op, ongeacht je grote inzet. Jouw planeet Mercurius is nog tot 18 augustus 2018 retrograde. Het ziet er naar uit dat het tijd is om je batterijen op te laden en plannen te evalueren en bij te stellen. Er kunnen wat problemen zijn met je werk of met collega’s. Sommigen zagen aan de poten van je troon. Zet ze vriendelijk, maar duidelijk op hun nummer! Vanaf de tweede week van augustus 2018 kom je in een positieve flow. Wees geduldig.

Financiën
Jouw planeet van financiën is Venus. Venus in Weegschaal reist vanaf 7 augustus 2018 door jouw Huis van Financiën! Dit is een krachtige positie om financiële beslissingen te kunnen nemen. Venus blijft tot 9 september 2018 in jouw Huis van Financiën. Goede financiële periode.
Venus voelt zich thuis in Weegschaal, dus ook in jouw Huis van Geld.
Je bent door de invloed van Venus geneigd om meer geld uit te geven dan je je kunt veroorloven.
Geld wordt uitgegeven aan spiritualiteit en liefdadigheid! Je ontvangt van wat je geeft.

Gezondheid
De Maansverduistering van 27 juli 2018 liet de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk en het dagelijks leven. Je hebt ontspanning en plezier nodig en geen stress! In de komende maanden komen er veranderingen om je dagelijks leven te veraangenamen.
De retrograde Mercurius tot 18 augustus 2018 legt wederom de nadruk op het loslaten van oud karma en pijn. De Zonsverduistering op 11 augustus 2018 maakt de weg vrij naar een periode waarin de Maagd zich gaat bevrijden van oud karma om zich te richten op de toekomst.
Maak tijd vrij voor ontspanning en beweging. Minder koffie drinken en meer water! Ga op tijd naar bed!

Advies
De relatie kan onder druk staan, omdat jullie beiden verlangen naar vrijheid. Wees eerlijk en openhartig. Praat met elkaar. Vakantie is wat je nodig hebt om weer tot elkaar te komen en de balans te herstellen! Luister naar je ziel bij alles wat je doet.

error: Content is protected !!