Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman november 2017

Algemeen
November 2017 staat in het teken van je carrière en je sociale netwerk.
Door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram is jouw leven voortdurend aan veranderingen onderhevig.
Vanaf november 2017 breekt er een periode aan waarin de Waterman onafhankelijker en dynamischer is. Door de planetaire verschuiving naar de oostelijke helft van de Waterman-horoscoop staat het komende halfjaar in het teken van meer onafhankelijkheid en minder afhankelijk zijn van samenwerking en medewerking.

Liefde en Relaties
De Zon staat symbool voor je relaties. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 in jouw Huis van Relaties was de kosmische poort naar een periode waarin zich meer kansen voordoen door middel van anderen. Samen bereik je meer. De goede relaties overleven, maar de minder goede relaties worden verbroken. In november 2017 ben je vooral bezig met jouw rol in sociale organisaties en vriendschappen. Jouw vrienden mogen rekenen op jouw steun en vriendschap. Je bent gelukkig in je vaste relatie en je bent bereid om een volgende stap te nemen zoals een huwelijk of een kindje. De single Waterman kan tot 22 november 2017 een nieuwe liefde vinden op de werkplek, zakelijke bijeenkomst zoals een beurs, een symposium of vergadering. In de laatste week van november 2017 mag je die uitnodiging voor dat feestje bij vrienden of bij de club of vereniging niet afslaan, Waterman.

Familie en Huis
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. November 2017 staat hierdoor in het teken van veranderingen met betrekking tot je huis en familie. Een verhuizing, renovatie, nieuwe inrichting, in ieder geval een aantal veranderingen op en rond het huis. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Een periode van plezier en de opwinding om een feestje te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten. Een broer of zus, buurman of buurvrouw is jou welgezind. De Volle Maan brengt dus veranderingen op het thuisfront, dus een nieuw avontuur! Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. De invloed van de Volle Maan kan jou doen verlangen naar een eigen ruimte of meer persoonlijke ruimte voor jezelf.

Carrière
November 2017 staat mede door de invloed van de Nieuwe Maan in het teken van je carrière! Pluto is jouw carrière-planeet. Pluto in Steenbok wordt ondersteund door Jupiter in Schorpioen. De samenwerking van Pluto en Jupiter staat garant voor een actieve en productieve maand. Je krijgt medewerking van het thuisfront en van invloedrijke mensen. Er kan sprake zijn van een overplaatsing, beter betaalde baan of een meer lucratieve onderneming. In de eerste drie weken van november 2017 straalt de Zon in jouw Huis van Carrière en dit verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en studiemogelijkheden voor studenten.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! In de komende maand is er grote kans op een promotie of een nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten in je eigen onderneming.

Financiën
De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Financiën laat deze maand zien dat je voorzichtig moet zijn met grote uitgaven en financiële adviezen. Jouw financiële situatie kan je zorgen baren deze maand. In de tweede helft van de maand zijn er verbeteringen door de gunstige invloed van Neptunus in Vissen en Uranus in Ram. Het is echter belangrijk dat je eerst oude schulden aflost voordat je aankopen doet die je jezelf niet kunt permitteren.
Financiële projecten komen van de grond door waardevolle zakelijke contacten in november 2017.

Gezondheid
In de eerste drie weken van november 2017 kan je gezondheid wat schommelend zijn. Een gebrek aan energie en stress zijn de reden dat je zo vatbaar bent voor verkoudheid. Op tijd naar bed, Waterman! Aan het eind van de maand komt verbetering met de Zon in Boogschutter.
Vanaf 21 december 2017 zal Saturnus jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn betreden. Saturnus laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Pluto in Steenbok reist al sinds januari 2009 door dit levensgebied, dus vanaf dat moment ga je grote stappen nemen. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie. Goede voeding, minder vet, minder zout, voldoende lichaamsbeweging en regelmatig ontspannen helpen je om fit te blijven.

Advies
De Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 was een cruciaal keerpunt dit jaar.
Het betekent het begin of het einde van iets wat belangrijk voor je is. Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand door de Nieuwe Maan van 18 november 2017 het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen. De invloed van de rode strijder Mars maakt extra ambitieus in je carrière. Door deze assertieve houding weet je obstakels te overwinnen. In de eigen onderneming neem je deze maand een belangrijke beslissing.

 

 

error: Content is protected !!