Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten staan aan de westelijke sector van de Tweelingen-horoscoop.
De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk:
Je kunt alleen doelen bereiken door samenwerking en medewerking van anderen.
Oktober 2018 is de maand van sociale contacten, creatieve bezigheden, liefde, werk en gezondheid.
Het is de tijd om actie te ondernemen om met de hulp van anderen je doelen te bereiken.
Financiën en carrière kunnen wat zorgen baren.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt deze maand gevierd.
Oktober 2018 is de maand van de liefde! De single Tweelingen vindt deze maand de liefde op de werkvloer, in de buurt waar je woont of in een gezondheidscentrum. Het is iemand die wat ouder is. De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Deze maand kan een vaste relatie worden bestendigd of vindt je de ware liefde! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap.
Venus is jouw planeet van de liefde. Venus gaat vanaf 5 oktober 2018 retrograde. In de vaste relatie gaan processen trager en een nieuwe liefde komt langzaam tot bloei, dus geef het de tijd.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 9 september 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Door deze invloed is er een verandering in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.
Misschien ben je deze maand bezig met opruimen van je kasten, een nieuw interieur, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven.
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. De invloed van Mercurius brengt in de eerste helft van oktober 2018 gezelligheid, inspiratie en creativiteit thuis zoals boeken lezen en het delen van gemeenschappelijke interesses. Een ontdekkingstocht bij jou thuis kan iets geweldigs opleveren. In de tweede helft van oktober 2018 organiseer je een gezellig etentje of feestje.

Carrière
De retrograde Venus laat vanaf 5 oktober 2018 een periode van stress zien waarin je twijfelt over je werk. Aanpassingen zijn nodig om ervoor zorgen dat je optimaal kunt functioneren. Een baan met betere arbeidsvoorwaarden, een groter kantoor of werkruimte horen tot de mogelijkheden. Je krijgt de gelegenheid jezelf aan te prijzen zodat anderen jouw kwaliteiten of diensten te zien krijgen. De transit van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine duidt op een productieve en efficiënte periode. Jupiter in Schorpioen reist nog tot begin november 2018 door jouw werksector. In de afgelopen maanden zijn er dingen veranderd in je dagelijkse leven. Een openhartige uitwisseling van gedachten en ideeën is de beste weg om duidelijk te maken wat jouw werkelijke wensen zijn. Door te brainstormen komen door Jupiter in Schorpioen ook ideeën aan de oppervlakte die en duidelijk verschil kunnen maken. Luister naar je vrienden en laat je vrienden naar jou luisteren. Aan het eind van oktober 2018 heb je een korte vakantie verdiend.

Financiën
Oktober 2018 laat een maand zien waarin niet veel verandert. Er is weinig of geen groei te verwachten. Zoals je weet is de Maan verbonden met het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 10 oktober 2018 tot 24 oktober 2018 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 1 oktober tot 9 oktober 2018 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken.

Gezondheid
Oktober 2018 staat in het teken van het vinden van de balans. Het is voor Tweelingen heel moeilijk om een keuze te maken, dus wat is er fijner dat er een goede balans is?
Er is voor de Tweelingen niets erger dan lusteloosheid en verveling.
Je hebt iets nieuws nodig, iets wat je echt leuk vindt om te doen. Iets wat je geestelijk stimuleert en waarvan je weet dat het bij jouw lifestyle past.
De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
Neptunus in Vissen in het Huis van Carrière maakt je onzeker en dat is de reden dat je niet precies weet welke richting je moet nemen. Raadzaam is om het pad te volgen waar je nu bent en geen grote zakelijke risico’s te nemen.
Saturnus in Steenbok geeft de mei-Tweelingen het gevoel alsof ze door de buitenwereld worden afgeremd of tegengewerkt. Je moet op het financiële vlak geconcentreerd blijven. Wees niet laks of gemakzuchtig. Neem de verantwoordelijkheid. Je krijgt nu de kans om stressvolle en ongemakkelijke situaties je leven ten goede te laten veranderen.
De transit van Jupiter in Schorpioen laat zien dat je niet over je grenzen heen moet gaan.
Gun jezelf tijd.

error: Content is protected !!