Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram juni 2019

Algemeen
De grootste planetaire kracht staat in deze periode van het jaar aan de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop. Dit is de Nacht. De Nacht is de tijd van herstel en opbouw van nieuwe krachten. Jouw persoonlijke kracht is nog heel sterk, dus de wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom. Binnenkort gaat dit veranderen en zul je merken dat de focus verschuift naar samenwerking en sociale vaardigheden.
In juni 2019 ligt de nadruk op het privé-leven, familie en innerlijke groei, carrière en financiën.
Gezondheid vereist wel je aandacht.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. In de eerste week van juni 2019 is Ram nog gefocust op een liefdesrelatie of zakelijke relatie die financieel ondersteunend is.
Door de luchtige invloed van Venus in Tweelingen vanaf 10 juni 2019 is de Ram vooral op zoek naar een goede gesprekspartner! In de vaste relatie is het goed om gevoelens en emoties bespreekbaar te houden. Niets verbergen, ook al vindt je het moeilijk om ergens over te praten. Het is beter om gevoelens te delen dan deze te negeren. Op 14 juni 2019 is jouw planeet Mars driehoek Neptunus en dat versterkt jouw sterke magnetische aantrekkelijkheid en zwoele charme! Een prachtige dag om te gaan daten! De single Ram kan verliefd worden in het buitenland of tijdens een spirituele en sociale gebeurtenis. Vanaf 21 juni 2019 zijn de meeste problemen opgelost en wacht de liefde op jou. Aan het eind van juni 2019 mag Ram zich warmen aan de liefde en romantiek.

Familie en Huis
De Maan is het symbool van jouw Huis en Familie. De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jou of je kinderen. De invloed van Venus in Stier tot 9 juni 2019 laat een gunstige tijd zien om je huis op te knappen ene decoreren. De dynamische invloed van de rode Strijder Mars leidt de hele maand juni 2019 tot veel bedrijvigheid, maar ook spanning en onrust thuis en in je privéleven, vooral met oudere familieleden. Deze activiteiten kunnen ook de oorzaak zijn van verstoring of verandering waardoor er weinig ruimte overblijft voor studie, creativiteit of ontspanning. Er kan sprake zijn van de aankoop van een huis of onroerend goed, een verhuizing of verbouwing.

Carrière
De invloed van Venus laat zien dat je in juni 2019 ondersteuning krijgt van connecties en familieleden om je doelen te bereiken. Deze periode leent zich bij uitstek om voorbereidingen te treffen voor een drukke periode die voor je ligt, zoals het installeren van een nieuw computersysteem, herstructureren of reviseren. Niet alleen een goede voorbereiding op je werk, maar ook je innerlijke wereld vraagt om aandacht, Ram. De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 is een geweldig moment voor een publicatie of iets wereldkundig te maken. Laat je creativiteit de vrije loop! Op 14 juni 2019 is jouw planeet Mars opposiet de retrograde Saturnus en dat betekent frustratie, teleurstelling en boosheid wanneer er sprake is van onvervulde verlangens en tegenwerking. De Volle Maan van 17 juni 2019 laat zien dat een lokale als internationale zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Ook worden er goede resultaten geboekt met de studie en juridische en bedrijfsgerichte cursussen, niet in de laatste plaats door jouw inzet en vastberadenheid. Juni 2019 laat ook nieuwe investeerders zien die met je willen samenwerken. Op 20 juni 2019 staat Mars opposiet Pluto en de moed en kracht stelt je in de gelegenheid om te winnen of dingen uit het verleden overwinnen.

Financiën
Ook in juni 2019 wordt er vooral geld uitgeven aan het huis, renovatie of verhuizing.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019heeft geleid tot financiële verrassingen en een nieuwe visie over het thema geld. De Volle Maan heeft de nadruk gelegd op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. Ram ziet door deze Volle Maan in de eerste helft van juni 2019 de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement van beleggingen. Juni 2019 is een gunstige maand om financiële voorbereidingen voor de toekomst te treffen.
In de tweede helft van juni 2019 moet je proberen om geen impulsaankopen te doen. Onverwachte financiële steun kan worden verwacht van sociale contacten, vriendschappen of maatschappelijke betrokkenheid door de invloed van Uranus in jouw Huis van Financiën.

Gezondheid
Juni 2019 laat een maand zien van hoge en intense energie. Stress en vermoeidheid zijn de gevolgen van te veel willen en te veel willen doen. Ook emotionele problemen thuis leggen een grote druk op jou. Belangrijk is dat je in beweging bent en blijft. Train je spieren, voor je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht! Een goede work-out is goed voor je, maar pak tegelijkertijd ook de onderliggende oorzaak aan om jezelf beter te voelen. Op 14 juni 2019 is jouw planeet Mars driehoek Neptunus in Vissen. Een mooi aangelegenheid om creatief bezig te zijn met dans, muziek of beeldhouwkunst of meedoen met religieuze of spirituele activiteiten.
Van 21 juni tot 26 november 2019 is Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode moet je het rustiger aan doen. Een vaste routine is onontbeerlijk, Ram.

Advies
Door de invloed van jouw planeet Mars in Kreeft en de passionele aspecten die Mars maakt met de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok is het raadzaam om kalm te blijven en zoveel mogelijk te delegeren. Mars opposiet Saturnus laat een intense energie zien om de overwinning te behalen.
Deze krachtige en oer-energie kan leiden tot boosheid en frustratie of een vecht- of vluchtreactie zowel privé als zakelijk. Probeer deze energie met fysieke en creatieve bezigheden te kanaliseren, dan zijn grote prestaties mogelijk. Een project waarmee je een jaar of twee geleden mee bent begonnen, kan nu worden voltooid. Tijdig stoom afblazen, Ram!

error: Content is protected !!