Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal juli 2019

Algemeen
De planetaire krachten zijn in deze periode van het jaar evenredig verdeeld tussen het noordelijke en zuidelijke deel van de Weegschaal-horoscoop en dat betekent dat er een goede balans is tussen carrière en privé-leven. Onafhankelijkheid en persoonlijke kracht gaan op dit moment hand in hand.
Juli 2019 staat in het teken van zelfvertrouwen, spirituele ontwikkeling, sociale activiteiten, carrière, creativiteit, educatie en financiën, maar de liefde, gezondheid en financiën vragen wel je aandacht.

Liefde en Relaties
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 laat het begin periode van zes maanden zien waarin nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk.
Uranus in Stier in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit zorgt voor passie, overgave en sensualiteit, maar ook onverwachte gebeurtenissen rondom geld en onzekerheid over de beleving van seksualiteit en intimiteit.
De retrograde Mercurius van 8 juli 2019 tot 1 augustus 2019 kan een periode van beproeving zijn.
Je verwachtingen over vriendschappen of relaties zijn te hoog, dus er kunnen twijfels rijzen en teleurstellingen zijn. Verwacht niet teveel, dan valt het ook nooit tegen. Op 8 juli 2019 is de retrograde Mercurius conjunct Mars in Leeuw in het Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid en dat is de perfecte dag voor een reünie met vrienden of een activiteit te ondernemen met vrienden of groep.
De single Weegschaal vindt de liefde in de spirituele wereld, de kerk, sociale bijeenkomst, een conferentie, symposium, humanitaire activiteiten of bij een liefdadigheidsevenement.

Familie en Huis
De invloed van de retrograde Saturnus in Steenbok geeft een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Thuis- en gezinsaangelegenheden kunnen veel van je aandacht vragen, maar ook de gezondheid van ouderen kan je veel zorgen baren.
De Verduisteringen van 2019 zijn allemaal van invloed op je privé-leven, familie en huis, want deze beïnvloeden zowel je carrière en relaties. De Maansverduistering in Steenbok van 17 juli 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Er komen spanningen en conflicten tussen familieleden. Je moet familieleden voorzichtig benaderen. De Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten, maar zal wel helpen een creatieve oplossing te vinden om een slepende situatie met oudere familieleden of kinderen te herstellen.

Carrière
Met de Zon in het Huis van Carrière beleef je een jaarlijkse piek in je carrière, Weegschaal! Tot 22 juli 2019 straalt de Zon in het Huis van Carrière en Bestemming. Er zijn spannende ontwikkelingen waarbij jij de kans krijgt om je podium te pakken en de juiste indruk bij de juiste mensen te maken. Mars in Kreeft blijft nog tot 1 juli 2019 in jouw Huis van Carrière en dit markeert een periode van positieve energie en ambitie. De energie van deze “boost” neem je de rest van het jaar mee!
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een piek in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, aandacht, ambitie en gedrevenheid.
Het komende halfjaar staat in het teken van carrière en het stellen van nieuwe doelen.
De Zonsverduistering laat een periode zien waarin nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk. Creatieve oplossingen vinden en netwerken zijn noodzakelijk om succes te behalen. De juiste connecties brengen je tijdens Mercurius retrograde in de tweede helft van juli 2019 op de juiste plek op de juiste tijd voor nu en in de toekomst.
Juli 2019 is een gunstige maand voor studiedoeleinden, ook voor studie in het buitenland.

Financiën
Pluto is jouw planeet van Financiën. De retrograde Pluto in Steenbok vraagt je om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening onder een koopcontract zet. De retrogradeperiode van Pluto duurt tot 3 oktober 2019 en is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie te bepalen. Ook de retrograde Jupiter in Boogschutter laat zien dat grondig onderzoek vooraf nodig is voordat je een grote investering of aankoop doet.
Daarom moet je verstandige financiële keuzes maken om stabiliteit mogelijk te maken en te behouden voor nu en in de toekomst.

Gezondheid
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid en dit legt de focus op gezondheid en werk. Een periode van toepassing van ergonomische oplossingen op het werk. Blijf niet met klachten rondlopen. Door de retrograde Neptunus heb je moeite om jezelf te concentreren op het werk of jezelf te houden aan vaste routines of schema’s. Tijdens deze periode ben je ook gevoeliger voor medicijnen. Juli 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar je moet zelf de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om een goede gezondheid te behouden. Raadzaam is om aandacht te besteden aan je fysieke zelf. Hoe voelt je lichaam? Voel je pijn, spierspanning of ongemak? Waar komt dit vandaan en wat kun je eraan doen om jezelf beter te voelen? Je moet jezelf goed in acht nemen met voldoende rust, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. Een baantje zwemmen of een korte powernap tussendoor doet wonderen!

Advies
Op 17 juli 2019 staat Venus tegenover de retrograde Saturnus in Steenbok. Je voelt je dan geremd of je ondervindt zelf remmingen bij de ander. Er wordt dan een muurtje opgetrokken. Dit is van voorbijgaande aard, maar wel iets waar je rekening mee moet houden op je werk en thuis.
Op 19 juli 2019 is Venus driehoek Neptunus waardoor je kunt “verdrinken” in de ogen van de ander, maar ook in de problemen van de ander. Zorg voor gezonde grenzen. Een perfecte dag om een dag vrijaf te nemen en creatief bezig te zijn!

 

error: Content is protected !!