Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen augustus 2017

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de onderkant van de Tweelingen-horoscoop. Augustus 2017 wordt gekleurd door familiezaken, privéleven en innerlijke opbouw. De carrière staat op een lager pitje voor de Tweelingen.

Liefde en Relaties
Mercurius retrograde van 13 augustus 2017 laat communicatieproblemen in onderlinge relaties zien, Tweelingen. Vaak zitten jij en je partner niet op dezelfde golflengte. Om het minst of geringste zijn er meningsverschillen. Liefde is een werkwoord. Dat betekent dat je altijd moet werken om een relatie goed te houden. In een relatie moet kunnen geven en nemen. Niemand is perfect, zowel jij niet, maar ook je partner niet. Het gaat erom dat jullie bereid zijn om fouten toe te geven en te erkennen dat niemand perfect is. Aan het begin van augustus 2017 is het belangrijk dat jullie samen dingen ondernemen, samen ergens naar toe, samen sporten, het maakt niet uit. Maak tijd vrij voor elkaar. Blijf niet thuis afwachten, maar neem de uitnodiging aan in het derde weekend van augustus 2017. De tweede helft van augustus 2017 laat een betere verstandhouding zien en spannende ontwikkelingen zowel in de vaste relatie als voor de Tweelingen die op zoek is naar de liefde.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Communicatie, familieleden, korte reizen en naaste omgeving. Een verstoorde familierelatie wordt hersteld of je doet er alles aan om familiebanden opnieuw aan te halen. Augustus 2017 is de maand bij uitstek voor renovatie en decoratie van je huis. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt ook in het Huis van Communicatie, familieleden, korte reizen en naaste omgeving. In de komende maanden kan er ruzie ontstaan in de familie, maar ook je computer, auto of ander vervoersmiddel kan het laten afweten. Jouw persoonlijke planeet Mercurius is retrograde in jouw Huis van Familie en Huis in de tweede helft van augustus 2017. Dit duidt op een bestaand probleem met je huis of een familielid dat om een oplossing vraagt. Tweelingen krijgt deze maand te maken met het thema zwangerschap en kinderen.

Carrière
Augustus 2017 is geen voorspoedige maand voor je carrière. Door de invloed van Mercurius retrograde is er geen sprake van vooruitgang of processen in je carrière en bedrijfsleven gaan traag. Aan het begin van augustus 2017 kan er onenigheid ontstaan op het werk met een zakenpartner, collega of baas. Het best wat je kunt doen is om dingen niet op de spits te drijven. Wacht rustig je kans af, want binnenkort komt het vanzelf weer goed. Tweelingen die werkzaam zijn in verkoopbevordering en academisch werk boeken goede resultaten in augustus 2017.
Deze maand krijg je inzicht in wat je doet en waarom je het doet en hoe je het beter kan doen. Ook al zou het graag willen, de tijd gaat echt niet sneller. Je kunt nu eenmaal niets forceren. Heb geduld en bereid je voor op een drukke periode aan het eind van het jaar. Leg de juiste contacten. De tweede helft van augustus 2017 is het meest geschikt om te netwerken en een goede indruk te maken.

Financiën
De eerste helft van augustus 2017 laat de beste financiële periode zien voor Tweelingen. De beste periode voor financiële doelstellingen. Venus reist tot 26 augustus 2017 door jouw Huis van Financiën en dat is een zeer positieve transit. Deze maand ben je in staat om leningen af te lossen door meer inkomsten. Speculatieve investeringen zijn winstgevend na 12 augustus 2017. Tweelingen krijgen financiële ondersteuning van oudere familieleden. De invloed van de Maansverduistering op 7 augustus 2017 laat zien dat een buitenlandse investering voordelig zal zijn.

Gezondheid
Augustus 2017 is een energetische maand voor de Tweelingen. Het is wel belangrijk dat je energieën goed gebruikt. Je moet zelf in actie komen. Kom in beweging en laat niet niet ontmoedigen. Je vergt veel van jezelf. Je lichaam denkt daar heel anders over. Jouw lichaam geeft zelf haar grenzen aan, dus vermijdt overbelasting. Neem je rust en ga op tijd naar bed! Regelmatig trainen is goed en jouw inzet werpt aan het eind van deze maand haar vruchten af.

Advies
In augustus 2017 ga je merken dat er een verschuiving plaatsvindt van onafhankelijkheid naar sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen. Je moet je aanpassen aan situaties en andere mensen om je doelstellingen te bereiken. Dus in de komende maanden in het aanpassen geblazen. Niets forceren in het bedrijfsleven. De tweede helft van augustus 2017 is geschikt voor een feestje met vrienden en netwerken.

error: Content is protected !!