Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Vissen 2015

Algemeen

Het jaar 2015 gaat goed van start! Van 19 januari tot 20 februari verblijft de rode planeet Mars in jouw eigen teken. Deze energie maakt energiek en geeft je het vuur van inspiratie waardoor je zin hebt om van alles te ondernemen!
Je voelt gewoon dat dit jouw jaar gaat worden en je gaat ervoor. Neptunus is de planeet die bij jouw teken hoort en ook dit jaar verblijft deze in jouw Huis van Persoonlijkheid.
De Vissen die geboren is van 23 februari tot 28 februari zal de dromerige invloed van Neptunus ervaren. Neptunus is de planeet die met Vissen verbonden is. Je fantasie vloeit rijkelijk en neemt je mee naar onbekende werelden. Ieder dag vormt een onuitputtelijke inspiratiebron waaruit je creativiteit voortvloeit.
Geweldig jaar als je een kunstzinnig beroep hebt als kunstenaar, dichter, schrijver of muzikant.
Je ziet de wereld door andere ogen waardoor je de realiteit soms uit het oog verliest. Het allerliefst zou je willen wegvluchten uit de koude werkelijkheid van alle dag en verdrinken in een sprookjesachtige fantasiewereld.
Wegvluchten in drank en drugs biedt je niet de weg naar verlossing waar je naar zoekt.
Je hebt moeite om de werkelijkheid onder ogen te zien. In mensen en situaties wil je alleen het goede zien, waardoor het gevaar van misleiding en teleurstelling op de loer liggen.
Wees niet te goed van vertrouwen, want je stelt je open voor alles en iedereen en bent daardoor kwetsbaar.
Hou je lichaam zuiver, want ook je lichaam is door de invloed van Neptunus meer kwetsbaar om ziek te worden door chemicaliën en verontreinigingen van buitenaf.
Overbodig te stellen dat je geen grote beslissingen moet nemen in deze fase van je leven.

Carrière
Saturnus in Boogschutter reist in 2015 door jouw Huis van Carrière en Levensbestemming. Het is nu of nooit! Je beseft dat er niets gebeurt met je leven als je er zelf niet serieus aan het werk gaat met je plannen en doelen die je hebt gesteld.
Jupiter in Leeuw verblijft tot 11 augustus 2015 in jouw Huis van Dagelijks Werk.
In het eerste halfjaar is er door de invloed van Jupiter een goede verstandhouding op het werk. Je wil voor jezelf een betere sfeer op je werk creëren waarin je beter tot je recht te komt of je gaat op zoek naar een andere baan zoeken met toekomstperspectief.
Van 9 augustus tot 25 september reist Mars door je Huis van Dagelijks Werk waardoor je extra gemotiveerd bent om hard te werken en ervoor te gaan. Tijdens deze periode heb je echter te maken met de retrograde Venus.
Venus is retrograde van 1 augustus tot 5 september en dat is de reden dat er niet veel uit je handen komt. Van 16 juni tot 18 september trekt Saturnus zich door retrogradewerking tijdelijk terug uit het Huis van Carrière.
Misschien is dit een goede periode om een vakantie te plannen, Vissen. Vanaf 19 september ga je weer serieus aan de slag met je carrière.

Financiën
Uranus verblijft ook in 2015 in jouw Huis van Financiën en Bezittingen. Je financiële plaatje kan dit jaar een grillig verloop hebben. Er kan een periode zijn dat er veel geld binnenkomt en een periode waarin je bijna niet rond kan komen met wat er is.
Je wil veranderingen aanbrengen aan de manier waarop je met geld omgaat, waarmee je geld verdient en hoe je geld kan besparen.
Mars reist van 21 februari tot 31 maart door jouw Huis van Financiën. Tijdens deze periode vindt op 20 maart ook de Zonsverduistering plaats. Een prima periode om je financiën op te krikken.
Je kunt een goede financiële mogelijkheid worden aangeboden of je begint met een project dat in de komende zes maanden voldoende inkomen genereert.
Met de Maansverduistering in Ram op 28 september zul je de zoete vruchten plukken van je inzet.

Liefde en Relaties
Jupiter in Leeuw zal tot 11 augustus 2015 is je Huis van Relaties verblijven. Tijdens deze periode zal de bestaande onderlinge band zoals je die aan het begin van het jaar met je partner of geliefde hebt, versterkt worden.
Je vindt het heerlijk om samen te zijn met de ander. Er is een betere onderlinge verstandhouding en ook het maken van nieuwe vrienden gaat je beter af.
De Maansverduistering van 4 april 2015 valt in het Huis van Intimiteit, waardoor je een intieme liefdesrelatie verbreekt of een intieme liefdesrelatie naar hogere hoogten gaat brengen.
Mars reist van 25 juni tot 8 augustus 2015 door je Huis van Relaties. In deze Zomer wil je verliefd worden en verliefd zijn.
Mercurius is retrograde van 17 september tot 8 oktober 2015 waardoor een vroegere geliefde je pad weer kan kruisen. Het kan iemand zijn die eerder dit jaar de relatie met jou verbroken heeft of net andersom.
Door de invloed van Mars van 26 september tot 12 november 2015 en de Zonsverduistering van 13 september 2015 kan dit zelfs goed uitpakken en de band kan zelfs beter worden dan ooit het geval is geweest.

Familie
Huis en familie gaan in de Zomer van 2015 een belangrijke rol spelen. Van 13 mei tot 24 juni 2015 reist Mars door het Huis van Familie.
Mercurius is dan ook retrograde van 19 mei tot 10 juni, waardoor er problemen kunnen ontstaan met familieleden. Misverstanden en slechte communicatie kunnen de oorzaak zijn van ruzie. Soms kun je zo in je eigen gevoelens verdrinken.
Als je meer luistert naar je familie, kun je veel onnodige misverstanden voorkomen.Je kunt er helemaal van ondersteboven zijn, want het laatste wat jij wil is ruzie. Op en om het huis kunnen ook problemen zijn waardoor reparaties noodzakelijk zijn. Een verhuizing of aankoop van een huis zorgt voor uitstel van uitvoering van bestaande plannen.

Gezondheid
Tot 12 januari 2015 reist Mars nog door je Huis van het Onderbewustzijn. Je wil 2015 beginnen zonder al die oude bagage, dus met deze energie ga je alles opruimen wat je niet langer nodig hebt op je reis door dit leven.
De dromen zijn net als jouw intuïtie, krachtig en vol van betekenis en bieden je het inzicht dat je nodig hebt.
Mercurius is retrograde van 21 januari tot 10 februari 2015 en dat mag worden gezien als een soort van kosmische stofzuiger die de oude pijn uit de vergeten hoekjes alsnog meeneemt. Het is oude pijn waar je eigenlijk geen afscheid van kon nemen. Je moet Mercurius wel een handje helpen!
Mars zal van 1 april tot 12 mei 2015 door het Huis van de Geest reizen waardoor je een positieve houding aanneemt, meer durft en meer geloof in jezelf hebt. Minder denken en meer doen, Vissen.

Advies
Je krijg je leven steeds meer op orde en leert tevreden te zijn met wat je hebt. De Zomer is de beste periode voor Vissen voor 2015, een periode van bloei, liefde en creativiteit voor jou.

error: Content is protected !!