Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Algemeen
Januari 2019 is een geweldige maand voor de Ram!
De meeste planeten staan de bovenkant van de Ram-horoscoop.
De belangrijkste aandachtsgebieden in januari 2019 zijn carrière, financiën, sociale activiteiten, studie en reizen. Aan het begin 2019 is Uranus is weliswaar nog retrograde in Ram, maar wanneer Uranus vanaf 7 januari 2019 weer direct gaat, staat niets in de weg om je dromen te verwezenlijken!

Liefde en Relaties
De intense invloed van Venus in Schorpioen kan in de eerste week van 2019 een helende werking hebben op je relatie en helpt om kwesties met betrekking tot macht, intimiteit, financiën en andere emotioneel geladen onderwerpen glad te strijken. De single Ram vindt een nieuwe liefde tijdens een nieuwjaarsborrel of officiële receptie, feest of jubileum en komt in de gelegenheid om nieuwe gunstige professionele contacten te leggen. De hele maand januari 2019 heeft Ram de neiging tot bezitsdrang, maar wanneer je partner hetzelfde doet, komt Ram in verweer. Doordat je carrière veel tijd vereist, is er minder tijd om aan je partner te besteden. Maak tijd vrij voor de liefde. Neem ook de tijd om bij jezelf te rade te gaan. Wat heb je nodig in een relatie?
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 in jouw Huis van Liefde opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie. Deze Maansverduistering zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten. Je hebt de behoefte om de bezem erdoor te halen, maar dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop. Vrienden komen en vrienden gaan.

Familie en Huis
De Volle Maan van 22 december 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze invloed laat zien dat er thuis of in je familie iets tot voltooiing is gekomen of gaat komen. Het is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, nieuw interieur, verhuizing of verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode. Je hebt meer ruimte nodig. Het kan zijn dat je even een time-out neemt om alles op een rijtje te zetten.
Door de invloed van de Maansverduistering van 21 januari 2019 vragen kinderen meer aandacht, vooral schoolgaande of studerende kinderen. Kinderen maken een grote transformatie door en kunnen zeer emotioneel reageren. Tijdens deze maand besef je maar weer hoe belangrijk het is om een stabiele thuisbasis te hebben. Geven en nemen leidt tot wederzijdse waardering.
Een gezamenlijke reis met je gezin of familie kan een ware eyeopener zijn.

Carrière

De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Een piek in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, aandacht, ambitie en gedrevenheid. Het komende halfjaar staat in het teken van carrière en het stellen van nieuwe doelen.
Wanneer je echter het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen zodat je trein weer op het juiste spoor belandt. Netwerken is het sleutelwoord om succes te behalen. De juiste connecties brengen je op de juiste plek op de juiste tijd voor nu en in de toekomst.
Een positieve periode voor studie, bedrijfstraining, reizen voor je werk, contacten met het buitenland of buitenlanders.
Tot 29 april 2019 is Saturnus direct in het Huis van Carrière en dat is de beste tijd om vaardigheden en creatieve impulsen aan te wenden! Dus ook januari 2019 is een geweldige maand om reclame te maken voor jezelf en voor je bedrijf.

Financiën
Venus is de financiële planeet voor de Ram. Venus staat in de eerste week van januari 2019 nog in Schorpioen en dat is vooral financieel gunstig. De zakelijke partner of liefdespartner van Ram krijgt een financiële impuls vanuit de overheid. Je weet met je charme precies de juiste mensen te bereiken om te krijgen wat je wenst.
Door de invloed van Saturnus in Steenbok is door ontwikkelingen in je carrière financieel vooruitgang te boeken deze maand.
Januari 2019 is door je carrière, sociale netwerk, buitenland, vrienden en reizen winstgevend en brengt de Ram deze maand veel financiële kansen. Het is raadzaam om alvast financiële voorbereidingen te treffen, want vanaf 7 maart 2019 komen er grote financiële veranderingen door de invloed van de onvoorspelbare Uranus door Stier. Zoals je weet, staat Stier voor jouw Huis van Financiën.

Gezondheid
Je begint het jaar 2019 met vernieuwde energie, want de dynamische energie van jouw planeet Mars geeft Ram een sterke fysieke en mentale energieboost! Een beter begin van het jaar kun je je niet wensen.
De Rode Strijder Mars in Ram wordt met een vurige driehoek ondersteund door Jupiter in Boogschutter. Door deze vurige invloed wil je actie ondernemen om emotioneel schoon schip te maken. Vanaf 16 november 2018 tot 1 januari 2019 reisde jouw planeet Mars samen met Neptunus door Vissen en daarmee door het Huis van Onderbewustzijn en Loslaten. Door deze kosmische bezem is Ram heel bewust en resoluut bezig geweest met het aanpakken van onbewuste en onverwerkte problemen.
Het gaat om jouw emotioneel en fysieke welzijn. Luister naar je lichaam, naar hoe het aanvoelt.
De vurige Ram-energie vraagt om sportief bezig te zijn, maar ga niet overdrijven! Zorg steeds voor een goede warming-up en een vast trainingsschema.

Advies
Januari 2019 is zakelijk gezien een geweldige maand om vooruitgang te boeken.
Gunstige maand om te netwerken en contacten te leggen, want deze kunnen zakelijk gezien zeer voordelig zijn.
Doordat je carrière veel tijd vereist, is er minder tijd voor je partner. Dit kan een bron van wrijving zijn in de relatie. Het is raadzaam om tijd vrij te maken om een oplossing te vinden voor een moeilijke emotionele situatie. Ren jezelf niet voorbij, Ram. Je zou zo veel missen!
Stel een beslissing niet uit.

error: Content is protected !!