Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in augustus 2022 in de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop.
De periode van herstel en opbouw van nieuwe krachten. Samenwerking en sociale vaardigheden zijn in deze periode een voorwaarde om je doelen te bereiken.
Door de invloed van de retrograde Jupiter in jouw eigen teken Ram in het eerste Huis gaat het allemaal wat langzamer. Vertraging is het centrale thema voor de rest van het jaar.
Let op je gezondheid, Ram. Liefde en financiën gaan goed, maar het loopt niet over.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. Venus in Kreeft laat Ram in de eerste helft van augustus 2022 verlangen naar warmte en geluk in de relatie. Door de conjunctie van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier kan een romantische ontmoeting ook bitterzoet zijn.
De periode 12 augustus tot 5 september 2022 is met Venus in Leeuw een gunstige periode om op reis te gaan. De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er worden nieuwe vriendschappen gevormd. De single Ram vindt de liefde binnen de sociale kring, tijdens een feestje met vrienden, bijeenkomst of tijdens het netwerken.
Vanaf 27 augustus tot 29 oktober 2022 worden relaties serieuzer met Mercurius in Weegschaal (Huis van Relaties).
Aan het eind van augustus 2022 staat Venus in Leeuw tegenover de retrograde Saturnus in Waterman en dat kan duiden op kloof tussen partijen, een bekoeling of time-out in een relatie.
Neem de tijd om te luisteren en open te staan voor de zorgen van je partner. Probeer zijn of haar emoties te begrijpen.

Familie en Huis
Tot 11 augustus 2022 reist Venus door Kreeft (Huis van Familie en Huis) en dat is een gunstige periode om het huis een make-over te geven. Creatieve betrokkenheid geeft Ram tegelijkertijd ook veel emotionele voldoening.
Gedurende deze tijd is er een aangename sfeer onder naaste familieleden en schoonfamilie. Conflicten met uit het verleden worden opgelost. De beste periode hiervoor is tot 4 augustus 2022 met Mercurius in Leeuw.
Kinderen spelen een grote rol in augustus 2022 en behalen mooie resultaten met sport, school en andere creatieve activiteiten, zoals muziek, dans, drama, schilderen.
Augustus 2022 is geen gunstige maand om op reis te gaan.

Carrière
Augustus 2022 gaat niet de boeken in als de meest geweldige maand voor wat betreft je carrière. Saturnus, de planeet van je carrière, is retrograde in het 11e Huis van Sociale Betrokkenheid en dat betekent vertraging en verstoring in je carrière en sociale netwerk. Ook de retrograde Jupiter in Ram trekt aan de rem waardoor Ram zich minder zelfverzekerd voelt en sociale verplichtingen in twijfel trekt. In het sociale netwerk van Ram kunnen er verstoringen zijn. Dit is een periode om onafgemaakte zaken af te werken of afstand te nemen om op adem te komen. Door de invloed van Venus in Kreeft is de eerste helft van augustus 2022 wel gunstig voor de Ram die werkzaam is in het buitenland of om te solliciteren vooral voor een baan in het buitenland.
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Werk. Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Tijd voor actie!
De transit van Mars door Tweelingen vanaf 21 augustus 2021 tot maar liefst 25 maart 2023 (vanaf 30 oktober 2022 tot 11 januari 2023 retrograde) stelt Ram in staat om heel andere dingen te doen, zoals reizen maken of een studie volgen om je horizon te verbreden voor de toekomst.

Financiën
In de eerste helft van augustus 2022 zijn er door de invloed van Venus in Kreeft meer huishoudelijke uitgaven. Tot 20 augustus 2022 mag Ram met Mars in Stier rekenen op de teruggave van gelden, een promotie, winst in je bedrijf, inkomsten van je partner of aanzienlijke inkomsten via sponsors of vanuit het buitenland.
Stier symboliseert jouw Huis van Financiën. Vanaf 24 augustus 2022 tot 21 januari 2023 is Uranus retrograde in Stier. Deze retrogradeperiode kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen. Deze financiële beslissingen vragen tijdens deze periode om oplossingen.
De invloed van Mars en Uranus in Stier kan echter ook de oorzaak zijn van onverwachte extra kosten, dus het is raadzaam te besparen en deze maand geen grote aankopen te doen of een lening aan te gaan. Doe voorzichtig, want je hebt de neiging om impulsief te handelen.
De retrograde Uranus in Stier kan vanaf 24 augustus 2022 tot 21 januari 2023 leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen.

Gezondheid
De afgelopen maanden heb je het druk gehad op je werk en daardoor heb je minder tijd gehad om op tijd te eten of om gezond te koken. Deze maand werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. Zorg voor voldoende rust, maar vooral ook gemoedsrust.
Zorg voor evenwicht tussen werk en vrije tijd. Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode (tot 3 december 2022) moet je het rustiger aan doen.
Mercurius is de heerser van het Huis van Gezondheid (Maagd) en deze reist van 5 tot 26 augustus 2022 door Maagd en dat kan de oorzaak zijn van gezondheidsproblemen zoals fysieke als mentale problemen als gevolg van stress. In de tweede helft van augustus 2022 kan er met de Zon in Maagd verbetering zijn. De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 laat zien dat het oplossen van problemen op het werk en in het dagelijks leven noodzakelijk is voor je emotionele welzijn. De Nieuwe Maan in Maagd laat ook zien dat je een dieet gaat volgen of met een sportprogramma van start gaat. In ieder geval een goed moment om de bloeddruk te laten opmeten. Goede voeding en op tijd naar bed!
Alles met mate, dan doe je het goed.
De meest gunstige periode voor een medische behandeling is augustus en de eerste helft van september 2022 met de Zon in Maagd.

Advies
Met jouw planeet Mars vanaf 21 augustus 2022 in het 3e Huis ligt de focus in de komende zes maanden op je directe omgeving, activiteiten en mensen die je elke dag ziet, zoals buren, je broers en zussen, kennissen, klasgenoten en vrienden. Er kan sprake zijn van geschillen, ruzies, meningsverschillen. Een uitdagende, maar leerzame periode van zes maanden waarin het verbreken van banden een thema zal zijn. Doe rustig aan, Ram. Je hoeft niet elk gevecht te winnen.

error: Content is protected !!