Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Stier 2022

Algemeen
Waterman is voor Stier de poort van het bovenste Huis in de horoscoop, het Huis van Carrière en Bestemming. In 2022 staat Saturnus in Waterman en blijft daar tot maart 2023!
Saturnus in het hoogste Huis duidt op een jaar van ambitie, toewijding, standvastigheid en grotere verantwoordelijkheid met kans op vooruitgang. Een grote nadruk op carrière.
Het begin van 2022 laat een rustige aanloop zien, maar in de lente en zomer komt er een periode van meer actie met reizen, studeren en nieuw vrienden maken. Het najaar kan emotioneel worden met problemen met zakelijke en privé relaties en je gezondheid vraagt dan om aandacht.
Over het algemeen laat 2022 een stabiel beeld zien met niet al te veel grote moeilijkheden.

Liefde en Relaties
Aan het begin van 2022 geven de Maan en Mars in Boogschutter (het 8e Huis van de Ziel) aan dat intieme kwesties het hele jaar 2022 de rode draad zullen zijn met meer aandacht voor je vervullen van seksuele en emotionele behoeften. Op 4 januari 2022 staat Jupiter in Vissen vierkant op de Noordknoop in Tweelingen en daardoor begint 2022 niet al te best. Sociale omstandigheden en de interactie met anderen zowel privé, zakelijk of groepsgewijs verloopt ongemakkelijk door twijfels of een vertrouwensbreuk. Door de samenstand van de Zon en Saturnus in Waterman in februari 2022 komt er meer rust en stabiliteit in de loop naar het voorjaar. Geduld is het sleutelwoord tijdens de eerste twee maanden van 2022. Met jouw planeet Venus retrograde kan tot eind januari 2022 sprake zijn van de terugkeer van een verloren liefde uit een ver land of een sentimentele reis. Venus conjunct Mars op 16 februari 2022 kan weer een aanwijzing zijn van een avontuurlijke reis en een spannende ontmoeting. Wanneer Venus vanaf 6 april 2022 tot 2 mei 2022 door Vissen danst is Stier als een vlinder met sterke verlangens naar een liefde of spirituele verbintenis. Met Neptunus en Jupiter in Vissen is de periode tot begin mei 2022 een idealistische en inspirerende tijd van kunst, muziek, gezelligheid en entertainment. Door het vierkant van de Zon met Saturnus kan Stier medio mei 2022 zijn er verantwoordelijkheden, waardoor er niet veel tijd is om te socializen, vooral tijdens Saturnus retrograde vanaf 5 juni 2022 tot 22 oktober 2022.
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 zal voorwaarden scheppen voor een andere fase in de relatie. Een crisissituatie kan leiden tot versterking van de relatie ofwel tot de noodzaak om uit elkaar te gaan. Rond 12 april 2022 staat Saturnus vierkant op de Noordknoop in Stier en dat is een wake-up call. Het gaat over het loslaten van de dingen die je niet meer dienen. Vanaf 4 juni 2022 tot 22 oktober 2022 is Saturnus retrograde in Waterman en tijdens deze periode krijgt Stier te maken met karmische lessen. De tijdelijke transit van Jupiter door Ram van 11 mei tot 28 oktober 2022 geeft Stier een sterker gevoel van onafhankelijkheid. Probeer dan meer te luisteren om meer duidelijkheid te krijgen over wie vrienden en vijanden zijn. Medio april 2022 staan Jupiter en Neptunus conjunct in Vissen en dat is een periode van jezelf afvragen of je op het juiste levenspad bent. Op 16 april 2022 tot 24 mei 2022 kan Mars in Vissen in het Huis van Sociale Contacten de reden zijn van onredelijkheid of jezelf aangevallen voelen. De Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 in het Huis van Relaties kan de aanleiding zijn van radicale verandering in je sociale leven wanneer het zelfbeeld negatief beïnvloed is door een relatie.
Vanaf 29 mei tot 23 juni 2022 dartelt Venus door Stier en dat is een aangename creatieve en artistieke periode, maar dat kan ook leiden tot ongewone gevoelens en verrassingen. Met de conjunctie van Venus met Uranus in Stier op 12 juni 2022 kan een relatie een plotselinge en onvermijdelijke wending krijgen.
De communicatie komt op gang vanaf 19 juli 2022 tot 11 augustus 2022 met Venus in Kreeft.
Met Mercurius vanaf 5 tot 26 augustus 2022 in Maagd is Stier mer kritisch en die hang naar perfectionisme maakt Stier voor anderen onbereikbaar. Wel een goede periode voor het doen van onderzoek en het oplossen van relatieproblemen. Met Venus van 6 september tot 29 september 2022 in Maagd is Stier op zoek naar meer betekenis in relaties, ook een perfecte periode om op zoek te gaan naar de juiste partner.
Mercurius retrograde in Weegschaal van 10 september tot 1 oktober 2022 is niet de beste tijd voor romantiek. Een periode van het oplossen van misverstanden.
De Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kan vanaf dat moment of in de zes maanden daarna een flinke impact hebben op relaties. Het nieuwe ontstaat en het oude verdwijnt.
De Zon en Venus in Schorpioen vanaf 24 oktober tot 16 november 2022 doet Stier verlangen naar een relatie. Stier wil dan samen zijn en kan tijdens die periode bezitterig en veeleisend zijn.
Venus in Boogschutter vanaf 17 november tot 10 december 2022 is een avontuurlijke periode om te reizen.

Carrière
Saturnus krijgt in tegenstelling tot 2021 geen steun van Jupiter in het Huis van Carrière, waardoor een salarisverhoging niet alleen leuk is, maar meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt.
Voor de Stier is Waterman het MC, het tiende Huis en hoogste punt in de horoscoop, de carrière en de bestemming.
Met de strenge Saturnus in Waterman gaat het om extra verantwoordelijkheid in 2022. Het is nu allemaal serieuzer, dus nu moet Stier de carrière naar een hoger niveau tillen!
Alle Verduisteringen van 2022 vallen op de as Stier/Schorpioen en hebben betrekking op samenwerkingsprojecten met de buitenwereld, zoals publiek, zakenpartners e.d..
De Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 en de Maansverduistering in Stier van 8 november 2022. Partnerschappen kunnen eindigen met nieuwe komen er voor in de plaats.
Beslissingen die genomen moeten worden vereisen een meer pragmatische benadering vereisen, dus laat emoties niet de overhand krijgen.
De Zon in Waterman geeft Saturnus vanaf 20 januari 2022 geeft meer kracht en zelfvertrouwen. Vooral in de eerste helft van februari 2022 voedt de Zon samen met Saturnus ambitie. Vanaf 15 februari 2022 tot 6 maart 2022 reist ook Mercurius door Waterman en dat vergroot de behoefte om te communiceren en om samen te werken aan werkprojecten en zakelijke activiteiten. Het delen van ideeën en interesses en reizen brengt goede resultaten en een grotere winstgevendheid.
Aan het eind van maart 2022 vormt Mercurius een driehoek met Pluto in Steenbok en dit intensiveert onderhandelingen en discussies om de werkomgeving te verbeteren en intimidaties of machtsmisbruik op de werkvloer te beëindigen.
Venus is conjunct Saturnus in Waterman op 29 maart 2022 en dat kan de aanleiding zijn tot een langdurige zakelijke relatie of een relatie kan opbloeien op de werkvloer met een leidinggevende of een invloedrijk persoon met juiste connecties.
De maanden maart, september en november 2022 staan in het teken van extra verantwoordelijkheden waar Stier zichzelf staande en het hoofd koel moet zien te houden. De sleutelwoorden tijdens deze maanden zijn geduld en standvastigheid.
Mercurius reist vanaf 7 maart 2022 door Vissen, Venus vanaf 6 april 2022 en Mars vanaf 16 april 2022 door Vissen, het Huis van Sociale Processen. Maart en april 2022 zijn maanden om te netwerken. Vertrouwen hebben op je intuïtie en vooruitziende blik bij het nemen van beslissingen zijn winstgevend.
Mars conjunct Saturnus op 5 april 2022 kan een koude douche zijn. Stier wordt dan geconfronteerd met resultaten zoals fouten die zijn gemaakt op het werk.
Vanaf 12 april tot 29 april 2022 reist Mercurius door Stier en dat heeft een positief effect op het verbeteren van de efficiëntie van werkprocessen, een toename van mentale en fysieke activiteit en verbeterde relaties met collega’s en zakelijke partners.
De zomer van 2022 laat gunstige resultaten zien voor de Stier die werkzaam is in de industrie, de landbouw en de geneeskunde.
Vanaf juni 2022 tot aan de herfst van 2022 zijn er gunstige handelstransacties met het buitenland en is de samenwerking met buitenlandse partners succesvol.
De tweede helft van 2022 laat geen gunstige periode zien om van baan te veranderen. Nieuwe projecten zullen niet het gewenste succes opleveren.
In het najaar van 2022 zijn er belangrijke onderhandelingen waarbij emoties hoog kunnen oplopen.
Aan het einde van het jaar 2022 komen de gemoederen tot bedaren en kan Stier met tevredenheid terugkijken op een vruchtbaar jaar.

Financiën
De financiële horoscoop voor de Stier laat voor 2022 een duidelijke waarschuwing zien om niet te goed van vertrouwen te zijn. Stier kan het gevaar lopen om een ​​aanzienlijk bedrag te verliezen door goedgelovigheid. In 2022 moet Stier ook terughoudend zijn met het aangaan van leningen of leningen te verstrekken aan derden, zelf niet aan goede vrienden.
Er is een groot risico dat de schuld niet wordt terugbetaald, zelfs niet met de tussenkomst van deurwaarders. Ga geen schulden aan en ga ook niet borg staan voor iemand.
Het begin van 2022 laat een voorzichtige financiële start zien. Stier hoeft niet te rekenen op grote geldstromen, maar gelukkig zijn er ook geen grote kosten waar rekening gehouden mee gehouden hoeft te worden, als je voorzichtig bent.
Stier moet aan het begin van 2022 geduldig en voorzichtig zijn met het doen van uitgaven.
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 wijst op de noodzaak om effectiever te plannen als het gaat om het verkrijgen van financiële zekerheid. Ook moeten zakenrelaties praktischer en minder emotioneel worden benaderd. Ook moet worden gekeken naar de manier waarop geld kan worden bespaard om een veilige financiële toekomst te garanderen.
In het voorjaar van 2022 gaan de financiële zaken bergopwaarts en is er een stijgende lijn waarneembaar. Het zal mogelijk zijn om geld te sparen of pensioenplan op te stellen.
In de zomer van 2022 is er kans om geld te verdienen door wedstrijden en loterijen, prijzen of overwinning.
De transit van Mercurius in Schorpioen vanaf 18 november 2022 tot 6 december 2022 is een geweldige transit om onderhandelingen te voeren met de bank of andere financiële instanties voor een hypotheek of een bedrijfsplan of pensioenplan op te stellen.
Het najaar tot aan het einde van het jaar 2022 laat een stabiel beeld zien voor de cashflow van je bedrijf of financiële situatie in het algemeen.

Familie en Huis
Aan het begin van 2022 is Stier meer aan huis gebonden en zijn er verantwoordelijkheden binnen het gezin. Een periode thuis stelt Stier in staat om orde op zaken te stellen en ook de band met familieleden en gezinsleden te versterken.
Saturnus in Waterman aan de top van de horoscoop laat een moment van oogst zien, een tijd om trots te zijn. Dit jaar ziet de Stier de resultaten van opvoeding, dus een kind kan afstuderen, zelf een kind krijgen of ziet een kind ineens volwassen worden.
De horoscoop van Stier voor het jaar 2022 legt ook een grote nadruk op jonge kinderen en huisdieren!
Er is kans op gezinsuitbreiding of een blijde gebeurtenis in de familie of in je directe omgeving. Een familielid kan terugkeren in je leven en ook de registratie van de voogdij kan dit jaar geregeld worden.
Samenzijn met familie en dierbaren brengt Stier vreugde en geeft een gevoel van innerlijke harmonie.
De zomer van 2022 laat geen lange reizen zien, maar wel meerdere interessante korte uitstapjes, korte vakanties thuis, vrienden over de vloer, etentjes en gezellige uurtjes samen.
In de herfstperiode van 2022 kunnen er moeilijke momenten zijn en dan heb je de steun van dierbaren nodig. In de winter van 2022 moet Stier de sterke schouder aan hen bieden die jou eerder dit jaar hebben gesteund.
Over het algemeen is 2022 een rustig en stabiel jaar voor je privé-leven, wat een positief effect kan hebben op innerlijke gevoelens.

Gezondheid
Gedurende het jaar 2022 kan Stier kwetsbaar zijn. Raadzaam is om jezelf te beschermen tegen verkoudheid, onderkoeling, longproblemen en infecties.
Met de komst van de lente is het belangrijk om het immuunsysteem te versterken, junkfood en alcohol bij voorkeur te vermijden. In beweging blijven en ademhalingsoefeningen zijn raadzaam.
Regelmatig naar de sauna, stoombaden en wandelingen in de frisse buitenlucht zullen heilzaam zijn en dan vooral in goed gezelschap!
De zomer van 2022 laat een stabiel beeld zien, maar tijdens de herfst en winter van 2022 kan Stier te kampen hebben met virale infecties en verkoudheden.
Door de retrograde Jupiter in Ram vanaf eind juli 2022 tot eind oktober 2022 valt in het Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn heeft Stier meer lucide en voorspellende dromen en is er meer interesse voor meditatie, yoga en filosofie. Vanaf 24 november 2022 is Jupiter in het mystieke Vissen de aanleiding tot voorspellende dromen en intuïtieve inzichten krijgen die nodig zijn om duidelijkere beslissingen te nemen.
Stel medische onderzoeken niet uit en ga naar de dokter als je klachten hebt. Dat geldt ook voor de tandarts! Je mag je niet verwaarlozen. Probeer werk te delegeren als het je teveel wordt.
Een sterke immuniteit ondersteunt om gezond te blijven, dus zorg voor een goede voeding en gezonde nachtrust.

Advies
De Noordknoop vanaf 19 januari 2022 in Stier en blijft in Stier tot 17 juli 2023.
Deze karmische transit heeft een grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden om deze aan te pakken en te beheren. Stier hoeft niet altijd binnen de lijntjes te kleuren. Wees niet timide en laat zien waar je toe in staat bent. Laat jezelf maar zien, Stier.
Mars in Ram vanaf 25 mei 2022 kan tot 5 juli 2022 een complexe periode zijn waarin innerlijke leven en uiterlijke leven uit elkaar liggen. Het is raadzaam om jezelf niets te verwijten van fouten die in het verleden zijn gemaakt, maar om van die fouten te leren en jezelf stap voor stap systematisch te verbeteren.
Tijdens deze transit kan Stier ervoor kiezen tijd voor zichzelf te nemen. Even weg van alles en iedereen. Dit geeft je de tijd om tot jezelf te komen, je energie te verzamelen en je voor te bereiden op een nieuwe cyclus.
Wanneer je dat doet, ben je sterker en kun je de uitdagingen van het leven beter aan.
Hou er rekening mee dat je tegenwind krijgt, vooral in de herfst van 2022. Een te sterke houding kan leiden tot afgunst en jaloezie. Laat je hoofd niet hangen, maar blijf vechten wat voor jou waard is om voor te vechten.
Tegen het einde van 2022 zal de situatie opklaren en kun jij met opgeheven hoofd de arena verlaten, Stier.
Het gaat dit jaar om voldoening en vreugde bij alles wat je doet, ook tijdens die lastige herfst periode.

error: Content is protected !!