Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Maagd

 

 

 

 

Algemeen

De focus in het sleuteljaar 2020 ligt op vernieuwing, Maagd.

Het jaar 2020 laat door de samenstand van Saturnus, Pluto en Jupiter in Steenbok vele gebeurtenissen zien in de liefde en sociale kring van de Maagd. Ups en downs.

Tot eind maart 2020 brengt vooral Saturnus in Steenbok een serieuze dimensie aan in de liefde. Saturnus in Steenbok heeft Maagd sinds eind 2017 geleerd om de liefde in zichzelf te vinden en deze niet buiten zichzelf zoeken.

Liefde en Relaties

De Maansverduistering in Kreeft van 10 januari 2020 valt in jouw Huis van Vriendschappen.

In jouw sociale kring zijn er veranderingen gaande. Vriendschappen die niet goed ‘voelen’ verdwijnen vanzelf. Toevallige ontmoetingen worden vriendschappen. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel. Maart 2020 staat in het teken van je sociale leven en is de maand bij uitstek om nieuwe vrienden te maken of banden aan te halen met oude vrienden.

Mars reist van half mei 2020 tot eind juni 2020 door jouw Huis van Relaties. Mars versterkt en verstevigt bestaande relaties. Eventuele problemen worden door de invloed van Mars eerder bespreekbaar gemaakt en overwonnen.

De Zonsverduistering in Kreeft van 21 juni 2020 laat in de komende zes maanden veranderingen zien in je sociale kring. Nieuwe verbintenissen worden gesloten,  verbintenissen die deuren openen om dromen voor de toekomst te verwezenlijken. Samenwerking zal het sleutelwoord zal zijn, zowel in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen.

De Maansverduistering van 5 juli 2020 in jouw Huis van Liefde opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie. Deze Maansverduistering zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten. Dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop, dus vrienden komen en vrienden gaan.

Aan het eind van 2020 kan een oude liefde terugkomen in je leven.

Carrière

Aan het begin van 2020 zijn er nieuwe opdrachten en projecten die aan het eind van 2020 winstgevend zullen zijn. Deze nieuwe opdrachten en projecten vergen veel tijd en aandacht, maar uiteindelijk mag je dan met tevredenheid terugkijken. Januari 2020 is het beste moment om met een nieuwe onderneming van start te gaan of van baan te veranderen.

Februari 2020 is de maand van onverwachte verrassingen!

In 2020 zul je het moeten hebben van samenwerking en sociale contacten om vooruitgang te boeken in je carrière. Dit jaar heb je de meeste planeten aan jouw zijde, maar toch moet je zorgen dat je een goede relatie blijft onderhouden met collega’s of compagnons.

Mars reist de hele maand april tot medio mei 2020 door jouw Huis van Werk. Tijdens deze periode heb je meer zin en energie om je best te doen op het werk, zaken af te werken en jezelf in te zetten voor je bedrijf. Hoe meer werk, des te beter! Een uiterst productieve en succesvolle periode voor de Maagd.

Je carrière kan een abrupte verandering ondergaan, zoals het vinden van een nieuwe werkkring of het leren van nieuwe vaardigheden, een reorganisatie of herscholing. De Maagd die werkzaam is in communicatiesystemen en elektronica is in 2020 het meest succesvol en kan onverwachte resultaten boeken.

Financiën

Venus is jouw planeet van Financiën. Venus is van 13 mei tot 14 juni 2020 retrograde in jouw Huis van Carrière. Er moeten dat met het oog op ontwikkelingen in je carrière financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je huwelijk, zakelijk partner of vaste partner. Er moeten financiële aanpassingen worden gedaan voor de lange termijn. Geld wordt uitgegeven aan recreatie, vermaak, schoonheid en gezondheid.

De rode strijder Mars reist van eind juni 2020 tot begin januari 2021 door het Huis van Gedeelde Financiën. Een scheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap, financiële problemen, belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke zijn zaken die dan actueel zijn. 

Het jaar 2020 laat een duidelijke verandering zien in de administratieve afwikkeling en omgang met financiële gegevens. Het jaar 2020 is een goed jaar om te investeren en middelen te kopen en verkopen. De aardse invloed van Jupiter in Steenbok en Uranus in Stier laat mooie resultaten zien met investeringen in onroerend goed en langetermijnstrategie. Aan het einde van 2020 kan de Maagd met tevredenheid terugkijken op een goed resultaat.

Familie en Huis

Het eerste halfjaar van 2020 verloopt rustig en harmonieus voor de Maagd.

De Maansverduistering van 5 juni 2020 in Boogschutter vindt plaats in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische gebeurtenis laat deze maand en in de komende zes maanden belangrijke ontwikkelingen zien in jouw privéleven, huis en familie. Door deze positieve of negatieve ontwikkelingen ga je je realiseren hoe belangrijk familie en vrienden voor je zijn. Januari 2020 laat veel spanning zien tussen jou, kinderen en ouderen in de familie. Het kan gaan om een ​​huis, een erfenis of geldkwestie. Jij weet echter alles in goede banen te leiden. Je wil schoon schip maken met oude pijn uit het verleden en werken aan een stabiele thuissituatie. September 2020 is een ware familiemaand voor de Maagd. De beste maand van het jaar om met je gezin of familie op vakantie te gaan of activiteiten te plannen.

De relaties met broers en zussen of sommige externe problemen kunnen worden hervat met de mogelijkheid van een evenement dat na 1 november 2020 zal plaatsvinden.

De Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is de voorbode van goed nieuws voor het huis en haar bewoners, je ouders en kinderen. Vanaf dat moment tot in de zes maanden daarna komen er veranderingen in jouw woonsituatie, een renovatie, gezinsuitbreiding, een familiebijeenkomst, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd voor je familie of met personen die als een familie voor je zijn.

Gezondheid

Over het algemeen verloopt 2020 rustig voor de Maagd.

Dat heeft ook te maken met de innerlijke krachtig van Maagd. Je weet van geen opgeven, lacht je zorgen weg en die sterke houding bepaalt je gezondheid. Je bent ook weer gauw op de been mocht je ziek worden dit jaar. Het is echter raadzaam om regelmatig wat gas terug te nemen. Ontspanning en voldoende rust zijn noodzakelijk, want het grote monster stress blijft altijd een vaste factor in je leven.

Wandelen in de vrije natuur, naar de sportschool en de juiste voeding zorgen dat je het hele jaar in vorm blijft.

Mercurius is verbonden met de Maagd. Mercurius is retrograde van medio februari tot half maart, van medio juni tot half juli en van medio oktober tot medio november 2020. Wanneer Mercurius retrograde is ben je niet op je best, zo kan de Maagd dan moeite hebben met de concentratie en last hebben van stemmingswisselingen of lukt het niet om dingen te onthouden en helder te communiceren. Waterman symboliseert voor de Maagd het Huis van Gezondheid. Mars in Waterman zorgt van 31 maart 2020 tot 10 mei 2020 voor een sterke focus en mentale energie.  Juli 2020 is een introspectieve maand. Een een time-out om jezelf terug te vinden temidden van alle hectiek. Augustus 2020 is een maand van bezinning. De beste maand van het jaar om belangrijke beslissingen te nemen.

De retrograde Mars kan van begin september tot medio november 2020 leiden tot zelftwijfel, irritaties en boosheid. Iets wat Maagd al langere tijd dwars heeft gezeten moet onder ogen worden gezien.

Advies

De rode draad van het jaar 2020 zijn relaties en de manier hoe je met anderen omgaat.

Een nieuwe sociale kring en andere gewoontes betekenen voor jou niet alleen een nieuw begin, maar ook een nieuwe sterke en krachtiger jij.

In 2020 leer je jezelf door de ander kennen en weet je precies waar je staat in de wereld.

Na een enerverend jaar van leerzame lessen kan de Maagd aan het eind van 2020 terugkijken op een jaar van vervulling.

error: Content is protected !!