Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten zijn in april 2023 nog aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop gesitueerd, maar er is al een duidelijke verschuiving op gang naar de bovenzijde van de Boogschutter horoscoop waarbij de focus steeds meer komt te liggen op samenwerking, consensus en relaties.
De focus ligt in april 2023 op gezin, huis, familie, je sociale kring, liefde en zelfexpressie.
Jouw persoonlijke planeet Jupiter in Ram in het vijfde Huis van Liefde, zelfexpressie, nieuwe projecten, reizen, kinderen en genieten versterkt creatieve energie en je hartsverlangen naar liefde en erkenning. De Zonsverduistering in Ram is van grote invloed op het vijfde Huis!

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 6 april 2023 in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties van grote invloed op je sociale kring. Iets in je sociale kring komt tot voltooiing, maar het is ook tijd om los te laten als een vriendschap voorbij is.
De conjunctie van de Zon en Jupiter in Ram zijn mooie en veelbelovende dagen voor de liefde, voor een date, feestje, reisje, een romantisch samenzijn of het doen van een belofte zoals een verloving of gaan trouwen! Een nieuwe liefde kan in de komende zes maanden verder gaan groeien of voor altijd zijn. Tussen 12 en 30 april 2023 kan Venus in Tweelingen meer liefde en harmonie brengen in de vaste relatie. De single Boogschutter kan een soulmate ontmoeten!
Met Mars in Kreeft tot 20 mei 2023 is er meer fysiek verlangen naar seksualiteit en intimiteit, dus hernieuwde passie met de partner. Een zwangerschap is goed mogelijk met de impulsieve Mars in Kreeft! De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 is van diepgaande invloed op kinderen, zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn. Deze Zonsverduistering brengt veel intensiteit met zich mee, een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven is allemaal mogelijk vanaf nu en het komende halfjaar.

Familie en Huis
Mars in Kreeft vormt op 1 en 2 april 2023 een driehoek met Saturnus in Vissen en dat is het perfecte moment om een groot project af te ronden of om financiering voor een langetermijnproject als de aankoop van een huis veilig te stellen. April 2023 is niet gunstig om op reis te gaan met je gezin of familie.
Er kan in april 2023 wrijving zijn met broers, zussen en andere familieleden en ook gezinsfinanciën kunnen een probleem zijn. Kinderen in je gezin en familie doen het goed.
Saturnus reist nu tot 25 mei 2025 door Vissen (Huis van Familie en Huis) en gaat daar orde op zaken stellen.
Door Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin. Noem het gerust een letterlijke reorganisatie van je huis en jouw eigen innerlijk huis. Beperkingen met betrekking tot vroege conditionering vanuit je jeugd komen naar voren om te worden opgeruimd.
Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s komen nu aan de orde. Dit markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert zich dit als letterlijke reorganisatie van je huis.

Carrière
Saturnus in Vissen kan een uitdagende invloed hebben op de carrière van Boogschutter.
Conflicten met collega’s, klanten of management kunnen de oorzaak zijn van onzekerheid over de toekomst vertraging in doelen en besluitvorming op je werk. Zorg dat de harmonie wordt hersteld, want je hebt in deze periode anderen nodig om vooruit te komen.
Saturnus in Vissen zorgt wel voor stabiliteit, dus het blijft zoals het is en dat geeft ook rust.
April 2023 is gunstig voor studenten en academische activiteiten, maar minder gunstig voor zakelijke reizen. Deze reizen leiden niet direct tot zakelijke groei.
Door Uranus in Stier (6e Huis van Werk) moet je rekening houden met verandering van je werkzaamheden door reorganisatie of onvrede binnen je bestaande baan of je krijgt een heel andere baan of dagbesteding. Pluto in Waterman in het 3e Huis van Communicatie is gunstig voor de verkoop, studie, onderzoek, schrijven en iedere vorm van therapie.
Met de retrograde Mercurius en Ceres samen langere tijd in Maagd moet Boogschutter dan rekening houden met stress en een vertragende energie in de carrière of op het levenspad, maar biedt ook tegelijkertijd een goede tweede kans om het beter te doen.
Een terugkeer naar een oude baan of terugwinnen van klanten tot tot medio mei 2023 mogelijk door het contact te herstellen met connecties van vroeger zoals vrienden, oud-collega’s, hulpverleners of leraren die jou eerder in je leven op pad hebben geholpen.

Financiën
Met de transit van Mars in Kreeft door het 8e Huis tot 20 mei 2023 ben je niet tevreden met een situatie in je leven en probeert het te veranderen. Er kan sprake zijn van een geschil met je partner of zakenpartner over gezamenlijke financiën. Er kan ook een probleem zijn met de Belastingdienst, nalatenschap of verzekeringsmaatschappij.
In deze periode is het lastig om antwoord te krijgen op financiële vragen of de controle te krijgen over een financiële situatie. Met Saturnus in Vissen tot 14 februari 2026 wordt geld geïnvesteerd in de aankoop of verkoop van een huis, onroerend goed of het versterken van je thuisbasis, je gezin en je innerlijke basis, een reorganisatie of verbouwing.
Een goed financieel beleid en financiële buffer blijft noodzakelijk om niet in de problemen te komen. Pas op met speculaties of gokken. Ga ook geen lening aan met vrienden of kennissen of leen geen geld uit aan vrienden. Het is raadzaam om goed na te denken voordat je een grote uitgave doet.
Pas op met speculatieve activiteiten zoals aandelen. Relaties met partners en collega’s zullen onstabiel blijven, waardoor de financiële instabiliteit toeneemt. April 2023 is niet gunstig om bestaande projecten uit te breiden of voor het initiëren van nieuwe projecten.

Gezondheid
April 2023 is gunstig voor de gezondheid van Boogschutter
Door de invloed van de grote Hervormer Uranus in Stier in het zesde Huis van Gezondheid verandert je houding ten aanzien van je gezondheid. Het is goed om buiten kaders te denken en alternatieven te bedenken om gezond en fit te worden en te blijven zoals door een nieuwe vorm van sport of zuiverend dieet of alternatieve geneeswijzen.
Een belangrijk thema is om werk en privéleven in balans te brengen. Er kan sprake zijn an frustraties op je werk zoals een vervelende klant of collega.
Angst en stress hebben een negatieve invloed op jouw mentale welzijn.
Meditatie, yoga en regelmatig bewegen ondersteunen jou om mentaal en fysiek tot te blijven.
Vanaf 21 april 2023 met Mercurius retrograde in Stier (6e Huis van Gezondheid) kun je last krijgen van verkoudheid. Je lichaam roept je tot de orde wanneer er iets in je lev en niet in belang is.

Advies
Spreken is zilver, zwijgen is goud.
Neem dat gezegde ter harte in april 2023, Boogschutter.
Hou wat je denkt voor jezelf, want jouw ideeën veroorzaken alleen maar afgunst of afwijzing of je wordt niet snel geloofd. Hou rekening met rivaliteit en tegenwerking.
Anderen weten het altijd beter of denken het beter te weten.
Deze maand krijg je geheime informatie die in jouw voordeel kan zijn.
Praat je mond niet voorbij!

 

error: Content is protected !!