Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft december 2017

Algemeen
In deze periode van het jaar heb je medewerking van anderen nodig om je doelstellingen te bereiken. Je moet het hebben van je sociale vaardigheden, compromissen en flexibiliteit!
Laat jezelf voorlopig meevoeren door de kosmische stroom en laat het gebeuren, Kreeft.
De focus deze maand ligt op relaties, liefde en dagelijkse activiteiten.
Een overwegend gunstig financiële maand.

Liefde en Relaties
December 2017 is een super romantische en gezellige maand. Lange wandelingen samen, gezellig samen bij de haard. Samen delen, samen zijn. Verbinding maken met elkaar en de liefde delen, vooral in de eerste helft van december 2017. In de tweede helft van december 2017 is toewijding niet het sterkste punt van de Kreeft. Seksualiteit en intimiteit in de vaste relatie is een gevoelig thema in deze periode. Na 20 december 2017 komt de passie weer terug in de relatie.
Je bent verliefd en het is duidelijk dat je hoofd niet bij het werk is. Met Mars en Jupiter in jouw Huis van de Liefde wil je liefhebben koste wat kost. Deze maand ben je onweerstaanbaar.
Liefde wacht op je tijdens een bijeenkomst of op plaatsen waar geld is, zoals de bank.
In deze periode vindt je de liefde van je leven of zeker een spannende romance. In ieder geval is er voor de Kreeft volop actie in het Huis van Liefde en Romantiek!
De kerstdagen beloven met jouw liefdevolle vibes onvergetelijk romantisch te worden. Geen feestjes overslaan en zeg wat je voelt! Een diepe wens kan in de laatste week van december 2017 in vervulling gaan.

Familie en Huis
Door de stand van Mars in jouw Huis van Familie en Huis is er in de eerste helft van december 2017 een drukte van belang bij jou thuis. Je bent energiek bezig met klusjes.
Een nieuw interieur of renovatie of met je gezin op vakantie. Gebruik deze energie op een positieve manier! Je handelen wordt beheerst door je gevoel tijdens deze periode en daardoor ben je defensief en beschermend. Je wil de leiding nemen thuis en de baas spelen over familie.
De hoge energie aan het begin van de maand voelt als een nieuw begin. Een nieuwe carrière, een verhuizing of nieuwe relatie. Wat het ook is, Kreeft is op de goede weg.
Een vorm van meditatie brengt je in een andere dimensie waar je alle antwoorden vindt.
In de tweede helft van december 2017 kan tegenslag op het werk de sfeer thuis beïnvloeden. Maak het niet te groot en waardeer wat er is. Er komen mooie kansen en nieuwe mogelijkheden. De kerstdagen worden gezellig met familie. Tel je zegeningen, Kreeft.

Carrière
December 2017 staat niet echt in het teken van je carrière, maar er zal voldoende groei zijn.
Deze maand ben je in de gelegenheid om doelen te bereiken en dit zal resulteren in groei en financiële beloningen.
Op het moment van de Winter Equinox op 22 december 2017 begint een krachtige planetaire periode voor de Kreeft. De meeste planeten verschuiven dan naar de bovenste helft van de Kreeft-horoscoop. Het komende halfjaar staat in het teken van de buitenwereld en je carrière komt daarmee geleidelijk meer en meer op de voorgrond.
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van Werk, dienstbaarheid en gezondheid. In de komende twee weken kun je stijging van taken en projecten tegemoet zien, maar ook is een sollicitatiegesprek of nieuwe baan mogelijk. Natuurlijk zijn er ook tegenstrijdige krachten en uitdagingen in december 2017 waardoor je stress kan krijgen. Er zijn door de retrograde Mercurius in Boogschutter problemen met collega’s, tegenwerking, boosheid over het verloop van zaken op kantoor en apparatuur dat het laat afweten.

Financiën
Je financiële plaatje ziet er deze maand gunstig uit, Kreeft. De Zon symboliseert het geld voor de Kreeft. Tot 21 december 2017 reist de Zon door Boogschutter. Deze expansieve energie leidt tot meer inkomen door werk, een tweede baan, omzet en winst vanuit de eigen onderneming met daarbij een knipoog naar het buitenland. Er is reden tot optimisme.
Er is dus een toename van geld, maar je hebt ook de neiging om geld net zo snel weer uit te geven. Vanaf 22 december 2017 wordt je door de invloed van de Zon in Steenbok wat selectiever met de besteding van je geld. Deze maand zijn er inkomsten vanuit je beroep. Vanaf 21 december 2017 moet je het hebben van je sociale vaardigheden, sociale contacten en netwerken.
Van bovenaf wordt met een goedkeurende en bewonderende blik naar je gekeken en dit zal leiden tot vooruitgang in je carrière deze maand.

Gezondheid
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in jouw Huis van Onthechting en Loslaten. Je bent toe aan rust. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen. De Volle Maan brengt oude pijn aan het licht. De Volle Maan is het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om deze oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. Vermijd confrontaties op dit moment.
Maak gebruik van subtiele middelen om je doel te bereiken wanneer emoties hoog oplopen.
De Zon in Boogschutter is ondersteunend voor de gezondheid van Kreeft. De periode tot 21 december 2017 is een goede periode om jezelf bezig te houden met thema’s omtrent gezondheid.
In beweging blijven, Kreeft. Een goede workout hoeft niet lang te duren en is zo belangrijk om jezelf fit en goed te voelen. Ook een goede voeding, rust, warmte en liefde zijn essentieel voor de gezondheid van de Kreeft. Luister goed naar je lichaam. Je gezondheid vraagt vanaf 22 december 2017 meer aandacht.

Advies
De Grote Weldoener Jupiter reist op dit moment door jouw Huis van Zelfexpressie en Creativiteit. Jupiter stimuleert tot eind volgend jaar een positieve instelling op je werk. Als je gelukkig bent op je werk of met je leven, ben je ook tegen psychische problemen opgewassen. Let echter wel op je voeding, want je denkt dat het allemaal wel kan met al die lekkere zelfgebakken koekjes!
Wanneer er iets mis gaat met je gezondheid, dan is het door invloed van de Grote Jupiter ook goed mis. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Kreeft.

 

error: Content is protected !!