Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

MAAGD ♍️ juli 2024
(22 augustus – 21 september)

Algemeen
In juli 2024 vaart Maagd haar eigen koers.
Maagd trekt zich minder aan van invloeden van buitenaf gaat uit van haar eigen intuïtie.
Die zelfbewuste houding heeft een positieve uitwerking op je carrière en je dagelijks leven.
Juli 2024 is een voorspoedige maand waarin de focus ligt op carrière, netwerken, maatschappelijke doelen, buitenland, reizen, studie, relaties en liefde.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 viel in jouw Huis van Zelfexpressie, Liefde en Romantiek. Nieuwe relaties brengen je in de eerste helft van juli 2024 in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind, en helpen je in contact komen met wie je bent. Laat je met de kracht van Venus in Kreeft meevoeren op de golven van creatie en levensenergie! Deze Maanenergie wordt versterkt door een tweede Maan in Steenbok op 21 juli 2024! Een nieuwe liefdesverbinding kan tot bloei komen of (alsnog) worden beëindigd.
De spontane Nieuwe Maan in Kreeft van 5 juli 2024 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt deze maand hoop en nieuwe vriendschappen. Deze Nieuwe Maan zet de deur dus open voor nieuwe vriendschappen of zakelijke contacten die je veel goeds kunnen brengen. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media.
De retrograde Saturnus in Vissen in het Huis van Relaties is een periode om al je relaties te evalueren en Neptunus in jouw 7e Huis van Relaties onthult wie je ware vrienden zijn en wie niet. Het is tijd om de waarheid onder ogen te zien over relaties, zowel privé als zakelijk.

Familie en Huis
De transit van Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 zorgt samen met de Zon in Kreeft voor een harmonieuze sfeer bij jou thuis.
De rode Strijder Mars blijft tot 20 juli 2024 in Stier. Stier is het 9e Huis van Reizen, dus een gunstige periode om met je familie op vakantie te gaan.
In de tweede helft van juli 2024 kunnen er echter verstoringen zijn als gevolg van externe invloeden.
Vanaf 26 juli 2024 is Mercurius in Maagd en dan kan er sprake zijn van mentale onrust en misverstanden met familieleden over je carrière. Te veel of te weinig praten kan voor problemen zorgen. De professionele leven kan dus botsen met je privéleven.
Zorg voor balans, Maagd.

Carrière
De grote weldoener Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming geeft een geweldige boost voor je carrière. Jupiter in Tweelingen duidt op een belangrijk keerpunt in je carrière.
De rode Strijder Mars reist tot 20 juli 2024 door Stier (Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Cultuur) en deze energie gaat kansen creëren om je kennis uit te breiden, kennis te delen, door studie, reizen, ook zakelijke reizen.
Maagd die werkzaam is in de dienstverlening, verkoop of zorg zijn het meest succesvol in juli 2024. Juli 2024 is een gunstige maand om uit te breiden en starten met nieuwe projecten.
De maand juli 2024 laat dus een veelbelovende maand zien voor je carrière met een hogere productiviteit en vooruitgang. Toch is het goed om je houding ten opzichte van medewerkers en clientèle bij te stellen.

Financiën
De transit van Jupiter door Tweelingen is financieel heel voordelig voor jou, Maagd.
Deze transit geeft jouw carrière een boost en dat vertaalt zich in een financiële beloning zowel in je baan als in je onderneming of andere bronnen van inkomsten.
Het vinden van een evenwicht tussen persoonlijke groei en het behouden van essentiële relaties is en blijft van het allergrootste belang tijdens deze transitie.
Deze maand kunnen er lucratieve contracten worden gesloten die gunstige rendementen zullen opleveren. Een goede samenwerking ondersteunt financiële vooruitgang in zakelijke ondernemingen. Ook investeringsprojecten zijn gunstig en gaan bijdragen aan algehele financiële groei en stabiliteit. Het is raadzaam om te investeren in onroerend goed en aandelen.
Wees voorzichtig met het doen van uitgaven. Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 kan de oorzaak zijn van financiële onevenwichtigheid. Luister naar je intuïtie, dan komt alles goed.

Gezondheid
De retrograde Pluto in Waterman in het 6e Huis van Dienstbaarheid, Gezondheid en Werk vraagt Maagd om zich meer op verantwoordelijkheden te concentreren. Ten eerste ben je verantwoordelijk voor jezelf. Pluto retrograde in Waterman daagt je uit om ergonomische verbeteringen aan te brengen in je dagelijkse routine of op het werk.
Aan het begin van juli 2024 heb je door Venus in Kreeft misschien een verlangen om jezelf terug te trekken.
Door jezelf even terug te trekken krijg je helderheid en inzicht.
Geef je niet over aan sombere gedachten, het is beter om je aandacht te verleggen naar iets leuks. Een creatieve hobby, fitness, zwemmen of een dagje wellness doet wonderen.
De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 is de beste periode om op reis te gaan. Verandering van omgeving is goed om even aan de sleur van alledag te ontsnappen en te schakelen naar iets positiefs.

Advies
Juli 2024 is een geweldige maand om op reis te gaan, vooral zakelijke reizen kunnen lucratief zijn.
Vissen staat voor het 7e Huis van Relaties.
De begrenzer Saturnus in Vissen blijft tot 14 februari 2026 in het Huis van Relaties.
Door de karmische invloed van Saturnus in Vissen (Huis van Relaties) merk je dat relaties uit je leven verdwijnen zoals collega’s die afscheid nemen, nieuwe collega’s komen ervoor in de plaats.
Tijdens deze energetische ‘opruiming’ blijven alleen de constructieve, waardevolle en voedende relaties bestaan. Dit natuurlijke proces draagt bij aan jouw groei van geest en ziel, dus omarm dat proces.

error: Content is protected !!