Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten laten onafhankelijkheid en persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde zien. Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 23 november 2022 valt in Boogschutter! Van harte gefeliciteerd, Boogschutter!
De Nieuwe Maan in Boogschutter staat in het teken van jouw persoonlijke wensen en fysieke behoeften en geeft Boogschutter nieuwe energie, drive en inspiratie voor uiterlijk, stijl en houding.
De retrograde Jupiter in Vissen brengt kansen op geluk in de liefde of op professioneel of sociaal gebied.
De meeste planeten staan aan de linkerkant in de Boogschutter-horoscoop.
Een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Toch heb je de medewerking van anderen nodig om je dromen waar te maken.

Liefde en Relaties
De retrograde Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties is van invloed op alle relaties, zowel zakelijk als privé, zoals huwelijk, nauwe contacten, professioneel partnerschap, maar ook verbroken relaties en openlijke vijanden.
Mars retrograde is door het naar bovenkomen van opgekropte emoties geen gemakkelijke tijd voor relaties, Boogschutter. Wel blijft een vaste relatie stabiel. De single Boogschutter komt achter de ware achtergrond waarom in relaties dingen zijn verlopen en dat maakt de weg vrij voor nieuwe stappen. Ook in november 2022 moet je rekening houden met vertraging en uitstel op het gebied van relaties, dus zorg altijd voor een Plan B.
Venus in Boogschutter van 17 november tot 10 december 2022 is een romantische periode voor Boogschutter. Een gunstige periode om te gaan daten! In die periode is de kans groter dat Boogschutter een soulmate ontmoet of iemand ontmoet die een grote rol kan gaan spelen bij professionele activiteiten of zakelijke ondersteuning.

Familie en Huis
De laatste Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier van vorige maand oktober 2022 kan in november 2022 de oorzaak zijn van mentale onrust in de gezinssfeer. Onopgeloste problemen met broers en zussen leiden tot stress, ongemak en machtsstrijd en vragen om een oplossing.
Door de retrograde Neptunus in je vierde Huis vinden er veel ongewone en subtiele veranderingen plaats in je huis en persoonlijke leven die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die plaatsvinden in jou, in zoeken naar het ideale beeld van wat ’thuis’ zou moeten zijn, het ideale huis of het ideale gezin. Familieleden ‘verdwijnen’ of verlaten jou, hebben speciale zorg nodig, of Boogschutter is betrokken bij familieleden op enige afstand. Boogschutter kan zich in deze periode soms overweldigd voelen door verstoringen in het verkeer, boodschappen doen, bureaucratie en andere alledaagse verstoringen.
Het lijkt misschien alsof je gezin, familieleden of directe omgeving jouw groei blokkeren en deze relaties kunnen als gevolg daarvan gespannen zijn. Ook in het gezin kan er sprake zijn van machtsstrijd. Gezinsleden zijn veeleisend en niet altijd gebeuren dingen op een eerlijke manier. Laat de dingen niet op hun beloop, want dan wordt het alleen maar moeilijker. Blijf niet afwachten, maar zoek naar een oplossing.

Carrière
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 is van invloed op het dagelijks leven, dagelijkse routine, werk en gezondheid van Boogschutter. Deze Maansverduistering kan jouw mentale en fysieke gezondheid op de proef stellen als gevolg van veeleisend werk. Zoek hulp, accepteer hulp en ga het niet zelf proberen op te lossen. Verandering is nodig, vooral wanneer die verandering ook een daadwerkelijke en veilige verbetering is die beter aansluit bij jouw lifestyle, gezondheid en persoonlijke omstandigheden. Deze Totale Maansverduistering kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan of een nieuwe levensstijl.
Mars retrograde in Tweelingen kan tot 11 januari 2023 tot problemen leiden bij samenwerkingsvormen in de professionele sector, dus tijd om deze te reorganiseren.
Neem geen afwachtende houding aan op het werk, want anders blijven kansen liggen.
De tweede helft van november 2022 is de meest stabiele periode, maar je moet wel proactief blijven. Neem afstand van negatieve mensen en laat kritiek van je afglijden.
Voor de ondernemer geldt dat je de juiste prioriteiten moet stellen.
Concentreer op het belangrijkste.

Financiën
Saturnus is heerser van het Huis van Financiën.
Saturnus ‘loopt’ vanaf 23 oktober 2022 weer direct, maar dat wil niet zeggen dat de retrograde-invloed dan voorbij is. De schaduwperiode duurt wel tot 26 januari 2023 en tot die tijd moet je rekening houden met deze vertragende financiële invloed.. Blijf dus letten op de kleine lettertjes voordat je een handtekening zet onder een document!
Jouw planeet Jupiter is tot 22 november 2022 retrograde en daardoor moet je oppassen dat je niet te vrijgevig bent of teveel gaat speculeren. Het risico bestaat dat je slachtoffer wordt van oplichters of personen die jouw investering of goede intenties niet waard zijn.
Laat je niet teveel afleiden en hou je focus op wat werkelijk er toe doet zoals plannen realiseren. Luister niet naar mensen die jaloers zijn of gewoon niet in je geloven of niet geloven dat je iets groots kunt bereiken. Hou je pijlen op het doel gericht, maar hou het doel wel voor ogen.

Gezondheid
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je in de komende maanden meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven.
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid en dat versterkt de invloed van de voorgaande Zonsverduistering.
Deze kosmische gebeurtenis kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen in je dagelijks leven, dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele welzijn, zoals een dieet, gezonde voeding, lichaamsbeweging, minder stress op het werk en in je dagelijks leven om gezond te blijven. De Zon in Boogschutter is van 23 november 2022 de ondersteunende factor.
Boogschutter kan in november 2022 wel last krijgen van gehoororganen, spieren en gewrichten. Door alle mentale onrust is het goed om regelmatig afstand te nemen van situaties door naar jezelf te luisteren en regelmatig te sporten in de frisse lucht.

Advies
Jouw heersende planeet Jupiter is door retrograde weer terug in Vissen. Vissen gaat over jouw huis, familie en gezinsleven. De retrograde Jupiter vormt dan een oppositie met het Huis van Carrière en vraagt Boogschutter om tot eind december 2022 meer tijd vrij te maken voor het privé-leven of in ieder geval een balans te vinden tussen werk en privé.
Blijf wel kritisch, want niet iedereen heeft het goed met je voor. Aan het einde van november 2022 krijg je informatie waarmee je je voordeel kunt doen. Neem tijdig een beslissing voordat iemand anders dat voor je doet.

error: Content is protected !!