Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Net als vorige maand staan de meeste planeten nog aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De focus ligt op innerlijke verwerking, huis, gezin en emotioneel welzijn. In deze periode van de Nacht, de kosmische Winterslaap, ben je bezig met het opbouwen van een stevig fundament onder je carrière. De planetaire verschuiving laat zien dat de nadruk steeds meer op samenwerking komt te liggen en niet meer op persoonlijke inbreng.
De eerste helft van april 2017 is geschikt om huiselijke en emotionele problemen aan te pakken. Jouw briljante en strategische manier van denken zal je meermalen van pas komen in deze maand van doorgroei!

Liefde en Relaties
Door de energie van de retrograde Mercurius in Ram kan in de eerste helft van april 2018 een oude liefde weer contact opnemen met je opnemen of zijn er onopgeloste issues in je sociale kring. De retrograde Jupiter in het Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid vraagt je
om selectief te zijn bij de keuze van vrienden, kennissen en sociale activiteiten.
Iets of iemand moet goed voor je voelen. Ook vraagt Jupiter om eerlijk naar jezelf te kijken. Ben je niet te veeleisend naar je vrienden of zijn er bijbedoelingen? Investeer je maatschappelijk niet teveel in anderen of verwachten anderen teveel van jou?
Geef en ontvang naar verhouding.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.

Familie en Huis
De dynamische reis van de rode Strijder Mars en de energie van de Nieuwe Maan kan in april 2018 leiden tot een verlangen naar persoonlijke ruimte en dat kan tot onderlinge strijd leiden.
Mercurius in Ram is nog tot 14 april 2018 retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Problemen uit het verleden, misverstanden met familieleden, problemen met de verkoop of aankoop van een huis zijn zaken die tijdens deze periode de kop opsteken. De retrograde Mercurius periode is kosmisch bedoeld om de opnieuw verbinding te maken met familie of je eerst te richten op het afwerken van bestaande projecten thuis en oplossen van huiselijke problemen. Maak gebruik van deze periode. De Nieuwe Maan van 17 april 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing of reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of je huis te verkopen. Een ruzie tussen oudere familieleden kan deze maand tot ontlading komen, maar geeft je wel de gelegenheid om dingen recht te zetten.

Carrière
Zoals je hebt gemerkt is 2018 tot nu toe niet echt een carrièrejaar. De focus ligt ook deze maand meer op het privéleven. De invloed van Jupiter in jouw Huis van Carrière heeft vorig jaar geleid tot vooruitgang in je carrière, maar deze is misschien wel ten koste gegaan van je privé-leven en sociale leven. Deze periode van relatieve rust en stabiliteit is kosmisch bedoeld om te landen in een nieuwe werkkring of nieuwe woonplaats.
De dynamische transit van Mars door jouw teken Steenbok daagt je echter deze maand uit om het beste van jezelf naar voren te brengen. Dit de meest productieve periode van het jaar om met je creatieve inbreng dingen aan te pakken. Jouw enthousiaste houding en bereidheid tot samenwerking wordt opgemerkt!

Financiën
April 2018 is een gunstige maand voor onroerend goed transacties, om een huis of grond te kopen of te verkopen. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Familie en Huis kan echter tot financiële vertragingen leiden en een rem zetten op je plannen thuis. Tijd om financiële zaken in de familie recht te zetten. Renovaties en verfraaiing van het huis komen vanaf de tweede helft van april 2018 weer op gang. De Steenbok die vanuit huis werkt kan deze maand op de meeste inkomsten rekenen.
Er kan winst worden behaald door innovatie, gezondheidsprojecten en beleggingen.
Geld wordt uitgegeven aan het huis, huishouden, reizen, gezinsleden en apparatuur.
In de tweede helft van april 2018 moet je een beslisisng nemen over geldbesteding.

Gezondheid
De eerste helft van april 2016 is door de retrograde Mercurius het meest gunstig voor een vorm van spirituele healing. Luister naar je lichaam. Het is de tempel van je ziel.
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid.
In de eerste drie weken van april 2018 ben je extra gevoelig, maar daarna komt er verbetering.
Eet je gezond? Of ben je meer een emo-eter en ga je eten wanneer je gestrest bent? Sla je wel eens een maaltijd over?
Gezond zijn is gelukkig zijn. Zowel fysiek, mentaal en spiritueel.
Neem voldoende rust en richt je energie op wat werkelijk belangrijk is.

Advies
De Maan is de planetair heerser van jouw Huis van Relaties.
De periode van de Wassende Maan tot de Volle Maan is daarom de beste periode voor relaties en de liefde. Goede periode om op ‘jacht’ te gaan, samen iets romantisch te ondernemen of een activiteit te organiseren met vrienden.
Dat is van 17 april 2018 tot 30 april 2018. Met Afnemende Maan ben je wat meer verlegen en afwachtende houding aan. De Maan is Afnemend van 1 april 2018 tot 16 april 2018.

error: Content is protected !!