Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2024, de Jaar van de Draak, staat in het teken van interactie, liefde en relaties.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt voor Boogschutter de focus in 2024 op zelfexpressie, vriendschap, liefde, creativiteit, kinderen (ook jouw innerlijk kind), liefde, groepsprocessen en sociale betrokkenheid.
Het jaar 2024 staat in het teken van beëindiging en ongelooflijke nieuwe wendingen in de liefde.
Aan het begin van 2024 staat Mars in Boogschutter, asteroïde Ceres blijft tot 7 februari 2024 in Boogschutter en Mercurius tot 14 januari 2024.
Deze vurige energie zet de toon voor 2024! Je voelt je energiek en hebt zin in het nieuwe jaar.
Mercurius is nog retrograde op 1 januari 2024, dus het voelt alsof je aan het begin van 2024 een tweede kans wordt geboden!
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Een geweldig moment om de balans op te maken van je leven, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, te verwijderen. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
Dit geldt vooral voor de ‘vroege’ of 1e decanaat Boogschutter, die op 26 november en eerder zijn geboren.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 1 december 2024 is jouw persoonlijke Nieuwjaar en is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Tijdens deze Nieuwe Maan in Mercurius retrograde in Boogschutter, dus je krijgt een tweede kans voor wat dit jaar niet is gelukt.

Liefde en Relaties
Op 25 maart 2024 is er een Maansverduistering in Weegschaal (Huis van Vriendschappen, Groepsparticipatie en Sociale Processen). Boogschutter gaat dan sociale contacten en vriendschappen tegen het licht houden. Wie van je vrienden en sociale contacten voegt iets toe aan je leven? Wie ziet jou als bezit of wie of wat denk je dat je bezit? Wie biedt je een luisterend oor of bij wie loop je tegen een muur? Wie is je vriendschap eindelijk niet waard? In het komende halfjaar komen er veranderingen in het sociale netwerk van Boogschutter, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met waardevolle contacten.
Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 25 april 2024 in jouw 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie duidt op de terugkeer van een ex-geliefde, maar je bent wel extra voorzichtig, want in het verleden kun je zijn gekwetst.
De totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 betekent in de komende zes maanden het begin of het einde van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven.
Je herinnert je weer hoe geweldig het is om lief te hebben en verliefd te zijn!
Deze Zonsverduistering brengt veel intensiteit met zich mee, dus blijf wel gefocust op wat er gebeurt.
Vanaf 26 mei 2024 tot 9 juni 2025 reist Jupiter door Tweelingen, jouw 7e Huis van Relaties en dat is voor Boogschutter een periode van toewijding. Met Jupiter in Tweelingen worden nieuwe partnerschappen gevormd en kan een bestaande verbintenis verder groeien, dus positieve ontwikkelingen! Verbintenissen die nu worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen.
Het gaat om relaties, privé en zakelijk, dus een echtgenoot, geliefde, zakenpartner, zakelijke relaties, klanten, vrienden, therapeuten, coaches of collega’s.
Een hechte relatie kan ontgroeien of je merkt dat energie en liefde die jij investeert niets meer oplevert. Wat ook eindigt, het biedt weer ruimte voor betere verbindingen en nieuwe vormen van samenwerking. Een gunstige periode voor begeleiding en relatietherapie. Wat ook eindigt, het biedt weer plek voor betere verbindingen, een andere invulling van de relatie en nieuwe vormen van samenwerking.
Op 6 juni 2024 is er een Nieuwe Maan in Tweelingen (7e Huis van Relaties). Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen.
Op 5 juli 2023 is er een Nieuwe Maan in Kreeft in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken.
Mars reist van 21 juli tot 4 september 2024 door Tweelingen (Huis van Relaties) en geeft energie en drive om nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en samen met je partner leuke dingen te ondernemen zoals samen op reis of een project starten. Samen de schouders eronder zetten! Tijdens deze periode neem je een meer leidende rol binnen een relatie en die sterke houding kan tot spanningen leiden.
Mars reist van 5 september tot 4 november 2024 door Kreeft (Huis van Zielsprocessen en Intimiteit). Tijd om je krachten met een partner te bundelen, zowel fysiek, emotioneel en financieel. Gunstig om samen naar de notaris te gaan om financiële afspraken vast te leggen, maar het kan ook een breekpunt zijn zoals het beëindigen van de relatie, een afscheid of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Tijdens deze periode verlang je bovenal naar diepgang en intensiteit in je relaties.
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in Weegschaal, (Huis van Vriendschappen, Toekomst en Sociale Processen) en is de kosmische poort om in de komende zes maanden in de sociale kring de liefde van je leven te ontmoeten! Nieuwe vrienden gaan jouw leven veranderen. In het komende halfjaar worden nieuwe vriendschappen gevormd, aangehaald of juist verbroken wanneer deze verwaterd zijn. Deze Zonsverduistering legt de nadruk op het belang van sociaal netwerken die verband houden met je carrière. Nieuwe allianties met toekomstvisie en het verbreden van je sociale netwerk is van grote invloed voor de toekomst.
Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram (Huis van Liefde) en dat versterkt het verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent en met wie je een spirituele verbinding voelt, al het andere laat je los.
Mercurius gaat van 26 november tot 14 december retrograde in Boogschutter en tijdens deze Mercurius retrograde het gevoel hebt alsof relaties, zowel privé als zakelijk, hun angsten en frustraties op jou projecteren. In plaats van boos te reageren, is het logischer om te zwijgen en grenzen te stellen. Je hebt relaties nodig die voeden en geen energie kosten!
Op 1 december 2024 is er een Nieuwe Maan in Boogschutter en dat is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Een nieuwe look of een andere kijk op het leven zijn nu allemaal mogelijk. Wees moedig, laat nieuwe mensen toe in je leven en daag jezelf uit om nieuwe dingen te proberen. Tijdens deze Nieuwe Maan in Mercurius retrograde in Boogschutter, dus je krijgt een tweede kans voor wat aan het begin van dit jaar niet is gelukt.
Op 15 december 2024 is er een Volle Maan in Tweelingen (Huis van Relaties) Deze hekkensluiter van 2024 kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap zetten in je relatie door een belofte of aanzoek te doen, een regeling te treffen, overeenkomst of verbintenis afronden. Door gebeurtenissen ga je kritisch naar bestaande relaties kijken. Het is hoog tijd om de knoop qua ongezonde relaties door te hakken! Wat het ook in de komende weken zal worden, de verandering zal voor beide partijen een nieuwe weg zijn.

Familie en Huis
Saturnus in Vissen reist sinds 8 maart 2023 door het 4e Huis van Familie, Huis en Oorsprong.
Met Saturnus in Vissen werk je aan het versterken van je thuisbasis, je gezin en je innerlijke basis. Tijdens deze transit ben je ook in 2024 door de invloed van Saturnus in Vissen bezig met het reorganiseren, ordenen, opruimen, verbouwen, verhuizen of het oplossen van problemen in de familie. Boogschutter kan vertragingen verwachten op het gebied van gezondheid, mobiliteit en loopbaanontwikkeling.
Neptunus blijft nog tot eind januari 2026 in Vissen, dus ook in 2024 moet Boogschutter rekening houden met ongewone en subtiele veranderingen in je huis en persoonlijke leven die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die plaatsvinden in jou, in zoeken naar het ideale beeld van wat ’thuis’ zou moeten zijn, het ideale huis of het ideale gezin. Nabestaanden ‘verdwijnen’ of verlaten u, hebben speciale zorg nodig, of Boogschutter is betrokken bij familieleden op enige afstand. Dit markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en confrontatie met problemen rond conditionering en gehechtheid aan het verleden. Saturnus in Vissen brengt stabiliteit en realiteit en samen met Neptunus komt er meer duidelijkheid en worden de dingen concreet. Saturnus in Vissen is innerlijke verwerking of de “grote schoonmaak”. Karmische banden met familie of met degenen die je als familie beschouwt kunnen worden verbroken of juist versterkt. Onzekerheid wordt zekerheid.
Het innerlijke fundament wordt aangepakt om je sterker te maken voor de toekomst!
In 2024 kan er een verhuizing zijn, het kopen van een huis, gezinsuitbreiding of meer gezinsverantwoordelijkheden.
Op 10 maart 2024 is er een Nieuwe Maan in Vissen. Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf. Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken. Er kan een verhuizing zijn of veranderingen in jouw woonsituatie of gezin of bij degenen die jij als familie beschouwt.
Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen, dus dat is een dynamische periode om plannen met je huis door te zetten, een verhuizing, renovatie, een huis bouwen, huis of onroerend goed kopen of verkopen van een huis of onroerend goed.
Op 18 september 2024 is er een gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen en heeft direct betrekking op je huis en familie. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Emotionele reacties zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende kwestie te herstellen. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten.
Er kan in de komende zes maanden sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat je met je gezin op reis gaat of dat er een emotionele gebeurtenis plaatsvindt.
Wel is het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.

Carrière
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) laat goede resultaten zien voor studenten en de juridische wereld. Verkoop- en marketingtechnieken, een presentatie, opleiding, studiereis of zakenreis kan tot grote resultaten leiden. Een juridische kwestie kan voor eens en voor altijd worden opgelost. 
De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je wel of niet moet vertrouwen. Wees terughoudend met een beslissing als je twijfelt vooral over reizen, juridische zaken of sociale media, denk eerst twee keer na, het gaat namelijk om details.
Op 9 februari 2024 is er een Nieuwe Maan in Waterman en met Mars in Waterman van 14 februari tot 22 maart 2024 is dit een perfecte periode voor een presentatie of het nemen van een initiatief en je ideeën omzetten in iets tastbaars.
De lange transit van Uranus door Stier heeft sinds maart 2019 al heel wat veranderingen gebracht in jouw dagelijkse routine, dagbesteding of werkzaamheden. Het is mogelijk dat je ander werk hebt gekregen of werk hebt gevonden dat bij je past, een baan met meer uitdaging, meer zelfstandigheid en vrijheid met kans op doorgroei. Mocht het nog steeds bij het oude zijn gebleven, dan komen er onverwachte situaties met collega’s of op de werkplek die jou voor het blok zetten om dagelijkse gewoonten te doorbreken en je los te maken van oude, vastzittende patronen die je vrijheid in het dagelijkse leven belemmeren. Uranus blijft ook in 2024 in Stier!
Jupiter blijft nog tot 25 mei 2024 in Stier, dus de beste periode van 2024 om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om de werkomgeving creëren waarin jij het beste van jezelf kan laten zien.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 (Huis van Carrière en Bestemming) beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.
Deze Volle Maan is dus de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen.
Tijdens Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 moet je conflicten met collega’s zoveel mogelijk zien te vermijden. Let op details, dus alles wat je in handen krijgt moet je dubbel controleren. Een studie in het buitenland kan vertraging opleveren.
De Nieuwe Maan in Stier op 8 mei 2024 is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens.
Mars reist van 10 juni tot 20 juli, 2024 door Stier, dus net na het vertrek van Jupiter uit Stier. Mars houdt de productiviteit hoog en maakt je gepassioneerd over het werk dat je doet waarin je emotionele en financieel in hebt geïnvesteerd. Werk dat je niet leuk vindt, gaat je steeds meer tegenstaan.
Op 4 augustus 2024 is er een Nieuwe Maan in Leeuw en hiermee krijg je een tweede kans met een studie of reis of er is een leerzame gebeurtenis.
Mercurius is retrograde in Maagd van 5 tot 15 augustus 2024 (Huis van Carrière en Bestemming) , Het voelt dan door uitdagingen en vertragingen alsof je op de verkeerde weg zit.
Een voormalige collega of werkgever kan jou benaderen om je te wijzen op ander werk of biedt je een nieuwe baan aan of samenwerkingsverband. Het is belangrijk om van te voren goed na te denken of het de moeite waard is om over te stappen. Vond je het fijn bij je vorige werkgever of zakenpartner en durf je met hem of haar een nieuw project aan te gaan? Geen overhaaste beslissing nemen!
Op 19 augustus 2024 is er een Volle Maan in Waterman en daarmee kun je plannen afronden of iets delen waar je mee bezig bent geweest.
Op 3 september 2024 is er een Nieuwe Maan in Maagd (Huis van Carrière) en dat is een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
Op 15 november 2024 is er een Volle Maan in Stier en dat is een mooi moment om een werkproject af te ronden en eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Het gaat erom dat je werk hebt waar je je emotioneel mee verbonden voelt, pas dan komt er vooruitgang.

Financiën
Steenbok is voor Boogschutter het Huis van Financiën. Pluto blijft tot 21 januari 2024 in Steenbok en keert door retrograde van 1 oktober tot 19 november 2024 voor het allerlaatst terug naar Steenbok. Het einde van een lange periode sinds 2008 waarin Pluto waarschijnlijk enorme financiële transformaties en herstructurering teweeggebracht over hoe je geld verdient en waardeert, uitgeeft en investeert, je houding ten opzichte van geld en je relatie met geld, het gevoel van waarde en zekerheid. Boogschutter heeft in die jaren geleerd dat materieel bezit heel betrekkelijk, maar geestelijke en morele waarden des te meer.
Boogschutter is misschien veel kwijtgeraakt, maar heeft er veel voor teruggekregen.
Bestaande financiële problemen moeten dit jaar worden opgelost en dat gevoel kan heel sterk zijn met de Nieuwe Maan in Steenbok op 11 januari 2024 in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Boogschutter krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
De Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van slimme apparatuur, een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt.
Deze Nieuwe Maan wordt versterkt door de transit van Mars in Steenbok 5 januari tot 13 februari 2024, dus blijf gericht op het verbeteren van je financiële situatie voor de toekomst.
Asteroïde Ceres in Steenbok reist vanaf 7 februari 2024 door het Huis van Financiën en gaat daar retrograde van 14 mei tot 25 augustus 2024. Tijdens deze periode kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van onzekerheid en ontoereikendheid.
Er zijn twee opeenvolgende Volle Manen in Steenbok tijdens Ceres retrograde, op 21 juni en 21 juli 2024. Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Boogschutter. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij nodig hebt, je eigen gevoel van eigenwaarde.
Met de Nieuwe Maan 5 juli 2024 in Kreeft in het Huis van Gedeelde Bronnen spoort je aan om de balans op te maken van de financiële verplichtingen. Het samenvoegen van activa of een gezamenlijk financieel project biedt je misschien de kans om met een schone lei te beginnen, een huwelijk te sluiten of een gezamenlijke spaarrekening te openen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over een gevoel van intimiteit, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes.
Ceres in Steenbok blijft tot 7 december 2024 in jouw Huis van Financiën en vanaf dat moment komt er financiële rust en stabiliteit.
Het jaar wordt afgesloten met een Nieuwe Maan in Steenbok (Huis van Financiën) op 30 december 2024.
Een prachtig moment dat financiële kansen biedt op de drempel van 2025.
Boogschutter sluit een lastige financieel kwartaal af en kan vooruitkijken naar een gunstige financiële periode. Dit is niet alleen een Nieuwe Maan om nieuwe financiële doelen te stellen, maar ook om te waarderen wat je al hebt. Neem niet meer dan je kunt dragen.

Gezondheid
Vanaf 22 januari 2024 reist Pluto door Waterman en dat is voor Boogschutter een enorme verschuiving van grote geestelijke ommekeer en innerlijke regeneratie. Deze sterke mentale energie, focus en vaardigheden maakt Boogschutter mondiger en sterker te maken om overtuigingen aan de wereld te delen.
Pluto in Waterman laat je de dingen achter de dingen zien. Omstandigheden in je directe omgeving brengen grote veranderingen in je innerlijke belevingswereld.
Pluto blijft in Waterman tot 2 september 2024 en keert vanaf 19 november 2024 nog even terug naar Steenbok. Vanaf 20 november 2024 begint dan de lange reis van Pluto door Waterman.
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) en dat benadrukt de onderliggende mentale energie van Pluto in Waterman.
Deze Volle Maan is een mooi moment van spirituele groei, voor een studie of om op reis te gaan en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken.
Dit is het moment om iets af te ronden, een keuze te maken en vakantieplannen te maken of op vakantie te gaan. Puzzelstukjes vallen in elkaar en dat heb je nodig voor je mentale en fysieke gezondheid.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige introspectieve periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor pauze, tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Deze Volle Maan raakt je op een subtiele en spirituele manier. Hierdoor wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren en jezelf te bevrijden van complexen of belemmeringen die je verhinderden om vooruit te komen. Maak contact met je Hogere Zelf. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, jouw plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.
De transit van Mars in Leeuw vanaf 3 november 2024 en de retrograde Mars vanaf 6 december 2024 kan de aanleiding zijn dat Boogschutter zich wat down voelt, omdat je denkt dat je plannen onrealistisch en niet haalbaar zijn. Gun jezelf tijd om bij te komen en forceer niets wat je niet kunt veranderen.
In deze periode is het belangrijk om de balans te vinden tussen werk en ontspanning.
Sportieve en recreatieve activiteiten zijn met de transit van Mars in Leeuw de beste optie.
Op 1 november 2024 is er een Nieuwe Maan in Schorpioen en dat is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
De Nieuwe Maan in het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Boogschutter gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Boogschutter om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Geef echter niet alles prijs, maar hou het veilig in je hart. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je aan het eind van 2024 nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

Advies
De eerste helft van 2024 is gunstig voor carrière en inkomen.
Om echt succesvol te zijn, moet je ondernemend en volhardend zijn. Het gaat allemaal niet vanzelf en het kost tijd en moeite om de top te bereiken.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt voor Boogschutter de focus in 2024 op zelfexpressie, vriendschap, liefde, creativiteit, kinderen (ook jouw innerlijk kind), liefde, groepsprocessen en sociale betrokkenheid.
Het jaar 2024 staat in het teken van beëindiging en ongelooflijke nieuwe wendingen in de liefde en je sociale netwerk.
Thema’s uit 2004/2005 die te maken hebben met vrienden die je toen had, de groep waar je deel van uitmaakte of waar je invloed op had of door werd beïnvloed, zoals samenwerking, politieke organisaties, vriendschappen, genootschappen of organisaties keren terug, maar dan in een andere vorm.
Door de Zuidknoop in Weegschaal (het tegenovergestelde 11e Huis) krijg je de mogelijkheid om je creatieve ideeën en projecten in de groep uit te dragen. Een creatief project kan dan uitgroeien tot een lucratieve samenwerking!
Ervaringen van toen hebben je gesterkt, waardoor je nu niet meer in dezelfde valkuilen valt. Mocht je dezelfde ervaringen hebben denk dan niet ;’waarom heb ik dat nu weer?’, denk dan: ’wat wil het leven of mijn ziel me leren?’

error: Content is protected !!