Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker worden.
Tijd om wakker te worden uit je kosmische winterslaap om je innerlijke dromen en visioenen te manifesteren!
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 schenkt je de innerlijke kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt.
Februari 2019 is een drukke sociale maand! Er zijn feestjes zowel privé als zakelijk die jou toegang geven naar vooruitgang.
Er dienen zich geweldige kansen aan die met beide handen aangepakt moeten worden.

Liefde en Relaties
De eerste helft van februari 2019 belooft heel romantisch te worden voor de Leeuw.
Je aantrekkingskracht is groot en je weet precies hoe je een onvergetelijke indruk te maken op anderen. Creatieve zelfexpressie van welke aard gaat als vanzelf. De single Leeuw vindt de liefde tijdens een feestje, bijeenkomst of via een datingsite! De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk! Gezinsuitbreiding staat deze maand ook in de sterren geschreven! De tweede helft van de maand staat in het teken van je sociale leven en vriendschappen. Je gaat je sociale kring verder uitbreiden. Je vindt het heerlijk om met vrienden urenlang te praten over het leven. Aan het eind van februari 2019 kunnen er wat conflicten zijn in de relatie, maar je weet deze problemen met een grote dosis charme te omzeilen of een oplossing te vinden.

Familie en Huis
In februari 2019 staat er door de invloed van Mars in Ram een gezamenlijke actieve reis op het programma. Februari 2019 laat je ook zien hoe belangrijk het is om een stabiele en veilige thuissituatie te hebben.
Jouw thuis is jouw veilige haven om aan te leggen als je moe bent na aan lange reis. Jouw gezin is jouw prioriteit bij alles wat je doet, want je kunt niet zonder hun warmte en betrokkenheid.
Februari 2019 gaat over samenwerking. Samenwerking thuis is de geoliede machine die alles draaiende houdt. Deze maand zijn er klusjes thuis die je niet alleen kunt doen. Wat is er dan fijner om samen de handen uit de mouwen te steken?

Carrière
Het dierenriemteken Leeuw wordt geregeerd door de Zon. Daarom werkt iedere Zonsverduistering zo krachtig uit voor de Leeuw. De Zonsverduistering van 6 januari 2019 viel in jouw Huis van Werk en laat deze maand de start zien van een nieuw project op je werk, een nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Het is de kosmische poort naar een periode van zes maanden waarin samenwerking de hoofdtoon zal voeren. Een geweldige periode voor je studie en meer kans op een baan als je gaat solliciteren.
Je bent vastberaden en optimistisch om je doelen te gaan bereiken.
Februari 2019 is een gunstige maand voor de studerende Leeuw. Het is mogelijk dat je deze maand een educatieve reis gaat maken. Een zakenreis legt je geen windeieren.

Financiën
De periode vanaf 19 februari 2019 is een gunstige financiële periode. Door ontwikkelingen in je carrière komt er voldoende geld binnen.
De Volle Super Maan in Maagd van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Dit laat voor de volgende maand meer geld zien door salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming. In de eigen onderneming zijn er nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. Er zijn openstaande facturen te betalen of tegoeden te innen. De tijd is gekomen om belangrijke financiële beslissingen te nemen zoals bezuinigen of financiële maatregelen te treffen. De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond moet worden.

Gezondheid
Steenbok staat voor jouw Huis van Gezondheid. Er zijn wel drie Verduisteringen in Steenbok dit jaar en alle drie vallen ze in jouw Huis van Gezondheid.
Deze kosmische poorten duiden op het belang om het roer om te gooien. De Zonsverduistering van 6 januari 2019 viel in Steenbok. Een gebeurtenis leidt tot veranderingen in je lifestyle of dagelijkse routine zoals het volgen van een dieet, trainingsplan of therapie.
Lichaam, ziel en geest zijn één.
Ontspanning, gezonde en gevarieerde voeding en creatief bezig zijn, is cruciaal om tot rust te komen en fit te blijven.

Advies
Samenwerking is het toverwoord, maar de persoonlijke benadering is van het allergrootste belang om zakelijk en persoonlijk succes te boeken.
Probeer variatie en creativiteit in je dagelijks leven aan te brengen bijvoorbeeld in je trainingsschema en in je voedingspatroon.

error: Content is protected !!