Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in deze periode aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop. De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding, evaluatie en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
Oktober 2022 staat in het teken van huis, gezin, carrière, onderwijs en financiën, gezondheid en liefde en het vinden van evenwicht tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen.

Liefde en Relaties
Oktober 2022 biedt perspectief op liefdesgebied voor de single Maagd, vooral in het midden van de maand moet je opletten! Je mag niet aan de zijlijn blijven staan, toon wel initiatief! Iemand in je directe nabijheid heeft belangstelling, dus zoek het niet te ver. Voor de Maagd in een vaste relatie of met een gezin kunnen er deze maand wat complicaties zijn doordat aandacht moet worden verdeeld tussen privé en carrière of kinderen. Werk en carrière mogen in geen beding van invloed zijn op je relatie. Onverschilligheid en najagen van een carrière kan killing zijn voor de relatie.
Niets is meer belangrijk in een relatie dan betrokkenheid, vertrouwen en wederzijdse liefde.
Liefde is een werkwoord, dus zorg voor een goede balans. Het is mogelijk dat je verkeerd begrepen wordt. De retrograde Jupiter keert vanaf 29 oktober terug naar Vissen en blijft dan tot 20 december 2022 in het Huis van Relaties en dat maakt veel goed. Hou wel rekening met de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen in het Huis van Relaties. Tot maart 2025 komen er door de illusie van Neptunus mensen op je pad die te mooi lijken om waar te zijn. Er kan sprake zijn van wantrouwen versus de schijnbare perfectie of je denkt dat er dingen geheim worden gehouden, zowel privé als zakelijk.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres blijft nog tot half december in Maagd en met deze voedende, ondersteunende energie voelt Maagd zich geaard, gecentreerd en zelfverzekerd om deze energie weer door te geven aan degenen die dat nodig hebben.
Door de gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 in het Huis van Communicatie, transport, onderwijs, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving verandert in het komende halfjaar de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Door de Zonsverduistering in jouw Huis van Communicatie wordt het gemakkelijker om te communiceren op school, met buren en naaste familieleden en te zeggen wat je denkt. Er komen veranderingen op school of in de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.

Carrière
Mars in Tweelingen (Huis van Carrière) is een gunstige transit voor je carrière en maakt ambitieus en gedreven. Mars gaat echter retrograde vanaf 30 oktober 2022 en dat betekent dat je rekening moet houden met de schaduwperiode. Mars retrograde is een stabiele periode, heroverweegt, herschikt, repeteert. Je moet harder werken en meer je best doen. De sleutel is om in spelen op de behoefte van anderen, begeleiding en ondersteuning bieden. Een voorbeeld zijn. De eerste tien dagen van oktober 2022 kunnen stroef verlopen. Ook de ondernemer moet meer inspanning leveren voor hetzelfde resultaat. In de eerste drie weken van oktober 2022 reizen Venus en de Zon door Weegschaal en dat is tocht een gunstige periode om zakelijke deals te sluiten, contracten te ondertekenen of zakelijke allianties te sluiten.
Vanaf het eind van oktober 2022 tot eind november 2022 komt de nadruk op het buitenland te liggen met zakelijke reizen, bedrijfsgerichte trainingen in het buitenland of uitwisseling van werknemers.

Financiën
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 viel in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er in oktober 2022 goede financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of om je financiële administratie op orde te krijgen. In de eerste drie weken van oktober 2022 reist Venus samen met de Zon door Weegschaal (jouw Huis van Financiën). Gunstige periode om zakelijke deals te sluiten, te onderhandelen, contracten te ondertekenen of zakelijke allianties te sluiten.
De beste dag is 18 oktober 2022.
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De Volle Maan belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde.
In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening, dividend of rendement vanuit beleggingen. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Oktober 2022 biedt de Maagd dus ongekende financiële kansen. Blijf wel strategisch deken en blijf geaard in alles wat je doet.

Gezondheid
In oktober 2022 vindt het laatste vierkant plaats tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier, dat voor zoveel onverwachte en stressvolle momenten in vorig jaar 2021 heeft geleid.
Met dit laatste vierkant wordt Maagd uitgedaagd om grote emotionele en fysieke opruiming te houden van alles wat vorig jaar is blijven hangen. De transit van Saturnus in Waterman tot 7 maart 2023 (Huis van Werk) legt de lat hoger voor Maagd en dat leidt tot extra verantwoordelijkheden, vertraging, werkdruk en stress.
Maagd kan door de invloed van de retrograde Saturnus in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht.
Je gezondheid is ook hard werken! Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken.

Advies
Interessante en langverwachte carrière mogelijkheden komen tegen het einde van 2022, dus sla in oktober 2022 geen uitnodiging af voor een zakelijke bijeenkomst of feestje.
Vertrouw op je zesde zintuig. Geef geen kostbare informatie prijs.
Omarm de verandering om het volgende jaar met een schone lei in te gaan. Hou wel rekening met onvoorziene omstandigheden op je werk met leidinggevende en in het dagelijks leven. Wat er ook gebeurt, laat het gebeuren want het zal je uiteindelijk bevrijden.

error: Content is protected !!