Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Boogschutter-horoscoop. Een periode waarin je carrière en op wereldse doelen bent gericht. Een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen.

De focus in september 2019 ligt op je carrière, je privéleven, sociale leven en je financiële situatie.

Liefde en Relaties

September 2019 is vooral een sociale maand, Boogschutter. Een maand van feestjes, netwerken en sociale bijeenkomsten. In de vaste relatie is een eenmaal ingenomen standpunt moeilijk om vanaf te wijken. Je kunt echter niet verwachten dat jouw partner zijn of haar leven leeft zoals jij dat wil. Iedereen heeft recht op vrijheid en persoonlijke ruimte. Neem een objectieve stap terug en kijk eerst eens naar jezelf. Jupiter is jouw persoonlijke planeet. Jupiter is weer direct in Boogschutter en dat betekent een enthousiaste tijd om nieuwe vrienden te maken of een spannende date! De single Boogschutter vindt een nieuwe liefde op de werkplek of tijdens het daten.

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en laat ook in oktober 2019 een sociale en naar buiten gerichte energie zien. Iemand in jouw directe omgeving koestert speciale gevoelens voor jou.

Familie en Huis

De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In je familie komt iets tot voltooiing of zijn er plannen om verhuizen, is er huis verkocht of gekocht of is er een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Er kan sprake zijn van een sportief evenement, een reisje, een kinderfeestje of het organiseren van een recreatief evenement met kinderen. De Volle Maan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden. Aan het eind van september 2019 keert de rust vanzelf weer terug.

Carrière

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 viel in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt in september 2019 vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie, erkenning of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe studie, nieuwe investeerders of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen. September 2019 kan echter een stressvolle maand zijn voor je carrière en op persoonlijk vlak, want je staat op een keerpunt.

Vanaf 12 augustus, 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens deze periode verandert je houding ten aanzien van werk. Je verandert van baan, een baan met minder stress en meer vrijheid. Vanaf 23 september 2019 met de Zon in Weegschaal krijg je veel fysieke energie en dat is goed nieuws voor sportieve prestaties en alles wat kracht en dynamiek vereist.

Financiën

September 2019 is een gunstige financiële maand voor de Boogschutter.

Steenbok symboliseert het Huis van Financiën voor Boogschutter. Tot 19 september 2019 is Saturnus nog retrograde in Steenbok. Ook Pluto is deze maand nog retrograde in Steenbok, dus september 2019 is een maand waarin financiële plooitjes recht gestreken dienen te worden. Een gunstige periode voor investeringen zoals de verkoop en aankoop van onroerend goed. Er kan sprake zijn van promotie, een bod op een huis of kan er sprake zijn van een verhuizing door een nieuwe baan.

De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 viel in jouw financiële achtste Huis. Er komen in deze periode geldkwesties met betrekking tot gedeelde bronnen aan het licht.

Gezondheid

De gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 geeft ook in september 2019 een hoge energie en die moet worden gekanaliseerd in fysieke activiteiten, dus ga sporten, fietsen, wandelen, zwemmen. Je voelt je echt een stuk beter dan urenlang te gamen of te werken achter de PC. Zorg voor een harmonische relatie met familieleden en vrienden, want emotionele onrust is nadelig voor je gezondheid. In de eerste drie weken van september 2019 is je gezondheid wat schommelend. Je immuunsysteem is minder sterk waardoor je vatbaar wordt voor verkoudheid of griep. Om dit te voorkomen, moet je veel water drinken, gezond eten en voldoende rust en ontspanning nemen. Vanaf 12 augustus 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens die periode ga je veranderingen aanbrengen in je werkpatronen en verplichtingen, want als je dat niet doet, kun je ziek worden als gevolg van stress.

Advies

September 2019 kan een stressvolle maand zijn voor je carrière en op persoonlijk vlak, want je staat op een keerpunt. Het is een hele drukke tijd voor je zowel zakelijk als privé en dat eist haar tol. Neem een time-out nemen om goed na te denken wat je wil. Een reis brengt je de inzichten die je nodig hebt. Op 17 september 2019 staat Venus tegenover Cheiron in Ram (jouw blinde vlek en zielenwond). Je krijgt dan een gewaarwording over vriendschappen of liefde waardoor iets duidelijk wordt. Tijd om een relatie te verbreken om jezelf te helen.

Aan het eind van september 2019 is er goed nieuws!

error: Content is protected !!