Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen augustus 2017

Algemeen
Deze maand vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats in de Vissen-horoscoop. De carrière en de buitenwereld gaan in de komende maanden een belangrijke plaats innemen. In augustus 2017 ligt de focus nog op privéleven en emotionele zaken. Voor de komende maanden moet de balans worden gevonden tussen carrière en een gelukkig gezinsleven.

Liefde en Relaties
Augustus 2017 staat in het teken van samenwerking, ook in alle vormen van relaties die je hebt. In je liefdesrelatie, met collega’s op het werk en zakelijke relatie. Het onderhouden en behouden van goede samenwerkingsverbanden. Het is geven en nemen. De manier waarop je relaties onderhoudt, is cruciaal. In jouw omgeving krijg je ook te maken met tegenwerking, dus op het werk is samenwerken eigenlijk hard werken om de relatie goed te houden. Mercurius is vanaf de tweede helft van augustus tot begin september 2017 retrograde in jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode steken oude relatieproblemen de kop op of keert een oude liefde terug in je leven.

Familie en Huis
Augustus 2017 is een maand die in het teken staat van het verleden. Mercurius is de heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Mercurius in Maagd gaat vanaf 13 augustus 2017 tot 4 september 2017 retrograde.
Tijdens die periode worden er in je gezin en in de familie herinneringen opgehaald, maar ook oude koeien uit de sloot gehaald. Maak er het beste van, Vissen. De korte periode van de retrograde Mercurius is bedoeld om schoon schip te maken, dus blijf niet te lang in het verleden hangen. Wat geweest is, is geweest en daar mogen we van leren. Stel duidelijke grenzen, ook wanneer iets tot het verleden behoort.

Carrière
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Werk. Deze maand ben je bezig op het werk om jouw werkomgeving praktischer en productiever te maken door ergonomische toepassingen! Zoals je weet is samenwerking is het sleutelwoord deze maand en in de komende maanden. Op het werk kun je echter te maken krijgen met tegenwerking in plaats van samenwerking. De Zonsverduistering van 7 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Werk. Ook Mars reist van eind juli tot begin september 2017 door jouw Huis van Werk. Dit laat de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan en meer opdrachten in je onderneming door je sociale contacten. Door de retrogradewerking van Mercurius moet je eerst alles verifiëren voordat je hier mee aan de slag gaat. Ook werkt dit positief uit voor de Vissen in creatieve beroepen!

Financiën
Er is verbetering in de financiële situatie, maar waakzaamheid blijft geboden. Het geld groeit niet aan de bomen en het is eerder uitgegeven dan verdiend. Je mag rekenen op de financiële steun van je vaste partner. Augustus 2017 is bij uitstek geschikt om bestaande leningen af te lossen of schulden. De invloed van Mercurius retrograde brengt je in de gelegenheid om je financiën in kaart te brengen, te herzien en de nodige verbeteringen aan te brengen. Wees voorzichtig met investeringen, want volgende maand is er een financiële uitdaging.

Gezondheid
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 in het Huis van Kosmisch Bewustzijn is het energetisch vervolg op de Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017. Deze kosmische gebeurtenis brengt je terug naar je verleden en de noodzaak om oude emotionele bagage los te laten. Hierdoor heb je meer behoefte om jezelf terug te trekken van alle drukte van alledag om voor jezelf te bepalen wat je dromen zijn. Om je dromen te verwezenlijken is er veel werk te verzetten, Vissen.
De eerste drie weken van augustus 2017 laat door de Zon in Leeuw een schommelend beeld zien in je energiepeil. Je kunt stress ervaren, omdat er uitdagingen zijn in relaties en je zo je best doet om alles bij te benen op het werk. Je hebt ontspanning en rust nodig dan. Op tijd naar bed, regelmatig naar de sauna, een massage en gezonde voeding kan bijdragen om jezelf beter te voelen. Neem tijdig afstand als iets of iemand je teveel wordt.

Advies
Augustus 2017 is maand met de nadruk op samenwerking, maar dat betekent ook dat je regelmatig water bij de wijn moet doen. Ook de tweede helft van augustus 2017 zal in het teken staan van samenwerking. De Maan symboliseert je liefdesleven. Wanneer de Maan in haar Wassende fase is dat is van 24 juli 2017 tot 6 augustus 2017, ben je meer open en flirterig. Je durft dan veel meer. Met Afnemende Maan (dat is vanaf 8 augustus 2017 tot 20 augustus 2017) ben je meer verlegen. Je mag je alvast verheugen op de Volle Maan in Vissen van 6 september 2017!

error: Content is protected !!