Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal februari 2017

Algemeen
Maar liefst twee Verduisteringen deze maand. Deze Verduisteringen zijn allebei van invloed op je carrière, gezondheid en dagelijks werk. Deze Verduisteringen duiden op gebeurtenissen die op dit gebied tot veranderingen gaan leiden. Niets om je zorgen over te maken, want deze zijn kosmische aanwijzingen dat er iets ten goede gaat veranderen! Alle veranderingen zijn groeimogelijkheden, Weegschaal.

Liefde en Relaties
Vanaf 4 februari 2017 reist jouw planeet Venus door jouw Huis van Relaties. Venus gaat begin maart 2017 retrograde, dus Venus blijft hier wel vier maanden! Tot begin juni 2017 ga je bouwen aan een goede relatie. In ieder geval werken aan de relatie! Jouw huwelijkspartner of geliefde heeft bijvoorbeeld misschien niet de goedkeuring van je familie en dat geeft spanning. Een echte uitdaging om de weg vrij te maken om samen verder te kunnen. Liefde is een werkwoord. Dit spreekwoord geldt als nooit te voren met Venus in Ram! Soms moet je vechten voor de liefde. De vrijgezelle Weegschaal vindt deze maand de liefde dicht bij huis. Ook in een vaste relatie blijf je liever samen gezellig thuis. Weg van alle drukte. De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Vrienden gaan door zwaar weer en vanaf dat moment zal blijken wat ware vriendschap is.

Familie en Huis
Net als vorige maand staan de meeste planeten nog aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nachtkant. Dus ook deze maand ligt de focus op huis, familie en emotioneel welzijn. Hier ga je opbouwen. Door het fundament onder je privéleven te verstevigen bouw je aan een succesvolle carrière. Het gaat om het vinden van oplossingen in je priveleven om rust te creëren. Zodat je je kunt richten op je carrière. Het wil niet zeggen dat je het niet druk hebt deze maand, daarom is het vinden van de balans tussen werk en privé-leven zo belangrijk nu.
Een succesvolle carrière is pas mogelijk als thuis alles reilt en zeilt.
Creativiteit vormt een belangrijke schakel in het geheel. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, maar ook ben je creatief bezig thuis. Het mooiste zou zijn als je van je hobby je werk zou kunnen maken!

Carrière
Met de meeste planeten aan de rechterkant van de Weegschaal horoscoop is de weg van samenwerking de weg naar je doel. Door jezelf aan te passen en met de medewerking van anderen bereik jij je carrièredoelen. De werkzoekende Weegschaal is succesvol bij het solliciteren. Ook het netwerken en recreatieve activiteiten zijn mogelijkheden om werk te vinden. Je krijgt een verrassende aanbieding tijdens een feestje, sportevenement of een avondje uit. Door de invloed de kosmische energie van Uranus in Ram en de beide Verduisteringen kun je deze maand problemen krijgen met computers, mobiele en technische apparatuur. Hou er rekening mee dat apparatuur of software moet worden vervangen. Zorg voor een goede back-up. De Maan heerst over je Carrière. Elke Maansverduistering is van invloed op de carrière. De Maansverduistering van 11 februari 2017 brengt grote veranderingen in de bedrijfsvoering van het bedrijf waar je werkt, in je onderneming, personeelsvereniging of vakbond. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Werk. De Zonsverduistering brengt duidelijkheid in jouw situatie op de werkplek en in je relaties met collega’s.

Financiën
Februari 2017 is stabiele financiële maand. Er is een verbetering gekomen in jouw inkomsten of deze blijft nog lange tijd stabiel. In de eerste drie weken van februari 2017 zijn er positieve vooruitzichten. Goede periode voor het doen van een investering. Er komt voldoende geld binnen. Er zijn naast jouw eigen inkomen ook inkomsten van je geliefde, zakelijk partnerschap of huwelijkspartner. Vooral in de eerste helft van februari 2017 spelen sociale verbanden een belangrijke rol in de financiële positie.

Gezondheid
Venus blijft nog tot 3 februari 2017 in jouw Huis van Gezondheid en Werk. Gezondheidsprobleem in de eerste week van februari 2017 hebben te maken met stress op het werk. Je krijgt namelijk te maken met verstoringen op de werkplek en zoals je weet is stress niet goed voor je.
Voldoende rust, maar ook regelmatige lichaamsmassages en een zuiverend dieet. Lichaam, ziel en geest zijn een, dus holistische therapieën zijn raadzaam. Niet te veel piekeren. Gebruik je energie op de juiste manier. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Gezondheid. In de komende zes maanden ga je veranderingen aanbrengen in je lifestyle om je gezondheid te verbeteren. Het is mogelijk dat je ander werk gaat zoeken mocht je niet happy zijn met het werk dat je doet of er komen aanpassingen op de werkplek ten behoeve van je gezondheid. Een koerswijziging dus. De Zon is verbonden met het Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen, dus in de komende 6 maanden kunnen er diepgaande veranderingen zijn met betrekking tot de gezondheid van je vrienden, groepen of verenigingen waar je deel van uitmaakt.

Advies
De Maan is heerser van jouw Huis van Carrière. De Maan is van 1 tot 10 februari 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf 28 februari 2017. De Maan is Afnemend van 13 tot 24 februari 2017. Dus gebruik de Wassende fase om carrièredoelen te verwezenlijken. De fase van de Afnemende Maan is geschikt om zaken af te werken of losse eindjes aan elkaar te knopen.

error: Content is protected !!