Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Vissen augustus 2019

Algemeen

Er vindt inmiddels een opwaartse planetaire beweging plaats naar de bovenzijde van de Vissen-horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. Sociale contacten en aanpassingsvermogen zijn de sleutel om gewenste doelen te bereiken.

Jouw persoonlijke charme is jouw geheime wapen, in je carrière en in het dagelijks leven.

In augustus 2019 ligt de focus op werk, gezin, kinderen, relaties, sociale vaardigheden en je sociale leven. Geduld is een thema, want in deze periode ben je afhankelijk van de medewerking van anderen om carrièredoelen te bereiken. 

Liefde en Relaties

De single Vissen kan verliefd worden tijdens het werk. Durf je emoties te tonen! De single Vissen voelt zich deze maand aangetrokken tot types die net een beetje anders zijn of tegenovergestelde eigenschappen vertonen. Dus het is zoeken naar de uitdaging, ook in de vaste relatie. Vissen krijgen vele kansen, maar zoals gezegd gaat alles door de retrograde planeten trager. Heb geduld. Vanaf 18 augustus 2019 reist Mars door Maagd, vanaf 22 augustus 2019 volgt Venus in Maagd en vanaf 23 augustus 2019 volgt de Zon in Maagd. Maagd symboliseert voor Vissen het Huis van Relaties! Ook de Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Met een grote planetaire bezetting in het Huis van Relaties komt er iemand op je pad die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, gezinsuitbreiding, een nieuwe vriendschap, een zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!

Familie en Huis

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 was van invloed op kinderen. Door deze invloed ligt hierdoor de focus de focus op kinderen, kinderen van je partner, kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. In het leven van je kinderen of kinderen uit jouw omgeving zijn er belangrijke ontwikkelingen. De Zonsverduistering van 10 januari 2020 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen. Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius was vorige maand retrograde en hierdoor hebben projecten thuis vertraging opgelopen. Augustus 2019 is een gezellige familiemaand. Kinderen gaan naar een andere school en laten mooie prestaties zien. Augustus 2019 is geen gunstige maand om te gaan reizen met het gezin. 

Carrière

De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Vissen is dit een geweldig moment om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan of erkenning te krijgen voor je werk. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren. Augustus 2019 is een gunstige maand voor de studerende Vissen, zoals het slagen voor een examen of het krijgen van een studiebeurs. Netwerken en samenwerken is de sleutel tot succes, Vissen.

Financiën

Augustus 2019 laat een financieel schommelend plaatje zien. Geen financiële risico’s nemen deze maand, vooral niet in de eerste drie weken van augustus 2019. 

Het is raadzaam om spaarzaam te zijn. Je moet voorzichtig zijn met financiële adviezen, ga bij alles af op je gevoel. Het is belangrijk dat je eerst oude schulden aflost voordat je aankopen doet die je jezelf niet kunt permitteren. In de eigen onderneming wordt je geconfronteerd met financiële conflicten met werknemers of er is een financieel meningsverschil met je baas, oudere collega’s of hogergeplaatst persoon.

Gezondheid

Het is belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf, Vissen. Te hard en te lang werken veroorzaakt stress en zoals je weet is stress de grootste boosdoener. Het is beter om tijd vrij te maken om te gaan sporten. Door te sporten denk je niet aan je werk en worden je spieren getraind, ben je ontspannen en krijg je meer energie! Gewoon “nee ” zeggen wanneer iets teveel voor je is. 

Nee zeggen ja zeggen tegen jezelf! De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies

In de drukke maand augustus 2019 heb je niet zoveel tijd voor de liefde. Jouw aandacht wordt opgeëist voor je drukke werkzaamheden waardoor er niet veel tijd overblijft voor elkaar. 

In de vaste relatie kan dit tot conflict leiden, maar met een beetje water bij de wijn weet je een conflict gemakkelijk te omzeilen.

Stel niet uit wat je vandaag kunt doen. Ook dat vervelende administratieve klusje. Het voelt echt beter als je iets goed hebt afgewerkt. Niet alles tegelijk doen, maar in je eigen tempo. Beloon jezelf wanneer het af is, dat voelt goed!  Neem de hulp aan die oudere persoon aan het begin van de tweede week van augustus 2019.

error: Content is protected !!