Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram juli 2017

Algemeen
Juli 2017 is de maand waarin je het evenwicht tussen werk en plezier moet zien te vinden.
De focus deze maand ligt op liefde, familie en huis. Samenwerking en het aanpassen aan mensen en situaties wordt in juli 2017 en de komende maanden een belangrijk thema.

Liefde en Relaties
Juli 2017 is de maand waarin de liefde hoogtij viert. Het is net alsof je op wolkjes loopt. Vlindertjes in je buik! Je vindt romantiek tijdens een vakantie of op een feestje. De eerste drie weken van juli 2017 zijn licht, luchtig en vluchtig. Vanaf 23 juli 2017 krijgt de liefde een serieus tintje. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Vanaf dit moment wil je niet meer alleen zijn! Mooie periode voor een spannende date of meer romantiek in je relatie. Dus boek dat leuke hotelletje samen voor onvergetelijke en liefdevolle momenten. Omarm dat heerlijke gevoel van verliefdheid. In de laatste week van juli 2017 zijn er wat meningsverschillen, maar met jouw liefdevolle aanpak waait ook deze boze bui weer over.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Misschien ben je bezig met het opnieuw inrichten van je huis of met een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. In de eerste helft van juli 2017 is het heel belangrijk om je emoties te delen met familieleden en geliefden zodat de lucht kan worden geklaard. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 laat zien dat kinderen een prominente rol innemen. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook komt er ruimte voor jouw eigen innerlijk kind. Juli 2017 is over het algemeen een maand om de relatie met familieleden te harmoniseren en achterstallige karweitjes te doen.

Carrière
De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Deze maand komt er een verandering in jouw carrière of maatschappelijke positie. Het is de opmaat naar een periode waarin innovatie op het werk een prominente rol gaat spelen. Maar eerst moet je orde op zaken stellen in je privé-leven dat vooral te maken heeft met kinderen of het opvoeden van kinderen. Belangrijk is dat je in juli 2017 huiselijke problemen niet meeneemt naar het werk.
De tweede helft van juli 2017 verloopt beter voor wat betreft je carrière. In de derde week van juli 2017 is er goed nieuws waardoor je aan het denken wordt gezet. Misschien is het tijd om een carrieremove te plannen? Voor nu toch nog even terughoudend zijn met een zakelijke aanbieding.

Financiën
Juli 2017 is een gunstige financiële maand. Vooral het begin van juli 2017 is gunstig met de aanwezigheid van Venus in jouw Huis van Financiën. De hele maand juli 2017 mag je vertrouwen op je financiële voelsprieten. Ondanks de grote planetaire aanwezigheid in het vijfde Huis deze maand is het toch raadzaam om terughoudend te zijn met speculatieve investeringen. Niet alles is goud wat er blinkt.

Gezondheid
De eerste drie weken van juli 2017 laten zien dat je veel rust en ontspanning nodig hebt.
Tijdens deze periode is het goed om met een dieet of sport te beginnen. Deze maand is het belangrijk dat je emoties niet onderdrukt. Huil wanneer je verdriet ervaart. Lach hardop wanneer je je gelukkig voelt. Ga naar buiten en maak een wandeling in de tuinen van Moeder Natuur. Door contact te maken met de Aarde komt je weer in contact met jezelf en je lichaam. Door regelmatig je work-out te doen gaat het stukken beter met je!

Advies
Juli 2017 is geen gemakkelijke maand voor de Ram. Het gaat allemaal wat traag voor jouw gevoel. Meermalen zul je een beroep moeten doen op je aanpassingsvermogen. Maak plannen in de eerste drie weken van juli 2017. Vanaf 23 juli 2017 zul je namelijk merken dat gestelde doelen makkelijker te verwezenlijken zijn. Ook al is er sprake van stress begin deze maand, blijf rustig!

error: Content is protected !!