Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram mei 2017

Algemeen
Mei 2017 is de maand van de liefde en de romantiek. Ook financieel gezien een geweldige maand waarin je de vruchten mag plukken van gedane arbeid. Het vinden van evenwicht is echter het thema deze maand. Vrede thuis is vrede op het werk. Vrede in jezelf is vrede in de relatie.
Onafhankelijkheid is jouw motor. Je doet het helemaal zelf en de wereld lacht je toe.

Liefde en Relaties
Met de hartverwarmende ondersteuning van Venus in Ram en Jupiter in Weegschaal is mei 2017 een liefdevolle maand. De tweede helft van de maand ziet er helemaal geweldig voor je uit. Vanaf 10 mei 2017 reist de Noordermaandknoop door Leeuw en daarmee door jouw Huis van de Liefde! Het is mogelijk dat de Ram goed nieuws krijgt te horen over de komst van een kind! Een spannende ontmoeting kan uitgroeien tot een mooie en voedende relatie. In de tweede helft van mei 2017 ga je samen uit naar het theater of naar de film, samen uit eten of naar een concert of museum! Op samen romantisch wandelen in het park.. Ben je verliefd en durfde je niet de stap te wagen? Bel hem of haar op of stuur een berichtje. Waar wacht je nog op?

Familie en Huis
Jouw carrière en ondernemingslust eisen hun tol. Jouw privéleven komt op de tweede plaats en dat is niet goed. Het is van het allergrootste belang dat je evenredig veel aandacht geeft aan je privéleven en familie. Ze hebben jou nodig! Betrek je familieleden bij alle zakelijke beslissingen. Je huis, gezin en familie spelen een belangrijke rol. Het is het fundament onder een succesvolle carrière. De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. De beste periode om thuis bezig te zijn is de periode van de Wassende Maan. Dat is van 1 mei tot 10 mei 2017 en vanaf 25 mei 2017.

Carrière
Mei 2017 ziet er geweldig uit voor de carrière. Zakelijk gezien is er grote vooruitgang te boeken deze maand. Bestaande opdrachten en nieuwe opdrachten maken deze maand tot een ware uitdaging. Mei 2017 gaat al veelbelovend van start. Je weet je boodschap goed over te brengen en dat zie je vertaald in meer werk en promotie. Ook mag je de vruchten plukken van jouw inzet in de afgelopen maanden. Je weet met jouw originele aanpak voor alles wel een oplossing te vinden. Jouw eerlijkheid en openheid wordt door jouw baas, collega’s en klanten zeer op prijs gesteld en beloond.

Financiën
Deze maand worden er uitgaven gedaan voor je huis, gezin en sociale activiteiten. Er komt geld vanuit het buitenland of via sociale contacten. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 viel in het Huis van Financiën. Venus (jouw geldplaneet) reist weer direct door Ram. Kortom, je mag je rekenen op een geweldige financiële periode. De eerste drie weken van mei 2017 zien er prima voor je uit. Een gedegen financiële voorbereiding leidt tot een tevreden investering. Je mag nu de financiële vruchten plukken van je inzet van vorige maand. De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de tweede helft van mei 2017 mag je hierdoor op onverwachte inkomsten rekenen, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk, promotie en je fiscale partner. Zowel nieuwe als bestaande relaties zijn verweven met financiele doelen deze maand.

Gezondheid
Vanaf 17 mei 2017 betreedt de Noordermaansknoop het dierenriemteken Leeuw en daarmee jouw Huis van Gezondheid. En dat is geweldig goed nieuws voor je gezondheid deze maand. Mei 2017 vraagt je ook om aandacht te besteden aan je voedingspatroon. Luister je naar je lichaam? Vraag je niet teveel van jezelf? In de eerste helft van mei 2017 merk je de gevolgen van te weinig nachtrust zoals je minder goed concentreren met alle gevolgen vandien. Op tijd naar bed en tussendoor een dutje doen doet al wonderen. In de tweede helft van de maand ligt de focus meer op ontspanning en beweging. Aan het eind van de maand ben je weer helemaal fit. Als je fit bent, zie je er veel beter uit en krijg je meer voor elkaar. En voelt dat niet goed?

Advies
Onafhankelijkheid en ondernemerschap. Je eigen baas zijn, ook over je eigen leven.
Professioneel gezien maak je grote sprongen, maar betrek wel je gezin bij alle beslissingen die je maakt. Aan het begin van mei 2017 ben je misschien niet zo gemotiveerd. Dan is het raadzaam om iets leuks te gaan doen. Ontspanning is wat je nodig hebt. Als je ontspannen bent, heb je meer zin om de schouders eronder te zetten. Aan het eind van mei 2017 wacht een belangrijke afspraak.

error: Content is protected !!