Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal april 2017

Algemeen
April 2017 laat een positieve maand zien waarin je sociale leven hoogtij viert. April 2017 is een maand waarin je voelt dat er verandering op komst is. En dat is ook zo, Weegschaal. De Volle Maan van 11 april 2017 valt in Weegschaal! Wanneer jouw planeet Venus vanaf 14 april 2017 weer direct gaat, staat niets jou in de weg om met volle kracht vooruit het leven te omarmen!

Liefde en Relaties
Jouw planeet Venus in Ram is in de eerste helft van april 2017 retrograde in jouw Huis van Relaties. Mars is jouw planeet van Relaties en is de heerser van Ram. Door de retrograde Venus in Ram kan een oude liefde terugkeren of oude problemen binnen de relatie steken de kop op. Mars reist tot 21 april 2017 door Stier. Dat betekent dat intimiteit in jouw relatie een belangrijk thema is. In april 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Intimiteit. Je ervaart dan een emotionele afstand tussen jou en je geliefde. Er zijn nog onopgeloste emotionele issues die om een oplossing vragen. De eerste drie weken van april 2017 zijn dus bedoeld om schoon schip te maken. Onopgeloste issues veroorzaken onoverbrugbare kloof tussen jullie. Over het algemeen ziet de tweede helft van april 2017 er beter uit voor de relatie en de liefde.

Familie en Huis
De meeste planeten bevinden zich inmiddels aan de bovenkant van de Weegschaal horoscoop. Je focus ligt in de komende maanden op carrière en buitenwereld. Het vinden van de balans tussen werk en privé-leven is en blijft belangrijk. Je sociale leven bloeit en bruist in april 2017.
Je huis en privéleven is de bron van rust om naar terug te keren na een lange werkdag. Vanuit de bron haal je de energie om de hectiek van alledag vol te houden. In de kleinste dingen thuis vindt je het geluk dat alles weer de moeite waard maakt.

Carrière
Venus is in de eerste helft van april 2017 retrograde in jouw Huis van Werk. Op je werk is er vertraging of een moeilijke relatie met collega’s of medewerkers. Er kan sprake zijn van tegenwerking of minder zin om te werken. Deze retrograde periode van Venus is een goede periode om terug te vallen op een oude werkgever of eerder beproefde werkmethodes. Een geschil op het werk wordt dankzij jouw bemiddeling in goede harmonie opgelost. Voor jou is het een fijn gevoel dat je wordt erkend en dat je betaald krijgt voor wat je waard bent.
Vanaf 30 april 2017 zit jouw carrière in de lift!

Financiën
April 2017 laat een positieve maand zien voor wat betreft je financiën. Met de Zon in Stier is het voor de Weegschaal altijd een goede financiële periode! Jouw sociale vaardigheden en sociale contacten zijn de sleutel bij financiële onderhandelingen, vooral in de eerste helft van april 2017.
Deze maand zet de gestage financiële groei zich verder voort. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een nieuwe zakelijke of persoonlijke relatie gaat voortvarend van start, maar kan struikelen over een financiële kwestie. Pluto in jouw planeet van het geld. Pluto heerst over Schorpioen. Wanneer in oktober 2017 Jupiter het teken Schorpioen betreedt mag je een periode tegemoet zien van mooie financiële ontwikkelingen!

Gezondheid
Zoals je weet is stress de grote boosdoener. In de komende periode krijg je het steeds drukker in je carrière. Het is goed om tijdig gas terug te nemen. Zorg voor voldoende ontspanning. Op tijd naar bed, een powernap tussendoor. In beweging blijven, ook al ben je moe. Je wordt eerder moe van een verkeerde lichaamshouding of te weinig lichaamsbeweging dan van sporten of een wandeling in de tuinen van Moeder Natuur.

Advies
April 2017 is een maand om even stil te staan. Jouw planeet Venus is in de eerste helft van de maand nog retrograde. Sta eens even stil bij jouw leven. Hoe gaat het eigenlijk met je? Geniet je van het leven zoals het bedoeld is? Maak je van ieder moment iets speciaals of loop je jezelf en je geliefde voorbij? Sta eens even stil en luister naar je innerlijke stem. Je krijgt het straks superdruk en dan is het goed om alvast voorbereidingen te treffen.

error: Content is protected !!