Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
De focus in mei 2018 ligt op relaties, gezondheid, financiën en carrière.

Liefde en Relaties
Mei 2018 is een prachtige maand voor de liefde en relaties, Waterman. Mars reist vanaf 17 mei 2018 door jouw eigen teken Waterman, dus dat betekent dat je vanaf dat moment weinig geduld hebt. Deze periode duurt door retrogradatie wel tot medio november 2018. Altijd eerst tot tien tellen! De Zon staat symbool voor de Relatie voor de Waterman. De Zon blijft tot 21 mei 2018 in jouw Huis van Familie en Huis. Dat betekent een gezamenlijk project thuis. Dat kan romantisch zijn, maar ook een ware uitdaging worden. De single Waterman gaat op zoek naar gezelligheid. Een nieuwe liefde wacht op jou op plaatsen van plezier en vermaak, zoals een evenement of feest. Je bent emotioneler dan gewoonlijk en hebt behoefte aan warme aandacht en complimentjes. Ook in de vaste relatie zoeken jullie de gezelligheid op. Gezelligheid, feestjes, theater, samen uitgaan.
De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.

Familie en Huis
Venus is jouw planeet van Huis en Familie. Met Venus in Tweelingen is de onderlinge sfeer goed thuis. In de eerste helft van mei 2018 heerst er een gezellige drukte. De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing of reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of je huis te verkopen. Een gespannen situatie tussen oudere familieleden kan deze maand escaleren, maar geeft je wel de gelegenheid om dingen recht te zetten.
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Uranus blijft nog tot 15 mei 2018 in Ram invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren. Vanaf 16 mei 2018 krijg je een voorproefje van de invloed van Uranus in Stier, jouw Huis van Familie en Huis.
Er komen veranderingen in je huiselijke omstandigheden, kinderen en familie, ook in je gevoelsleven. Oude banden met het verleden worden verbroken en kunnen bevrijdend zijn. 
Een verandering van woonomstandigheden of van woonplaats hoort bij deze alles veranderende energie van Uranus door het Huis van Familie en Huis.

Carrière
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Carrière. In jouw carrière komt iets tot voltooiing zoals de afronding van een project of een bedrijfsgerichte cursus. Een mooi moment om een punt achter iets te zetten of carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. De Grote Weldoener Jupiter reist door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Carrière. Jupiter in Schorpioen brengt succes en vooruitgang in je beroep, carrière, reputatie en maatschappelijke status. Door de retrograde Jupiter komt je in contact met mensen die jou vroeger goede raad hebben gegeven toen je het nodig had. Jupiter maakt het allemaal mogelijk, maar jij moet die mensen wel toelaten. De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met je carrière en je sociale status. Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft?
Mei 2018 is eigenlijk nog een maand van afwachten en achter de schermen werken. Maak gebruik van mei 2018 om dingen aan te passen of te verbeteren voor de toekomst. Blijf gefocust op wat belangrijk is en laat je niet teveel afleiden. Aan het eind van mei 2018 wacht een aangename verrassing.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Door de invloed van Neptunus in jouw Huis van Financiën is het niet altijd makkelijk om de controle over je financiën te houden. Door de invloed van Neptunus ben je vrijgevig en geef je ook gemakkelijker geld uit. In de eerste drie weken van mei 2018 zijn er voldoende inkomsten, maar vanaf 21 mei 2018 komt er vertraging. Er zijn meer uitgaven dan inkomsten. Ook de financiën van je partner staan dan onder druk in de laatste week van mei 2018. Raadzaam is dus geen grote investeringen te doen. Afwachten. Ook kunnen er deze maand financiële meningsverschillen ontstaan met je zakelijke partner, levenspartner of klanten. Dus het is belangrijk om deze maand te bezuinigen of de kosten zo laag mogelijk te houden.

Gezondheid
Pluto en Saturnus reizen gezamenlijk in 2018 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het loslaten van oude pijn en karma. Pluto en Saturnus maken je bewust van onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus, de planeet van Karma laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. De invloed van de rode strijder Mars geeft je tot 16 mei 2018 de kracht om dit pad te bewandelen. Laat je niet ontmoedigen. Kop op, Waterman.
In de eerste drie weken van mei 2018 hebt je rust en ontspanning nodig. Blijf in beweging.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, stijgt jouw energie niveau en gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen.

Advies
De rode strijder Mars reist van 17 mei 2018 tot 13 augustus 2018 door jouw eigen teken, Waterman. Tijdens deze periode heb je meer energie en drive om de wereld laten zien wie je bent en wat je kunt. Een uitlaatklep om deze hoge energie te kanaliseren is raadzaam, want je bent wel geprikkeld, rusteloos en impulsief. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt.
Loop niet weg van een situatie als deze te moeilijk is of onhoudbaar wordt.

error: Content is protected !!