Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Oktober 2018 is de maand van relaties en samenzijn, liefde, reizen, carrière en financiën.
Er vindt een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Ram-horoscoop, dus de buitenwereld wordt steeds belangrijker. Samenwerking is de sleutel tot succes.
De meeste planeten staan nog aan de westelijke helft van de Ram-horoscoop. Het gaat om sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen om doelen te bereiken.
Gezondheid vereist wel wat aandacht, Ram.

Liefde en Relaties
De maand oktober 2018 is een maand vol van romantiek en samenzijn. De Nieuwe Maan in het Huis van Relaties van 9 oktober 2018 voelt als een nieuw begin in de liefde en in relaties.
Oktober 2018 is een sociaal actieve maand. Venus is jouw planeet van relaties. Venus gaat retrograde vanaf 5 oktober 2018 in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. Over verbinden op een dieper niveau gesproken…. Je gaat schoon schip maken en nieuwe dingen in elkaar ontdekken. Een nieuwe relatie is mogelijk.
Oktober 2018 is een geweldige maand om de juiste partner te vinden. De single Ram zoekt spanning en wil een uitdaging, maar wil zich (nog) niet binden. De tweede helft van oktober 2018 nodigt uit om samen een mooie reis te maken.

Familie en Huis
De invloed van de gedeeltelijke Zonsverduistering van 11 augustus 2018 laat ook in oktober 2018 belangrijke ontwikkelingen zien in jouw privéleven, huis en familie zoals een hereniging, verbeteringen in je huis of woonsituatie, het versterken van de familierelatie of gezinssituatie en een betere emotionele verstandhouding. In ieder geval zijn er ontwikkelingen, sociale activiteiten thuis met vrienden of kinderen en mag je rekening houden met onverwacht bezoek. Je kinderen of kinderen in je familie of directe omgeving boeken succes in oktober 2018 of krijgen goede carrièremogelijkheden. Oktober 2018 staat in het teken van gezelligheid. Je maakt plannen om samen op reis te gaan of het interieur van je huis te veranderen. Wees openhartig aan het eind van oktober 2018 met een goede vriend, partner of familielid. Nu is het tijd om spijkers met koppen te slaan.

Carrière
Jouw planeet Mars heeft in de afgelopen maanden de weg vrijgemaakt om vooruitgang te maken in je carrière. De Noordermaansknoop in Leeuw ondersteunt je daarbij met creativiteit en durf om jezelf in de spotlights te zetten. Dus kom nu met dat goede idee voor je bedrijf! Vooral in de eerste helft van oktober 2018 liggen de beste kansen. Teamgeest is de beste strategie om succes te boeken. Maak nu het verschil. Pak je kansen, want een tweede kans is niet gegarandeerd. De invloed van Saturnus en Pluto in jouw Huis van Carrière geeft je een sterke basis voor succes, maar je moet er wel hard voor werken. Het komt je niet aangewaaid. Succes komt door ervoor te gaan en niet achterover te leunen. Je gaat nu de zoete vruchten plukken van je inzet, maar ook de zure vruchten, als je minder goed je best hebt gedaan. In de tweede helft van oktober 2018 is er goed nieuws en dat vraagt om een feestje.

Financiën
Venus is jouw planeet van financiën. Venus reist voor een langere periode door jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een zeer gunstige periode voor financiële zaken. Vanaf 5 oktober 2018 gaat Venus retrograde. Tijdens deze periode krijg je inzicht in eigen reacties en in de reacties van anderen. Hier kun je goed gebruik van maken. Je mag rekenen op financiële ondersteuning van je partner, van sociale connecties en carrière. Oktober 2018 is een gunstige financiële maand waarin bestaande problemen met betrekking tot onroerend goed en verzekeringen worden opgelost. Deze maand kun je nieuwe financiële partners en investeringen voor je onderneming aantrekken. De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
De asteroïde Cheiron reist weer door Ram. Door de gewonde genezer Cheiron wordt je aandacht gericht op de genezing van oude wonden en innerlijke groei. De invloed van de retrograde Venus in Schorpioen laat je vanaf 5 oktober 2018 diep graven je innerlijke zelf. In de eerste drie weken van oktober 2018 wordt er veel van je gevraagd, maar ook jij legt de lat hoger voor jezelf. Je bent dan meer kwetsbaar. Om gezond te blijven is het goed om regelmatig gas terug te nemen. Ontspanning is broodnodig! Harmonieuze sociale contacten dragen bij aan je gezondheid en welzijn, dus los eventuele problemen met collega’s of relaties tijdig op.
Sport en beweging is goed, maar wat is er leuker om samen te sporten of activiteiten te ondernemen? Let op je voeding. Een gezond en gevarieerd dieet doet wonderen.

Advies
Blijf wel geconcentreerd, Ram. Er gebeurt zoveel tegelijk, maar dat betekent ook dat je details over het hoofd kunt zien.

error: Content is protected !!